Troler Mirano TEYO2-24

Am modificat articolul ultima data pe: 03.08.20

1. Troler Mirano TEYO2-24

 

Avantaje

Este adecvat pentru calatorii de amploare, avand o capacitate de incarcare extinsa.

Se transporta destul de facil, in ciuda dimensiunilor mari, fiind prevazut cu roti pivotante.

Garanteaza stocarea bunurilor in deplina siguranta, fiind  prevazut cu cifru.

Are un raport pret/calitate bun, fiind si confectionat din materiale superioare calitativ.

 

Dezavantaje

Chiar daca dimensiunile extinse pot fi un atu pentru valizele si trolerele de voiaj, ele pot constitui si mici dezavantaje, mai ales atunci cand preferati sa incarcati produsul la capacitate maxima. Acest troler Mirano TEYO2-24 este un model voluminos, avand o capacitate de incarcare de 79l, care poate fi si ea extinsa cu inca 7 unitati. In ciuda sistemului inteligent, realizat special pentru deplasarea facila pe asfalt, daca e necesar ca o singura persoana sa transporte acest produs pe distante extinse, este posibil ca procesul sa devina unul obositor, chiar si prin simpla tractare.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Dupa cum am mai mentionat, cele mai bune trolere pentru voiaj trebuie sa fie indeajuns de mari si de incapatoare, astfel incat sa garanteze ca toate articolele vestimentare si obiectele necesare in calatorii extinse vor incapea fara probleme in compartimentele aferente. Daca sunteti o persoana care calatoreste mult si pentru perioade lungi, cu siguranta veti aprecia acest model, mai ales deoarece capacitatea sa poate varia. Produsul masoara 67 x 41 x 23 cm si totalizeaza un volum de incarcare de 79+9l, valori obtinute prin desfacerea la maxim a buzunarelor in lateral.

2. Troler Mirano TEYO2-24

Pentru a va oferi posibilitati de transport cat mai comod, in limitele greutatii extinse, acest produs incorporeaza un sistem de deplasare cu design inteligent, fiind un troler cu 4 roti. Spre deosebire de majoritatea celorlalte modele de pe piata, care au doar cate 2 roti si doua picioruse de sprijin, acest exemplu are o manevrabilitate sporita, permitand schimbarea directiei de rulare in orice sens de deplasare. Rotile nu sunt fixe, ci pot pivota, astfel incat sa obtineti mai multa mobilitate, pe majoritatea suprafetelor plane fara denivelari si chiar in rampa.

 

Nu se putea ca un astfel de geamantan de voiaj sa nu fie securizat corespunzator, astfel incat sa stocheze in siguranta chiar si bunuri de valoare mai mare. Ca masura de precautie, un cifru pentru inchidere a fost incorporat. Sistemul este considerat indeajuns de sigur, pentru ca necesita un cod numeric din trei cifre si actiune pe deschizatorul inclus. Fermoarul rezistent contribuie si el la sporirea integritatii ansamblului.

 

Avand in vedere toate caracteristicile cumulate, acest model poate fi considerat chiar si un troler de la Mirano ieftin si bun. Pe langa faptul ca este foarte incapator si prevazut cu sistem de tractiune cu roti pivotante si maner retractabil, alaturi de o metoda certificata de securizare, putem aduce in discutie aspectul materialelor componente. Modelul este conceput din etilen-vinil-acetat, o substanta rezistenta la socuri, usor rigida si special conceputa pentru a fi cat mai usoara, mai ales in cazul geamantanelor de mari dimensiuni. Acest exemplu cantareste numai 3.6Kg fara incarcare si are un coeficient de rezistenta avantajos. Pe langa toate acestea, se si igienizeaza foarte facil.

 

Concluzie

Daca aveti nevoie de un model bun de geamantan cu sistem troler, acest produs va va convinge prin intermediul unor calitati structurale evidente, dar si al unui pret de achizitie mai redus decat al multor exemple cu acelasi gabarit.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status