Sistem de navigatie Serioux UrbanPilot Q550T2

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

1.1 Sistem de navigatie Serioux UrbanPilot Q550T2

Avantaje

Este un dispozitiv de calitate superioara, ca dotari si performante.

Manifesta flexibilitate in alegerea sistemului de navigatie.

Are un design inteligent si este accesorizat corespunzator.

Ofera calitate la un pret scazut.

 

 

Dezavantaje

Multi soferi experimentati, care utilizeaza un sistem de navigatie de tip GPS, stiu ca una dintre cele mai importante caracteristici ale unui astfel de dispozitiv o constituie diversitatea de harti pe care le citeste si utilizeaza. Trebuie mentionat, in cazul modelului UrbanPilot Q550T2, ca acesta nu este comercializat impreuna cu hartile necesare, pentru o regiune sau alta. Acestea vor fi achizitionate separat. Dat fiind ca pretul de cumpararea al produsului este unul foarte accesibil, investitia suplimentara in achizitionarea de harti nu va constitui o problema majora, ci doar un aspect ce tine mai mult de comoditate.

 

Pentru a citi opiniile cumparatorilor acestui produs, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Sistemul de navigatie Serioux UrbanPilot Q550T2 constituie un dispozitiv ce ofera performante apreciate de catre majoritatea utilizatorilor. In principal, la acest capitol este bine sa mentionam caracteristicile ce tin mai mult de partea Hardware. Aparatul este echipat cu un procesor Mstar 2531 cu o frecventa de 800 MHz, memorie RAM de 128 MB si o memorie interna de 4 GB, cu mentiunea ca prezinta si un slot de conexiune pentru memorie micro SD, pentru a putea fi extinsa cea interna. Ofera o rezolutie buna, de 480 x 272 px si are o autonomie de functionare de pana la 3 ore. Produsul mai poate rula filme si muzica, fiind sustinut de o configuratie puternica.

Dispozitivul se incadreaza printre cele mai bune navigatoare GPS de la Serioux, deoarece prezinta multiple posibilitati de alegere a sistemului de navigatie. Se poate spune ca produsul este compatibil cu orice aplicatie GPS: Garmin Navigator, Sygic, MapFactor Navigator, Navigon sau Route 66. Tot la partea de soft, mai poate fi amintit si faptul ca este livrat preinstalat cu Microsoft Windows CE 6.0, insa nu este insotit de harti, care trebuie achizitionate separat.

Ca design, este vorba despre un model standard, insa care ofera toate trasaturile necesare pentru a fi considerat cel mai bun navigator GPS Serioux. Utilizeaza un ecran tactil cu diagonala de aproximativ 13 cm(5 inch), display care poate raspunde imediat la atingere si este echipat cu un senzor de lumina. Senzorul ii permite sa scada din luminozitatea ecranului, atunci cand se face trecerea in modul de noapte. Toate partile componente sunt adapostite de o carcasa cu margini curbate si care are o grosime redusa, pentru a putea fi integrat facil in spatiul oricarui tip de masina. Este accesorizat cu: 1 suport special, 1 incarcator pentru masina, cablu USB si un stilou special pentru utilizarea facila.

In plus, fata de toate aceste avantaje, si pretul de achizitie este unul redus, ceea ce il face un navigator GPS de la Serioux ieftin si bun. Tinand cont de configuratie si de caracteristicile de soft integrat si de compatibilitate, acest produs poate fi cumparat la un pret de 2 ori mai ieftin decat alte produse similare. Explicatia este simpla, fiind mult mai ieftin pentru ca nu include harti.

 

Concluzie

Pentru cei carora le place sa conduca, modelul UrbanPilot Q550T2 se va dovedi a fi o alegere cu utilitate sporita, care ofera servicii de orientare de calitate la un pret surprinzator de avantajos.

 

Click aici daca vrei sa cumperi acest produs de pe eMAG.ro!

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mihai
Mihai
January 12, 2019 8:43 pm

Are meniu in limba romana?

DMCA.com Protection Status