Sistem de navigatie Navon N490 Plus

Am modificat articolul ultima data pe: 04.08.20

2.1 Sistem de navigatie Navon N490 Plus

 

Avantaje

Are in dotare harti.

Este un dispozitiv performant, datorita caracteristicilor tehnice avansate.

Designul modern permite o utilizare usoara si intuitiva.

Are un raport bun pret/calitate.

 

Dezavantaje

Asemeni tuturor dispozitivelor create pentru a oferi asistenta in orice situatie si in orice moment, un sistem de navigatie de tip GPS trebuie sa fie capabil de a furniza intotdeauna informatiile necesare utilizatorului. Un dezavantaj minor, pe care acest produs il prezinta, ar putea fi considerat timpul de autonomie. Navon N490 Plus are un timp de autonomie mediu, de 2, 5 ore, ceea ce inseamna ca va necesita reincarcarea dupa expirarea acestei perioade. Pentru a fi util si in calatoriile de lunga durata, evitandu-se oprirea in cazul epuizarii acumulatorului, dispozitivul a fost echipat cu un incarcator special care-i permite conexiunea la bateria masinii. Daca utilizatorii vor avea mereu la dispozitie acest incarcator, vor putea beneficia mereu de serviciile GPS-ului.

 

Click aici ca sa vezi pretul produsului pe eMAG.ro

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest sistem de navigatie Navon N490 Plus ofera o solutie eficienta de orientare in trafic, fiind alegerea perfecta nu numai pentru cei care doresc sa se descurce rapid in oras, ci si pentru pasionatii de calatorii de amploare cu masina. Pentru a facilita calatoritul ca hobby, produsul este echipat cu cele mai noi harti complete pentru Europa, itemi cu detaliere la nivel de numar strada. Pe langa cele 40 de harti, aparatul mai incude si un voucher pentru actualizari gratuite ale hartilor pentru pachetul Europa de Est, valabil 1 an.

 2.2 Sistem de navigatie Navon N490 Plus

Numarandu-se printre cele mai bune navigatoare GPS, produsul este configurat la inalte standarde de calitate. Procesorul SiRF Atlas V are o frecventa de 550 MHz, in timp ce memoria RAM este de 128 MB. Memoria interna ofera un spatiu de stocare de 4 GB, iar GPS-ul prezinta si un slot de micro-memorie SD, care permite extensia la valoarea de 16 GB. Rezolutia de redare are o valoare de 480 x 272, cu 65 000 de  culori. Conectivitatea se stabileste printr-un port mini-USB. Dispozitivul permite afisare 2D si 3D si are un timp de autonomie de 2,5 ore.

Modelul poate fi considerat cel mai bun navigator GPS Navon, deoarece are si un design modern, in timp ce sistemul de operare permite utilizarea facila. Sistemul de operare preinstalat este Microsoft Windows CE 6.0, iar programul de navigare utilizat este iGO 8.3.5. Redarea audio permite citirea fisierelor MP3, WMA, WAV, iar  cea video include formate ca: ASF, AVI, MP4, 3GP, WMV si FLV. Totodata, pot fi vizualizate imagini in format JPEG, BMP si PNG. Caracteristicile fizice indica un produs ultra-slim, cu dimensiuni de 122.7 x 77.5 x 11 mm si o greutate de 129.3 g. Include urmatoarele accesorii indispensabile: suportul special pentru fixarea optima, incarcatorul pentru masina, un cablu USB si un stylus.

Tinand cont de toate aceste avantaje, produsul poate fi declarat ca fiind un navigator GPS auto de la Navon ieftin si bun. Multe dintre modelele cu preturi scazute de achizitie nu au incluse si hartile necesare, in timp ce, acest model este pre-echipat cu harta Full Europe si se comercializeaza la un cost relativ scazut.

 

Concluzie

Alaturi de toate caracteristicile tehnice si de software foarte utile pentru potentialii utilizatori, costul redus de achizitie face din acest model de sistem de navigare un adevarat chilipir.

 

Cumpara acum GPS-ul Navon la un pret accesibil!

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status