Troler Lamonza Mondo

Am modificat articolul ultima data pe: 05.08.20

LAMONZA Mondo

Avantaje

Este realizat din materiale de calitate, garantand spatiu sigur pentru depozitarea bunurilor.

Are dimensiuni extinse, fiind ideal pentru calatorii extinse sau concedii de cuplu.

Include un sistem de tractiune si deplasare performanta, fiind un troler cu roti pivotante.

Permite depozitarea sigura a  lucrurilor, din moment ce este echipat cu cifru.

 

Dezavantaje

Orice potential cumparator va cauta cu precadere sa achizitioneze un troler de la Lamonza ieftin si bun. Totusi, in cazul acestui produs, trebuie sa tineti cont de calitatea designului si a materialelor utilizate, drept pentru care, veti investi putin mai multe fonduri in achizitia sa. Asadar, fiind un model de calitate superioara, el se comercializeaza la un pret pe masura avantajelor oferite. Totodata, avand in vedere ca este colorat intr-o nuanta deschisa de albastru saturat, urmele de praf sau alte impuritati se vor observa mai usor la orice utilizare, insemnand ca trebuie igienizat corespunzator si destul de des.

button 5

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest troler Lamonza Mondo face parte din gama produselor cu carcasa semi-dura, care permit protectie de calitate tuturor articolelor vestimentare si obiectelor stocate in interior. Structura este realizata din poliester flexibil, indeajuns de maleabil pentru a nu presa asupra lucrurilor mai sensibile la socuri mecanice. Totodata, bunurile sunt protejate corespunzator de niste pereti indeajuns de rigizi, incat sa reziste la unele lovituri sau atacuri asupra integritatii structurale a produsului. In plus, poliesterul este si un material care se igienizeaza foarte facil, fiind de ajuns sa il stergeti cu o carpa umeda.

LAMONZA Mondo2

 

Daca aveti nevoie de mai mult spatiu pentru depozitare, dimensiunile extinse, de 57x35x20 cm va demonstreaza ca beneficiati de un compartiment intern foarte incapator. Astfel, putem calcula volumul de incarcare la valoarea aproximativa de 67l. Un buzunar frontal cu fermoar permite si adaugarea unor obiecte care ocupa spatiu suplimentar, oarecum in afara compartimentului intern. In orice caz, fie ca este vorba despre un cuplu care calatoreste cu bagajul la comun, fie ca va fi intrebuintat de catre o singura persoana in calatorii mai extinse, acest produs isi demonstreaza clar utilitatea.

 

Pentru un transport cat mai facil, modelul a fost inzestrat cu un sistem de tractiune foarte bine pus la punct. Acesta include un maner principal retractabil si altele doua fixe, pentru situatiile cand nu se utilizeaza functia troler. Cele 4 roti pivotante la 360 de grade garanteaza alunecarea facila pe suprafetele plane fara denivelari si o manevrabilitate de exceptie. Puteti intui cu usurinta ca aveti posibilitatea de a schimba dintr-o singura miscare directia de deplasare sau puteti urca facil rampe si rasuci corespunzator geamantanul.

 

In ceea ce priveste posibilitatile de securizare a obiectelor in interior, ca si pentru cele mai bune trolere de la alte branduri, si in acest caz va sta la dispozitie un lacat cu cifru, care blocheaza practic fermoarul compartimentului principal. Coeficientul de siguranta este destul de mare, dar chiar si asa, nu este indicat niciodata sa lasati bagajul nesupravegheat.

 

Concluzie

Cei care apreciaza concediile si calatoriile vor fi incantati de catre acest model Mondo de la brandul Lamonza, atat pe baza capacitatii mari de incarcare, cat si in functie de sistemul inteligent de transport incorporat. Daca doriti o solutie comoda si facila de a calatori cu bagaj, acesta este raspunsul mult asteptat.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status