Cel mai bun cantar de mana pentru bagaje

Am modificat articolul ultima data pe: 06.06.20

 

Cum aleg cele mai bune cantare de mana pentru bagaje

 

Ghidul cumparatorului

In momentele in care te-ai hotarat sa pleci intr-o calatorie, cu avionul, si nu vrei ca bagajele tale sa depaseasca greutatea maxima admisa, cel mai indicat ar fi sa le poti cantari inainte de a ajunge la aeroport, pentru a nu intampina situatii neplacute. Iar pentru a putea face acest lucru, ghidul nostru iti pune la dispozitie principalele criterii de selectie de care trebuie sa tii cont inainte de a alege un cantar pentru bagaje.

 

 

Cea mai importanta caracteristica despre care vorbim este legata de greutatea maxima pe care o poate cantari un asemenea produs. Chiar daca nu il vei folosi doar atunci cand pleci cu avionul, ci si in alte situatii, cand vrei sa verifici numarul de kilograme al bagajelor, este necesar sa stii capacitatea totala.

Si cum sigur vrei sa investesti pentru a achizitiona un dispozitiv performant si bun, foarte multe pareri despre cele mai bune cantare de mana pentru bagaje, de la alte persoane ce au cumparat deja unul, te sfatuiesc sa optezi pentru un model care sa poata sustine o greutate de pana la 50 de kilograme.

Totusi, acesta poate prezenta un cost destul de ridicat, iar daca nu iti permiti sa investesti o suma prea mare de bani, te poti orienta catre un produs care are capacitatea de a cantari, spre exemplu, 40 de kilograme.

In al doilea rand, te sfatuim sa verifici daca aparatul este confectionat dintr-un material solid si de calitate, in asa fel incat sa nu se strice la o perioada scurta de timp dupa ce l-ai cumparat. Majoritatea modelelor sunt fabricate din plastic, iar cel mai important aspect tine de duritatea acestuia.

De asemenea, tine cont si de carligul cantarului, pentru ca el va sustine greutatea bagajelor. Iar pentru ca acesta sa nu se rupa sau sa se deterioreze, iti recomandam sa alegi unul care este realizat din otel inoxidabil, unul dintre cele mai cautate materiale, recunoscute pentru rezistenta sa indelungata.

Un ultim criteriu este legat de tipologia afisajului, dar si de functiile pe care le prezinta produsul. Cel mai indicat ar fi sa optezi pentru un cantar care sa dispuna de un display LCD, care sa arate un numar de 4 cifre, in asa fel incat sa te bucuri de cea mai buna precizie in ceea ce priveste greutatea bagajului.

In plus fata de acest aspect, te mai poti orienta si dupa functii. Necesare sunt oprirea manuala, dar si automata, senzorul de precizie sau afisarea in kilograme si in livre (LB).

Acum te intrebi de unde au achizitionat, alti utilizatori, cantare de mana pentru bagaje, la un pret bun? Consulta lista de mai jos, ce contine produse alese de noi:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

King Hoff KH-6083 

 

Nu mai vrei sa ai parte de neplaceri la aeroport in ceea ce priveste bagajele de mana ori, pur si simplu, vrei sa stii cat cantareste fiecare geanta in parte atunci cand pleci intr-o calatorie, dar nu neaparat cu avionul? Atunci poti incepe sa te uiti peste specificatiile cantarului pus la dispozitie de catre cei de la King Hoff, pentru ca poate fi solutia ideala pentru tine. Acest produs iti poate arata greutatea fiecarui bagaj, de la 100 de grame si pana la maximum 50 de kilograme.

Cantarul de mana este confectionat din plastic in ceea ce priveste display-ul si manerul, un material destul de solid si de rezistent, avand in vedere greutatea maxima ce poate fi estimata. Carligul ce trebuie atasat bagajului este facut din otel inoxidabil, unul dintre cele mai bune metale, dar si cele mai dure, asa canu e nevoie sa iti faci griji, pentru ca nu se va rupe.

Numarul de kilograme va fi afisat pe un display LCD, de mare precizie. In plus, printre functii se mai numara si inchiderea manuala/automata, functia Tara, dar si cea de senzori de precizie.

 

button 2

 

 

 

Dei 40kg 

 

Ai nevoie de un cantar de mana pentru bagaje, ieftin si bun, cu ajutorul caruia sa fii mereu la curent cu greutatea totala a lucrurilor pe care vrei sa le iei cu tine atunci cand pleci intr-o excursie, spre exemplu? Atunci verifica daca modelul pus la dispozitie de catre cei care reprezinta brandul Dei. El are capacitatea de a cantari bagaje sau colete de la 0.01 kilograme pana la cel mult 40 de kilograme, asa ca ai posibilitatea de a afla greutatea multor genti.

Produsul pentru cantarit a fost fabricat doar din material plastic, dar acesta este indeajuns de dur si de rezistent, in asa fel incat sa nu existe riscul de a se rupe sau de a se strica. Chiar si chinga cu ajutorul careia se prinde bagajul este facuta din plastic, dar trebuie sa ai grija cum o asezi, ca sa te bucuri de ceamai buna precizie.

Display-ul pe care va fi afisata greutatea este de tip LCD, tu avand posibilitatea de a alege in kilograme si livre, in functie de cum te-ai invatat pana acum.

 

button 2

 

 

 

 

APT 40kg 

 

Te-ai gandit sa iti achizitionezi un cantar de mana, pentru a sti mereu, cu cea mai mare exactitate, ce greutate are fiecare bagaj pe care doresti sa il iei cu tine? Noi iti prezentam produsul celor de la brandul Apt, pe care il pun la dispozitia tuturor clientilor in magazinele de profil. El iti ofera ocazia sa cantaresti orice vrei, cu conditia ca numarul de kilograme sa fie cuprins in intervalul 0.01-40 de kilograme.

Chinga de prindere a bagajului a fost confectionata dintr-un metal foarte dur (otelul inoxidabil), in asa fel incat sa poate rezista la greutati mari si sa nu se rupa, la fel si inelul de prindere. In rest, cantarul propriu-zis a fost facut din plastic, de o calitate destul de inalta.

Afisajul se face cu 4 cifre, pe un ecran LCD, ceea ce inseamna o precizie foarte mare, cu o rata de eroare de cel mult 10 grame. Produsul mai prezinta functia de hold, de economisire a bateriei, de oprire automata, dar si de indicare a bateriei descarcate, pentru a sti cand este nevoie sa o schimbi.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status