Camera Video Sport Midland XTC-280

Am modificat articolul ultima data pe: 01.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

1.1 Camera Video Sport Midland XTC-280Avantaje

Constituie un model de camera sport dedicat aventurii.

Este un produs performant, prin prisma caracteristicilor tehnice.

Are un design fiabil.

Ofera calitate la un pret redus.

 

Mai multe imagini cu produsul!

 

Dezavantaje

Deoarece face parte din categoria camerelor de dimensiuni foarte mici, modelul poate prezenta anumite dificultati in manevrare. Producatorii recomanda fixarea acesteia pe diferiti suporti de sustinere, care sa poata fi manevrati facil. Daca veti analiza designul si aspectul produsului, va veti da seama ca o manevrare cu mana libera poate fi o adevarata piedica in utilizarea comoda. Modelul este atat de mic incat incape in palma. Totodata, autonomia de functionare poate fi considerata destul de scazuta, in jur de maxim 2 ore. In orice caz, calitatile tehnice ale dispozitivului permit ignorarea acestor dezavantaje.

 

Recomandarea Clovis.ro –> A+

 

Click aici sa vezi pretul produsului pe eMag.ro

 

Avantajele explicate

Camera Video Sport Midland XTC-280 a fost conceputa pentru a asista aventurile in natura: sub apa, pe munte, pe bicicleta, pe zapada, pe sosea sau chiar si in aer. Este vorba despre o camera sport de mici dimensiuni, foarte usoara, accesibila si versatila. Utilizatorii vor putea filma fara probleme in orice situatie si in conditii extreme de soc mecanic, cu vibratii intense. Produsul este prevazut cu un stabilizator video avansat la filmare, sistem specific ce permite eliminarea socurilor din clipurile video filmate.

1.2 Camera Video Sport Midland XTC-280

Modelul se incadreaza intre cele mai bune camere video sport de pe piata si prin intermediul performantelor  oferite. Astfel, poate filma la o rezolutie Full HD(1920 x 1080 pixeli) si HD(1280 x 720 pixeli), pe baza unui senzor de 5.2MP. Inregistreaza imaginile pe un card de memorie micro SD, cu un format de imagine de tipul  H.264, ce permite compresia optima a informatiilor stocate. Acumulatorul de tipul Li-Ion 900 mAh are un timp de autonomie maxima de 2 ore. Lentilele ofera un unghi de filmare de 130°, permitand ca filmarea Full HD sa fie extrem de clara si foarte apropiata de realitate. Aparitia oricaror distortiuni in clipurile video este astfel evitata. Totodata, modul de filmare Eagle Eye la rezolutie HD Ready utilizeaza un unghi de filmare de 90° si este special conceput pentru filmarea detaliilor.

Dispozitivul este sigur in utilizare si foarte rezistent, putand fi considerat drept cea mai buna camera video sport de la Midland, deoarece este submersibila. Produsul este accesorizat cu o carcasa subacvatica, ce permite scufundarea pana la adancimi de 60 m, pentru a prelua cu succes imaginile. De asemeni, avand un gramaj de numai 95 g, poate fi montat cu usurinta pe castile de protectie, pentru a oferi o perspectiva interesanta asupra activitatilor sportive.

Toate aceste avantaje sunt sustinute si de un cost de achizitie convenabil, modelul fiind o camera video de la Midland ieftina si buna. Multe alte camere video de dimensiuni mai mari si cu performante similare sunt comercializate la preturi usor mai ridicate.

 

Concluzie

Pentru amatorii de senzatii extreme, care doresc sa isi documenteze experientele sportive, retinand din intensitatea momentelor traite, camera Midland XTC-280 este o alegere mai mult decat potrivita. Independent de conditiile extreme in care se poate petrece actiunea filmata, utilizatorii vor reusi sa surprinda imagini la un nivel calitativ excelent. Suma avantajelor este incununata de un pret de achizitie surprinzator.

 

Intra aici si cumpara acest model la un pret accesibil

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status