Cel mai bun aparat foto compact performant

Am modificat articolul ultima data pe: 22.09.20

 

Cum aleg cele mai bune aparate foto compacte performante

 

Ghidul cumparatorului

In zilele noastre, instrumentele destinate captarii imaginilor au devenit extrem de populare din simplul motiv ca iti permit sa imortalizezi momentele frumoase din viata ta. Totusi, multe persoane tind sa aleaga gresit aparatul foto compact, dat fiind derizoriul informatiilor prezente pe Internet.

aparate-foto-compacte-performante-task

In consecinta, noi te sfatuim ca, inainte de a decide orice, sa iei in calcul parametrii de mai jos, si sa nu uiti ca un produs performant va realiza fotografii de o claritate exceptionala, presupunand, in schimb, preturi relativ mari.

Un prim aspect important se refera la stabilizatorul de imagine, fiind o dotare ce nu trebuie sa lipseasca. Rolul sau consta in indepartarea neclaritatilor care pot aparea din cauza tremurului mainilor sau a miscarilor bruste. Majoritatea modelelor poseda un astfel de dispozitiv optic, fapt care iti garanteaza cadre precise chiar si in cazul filmarii. Exista insa pareri despre cele mai bune aparate foto compacte performante care considera ca un stabilizator electronic este esential, intrucat previne aparitia “motion blur”-ului.

Rezolutia reprezinta, de asemenea, un parametru demn de considerat, deoarece iti indica numarul de pixeli de care va dispune cadrul surprins. Regula este una simpla: cu cat valoarea este mai ridicata, cu atat imaginea va include mai multe detalii pe care le poti distinge usor atunci cand o maresti. Cu titlu informativ, amintim cateva rezolutii superioare, astfel incat sa stii ce sa alegi: 5472 x 3648p, 5472 x 3080p, respectiv 4608 x 3456p. Pe de alta parte, se impune sa verifici si daca aparatul inregistreaza video Full HD.

Un ultim criteriu de selectie relevant consta in functiile de care se bucura modelul dorit. Foarte apreciate sunt: filmarea video (ceea ce largeste utilitatea produsului); declansarea automata; blitz-ul (in scopul realizarii de fotografii in conditii de lumina scazuta); rezistenta la praf, socuri mecanice si apa; balansul de alb; display-ul de tip touch.

Inainte de a porni la cumparaturi, te informam ca Internetul este locul unde gasesc aparate foto compacte performante la un pret bun toti ceilalti.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Sony Cyber-Shot DSC-RX100MIV

 

1-sony-dsc-rx100mivIti doresti un dispozitiv remarcabil din toate punctele de vedere? Noi iti recomandam modelul Sony Cyber-Shot DSC-RX100MIV, considerat a fi cel mai bun aparat foto compact performant. Se prezinta cu o rezolutie maxima de 5472 x 3648p, fapt care iti garanteaza ca vei surprinde chiar si cele mai mici detalii.

Beneficiaza de un stabilizator de imagine optic, de o magnificatie de 2,9x si de o sensibilitate ISO cuprinsa intre valorile 160 – 25600. Putem deduce din aceste caracteristici ca imaginile vor dispune de o claritate superioara, indiferent daca sunt realizate de la distanta mare sau in conditii de luminozitate scazuta.

Este un produs care are capabilitatea de a filma video 4K, precum si de a fotografia continuu (16 cadre/sec). In plus, vine cu: blitz incorporat; conectivitate USB, HDMI si wireless; balans alb. Se comercializeaza insotit de toate accesoriile necesare, de o garantie pe 2 ani si de transport gratuit. Este un model costisitor.

 

button 2

 

 

 

 

Canon PowerShot G9 X

 

2-canon-powershot-g9-xProdusul brandului Canon figureaza, de asemenea, in topul celor mai bune aparate foto compacte performante, fapt care nu este greu de motivat. Intr-o prima ordine de idei, pozele realizate se remarca la capitolul claritate. Acest lucru se datoreaza rezolutiei generoase (5472 x 3080p), pe de o parte, si, pe de alta, stabilizatorului de imagine din dotare.

Sensibilitatea ISO (125 – 12800) contribuie si ea la precizia cadrelor in conditii de luminozitate redusa, alaturi de blitz-ul incorporat. In plus, merita mentionat ca: poseda functia declansare automata, poti fotografia incontinuu (6 cadre/sec), dispui de cateva efecte foto prestabilite, iti permite sa realizezi filme Full HD.

Indiferent de scopul in care il utilizezi, comenzile se dau simplu, intrucat modelul de fata se prezinta cu un display touchscreen. Te bucuri de o buna conectivitate (USB, HDMI, GPS, wireless), dar si de un pret convenabil, cu atat mai mult cu cat produsul are garantie pe 24 de luni si este livrat gratuit.

 

button 2

 

 

 

 

Nikon Coolpix Waterproof AW130 Diving Kit

 

3-nikon-coolpix-aw130Daca nu vrei sa irosesti nici macar un banut, noi iti sugeram sa te opresti asupra modelului ce apartine brandului Nikon. Te-ai putea intreba de ce spunem toate acestea. Ei bine, pentru ca este un aparat foto compact performant ieftin si bun.

Calitatile sale rezida in rezolutia ridicata de care face dovada atat cand pozeaza (4608 x 3456p), cat si atunci cand filmeaza (Full HD); in stabilizatorul de imagine (VR electronic); in sensibilitatea ISO (125 – 6400) ce iti permite sa surprinzi cadrele dorite chiar si pe timp de noapte; precum si in zoom-ul optic de 5x.

Se distinge si la capitolul conectivitate, avand o interfata USB, o iesire HDMI, GPS si wireless. De altfel, produsul beneficiaza si de un design conceput sa reziste la socuri mecanice, praf si apa (pana la 30 m timp de 1h). Se vinde insotit de toate accesoriile de care ai putea avea nevoie (chiar si de rucsac impermeabil). Pretul este accesibil.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status