Troler Lamonza Breeze

Am modificat articolul ultima data pe: 25.01.20

 

Troler la un pret bun de la Lamonza

 

1. Lamonza BreezeAvantaje

Este incapator, are un design compact si o greutate favorabila.

Este usor de identificat.

Are un sistem de inchidere sigur.

Materialul EVA este moale si rezistent.

 

Dezavantaje

Desi nu reprezinta un dezavantaj major, neavand legatura cu aspectul calitativ pe care il implica produsul, faptul ca geanta Lamonza Breeze nu are buzunare exterioare poate fi un minus. In schimb, trollerul are un compartiment interior, captusit.

 button 5

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Un troler Lamonza Breeze va fi intotdeauna o alegere buna cand mergi in vacante. Are un design simplu si compact, astfel incat incape in spatiile special amenajate din trenuri si autobuze. Si calatoria cu avionul va fi lipsita de griji din acest punct de vedere. Poate fi inregistrat cu usurinta ca bagaj de cala, prezentand o inaltime de 71 cm, o lungime de 46 cm si o latime de 22 cm. Greutatea de 3,6 kg reprezinta si ea un avantaj, mai ales prin prisma faptului ca iti va usura munca in momentul in care trebuie sa cari trollerul dintr-o parte in alta. Cele 4 roti cu care este prevazut il fac, de asemenea, sa fie usor de transportat. Totodata, ii dau si un uz elegant.

2. Lamonza Breeze

Una dintre cele mai des intalnite probleme cu care se confrunta majoritatea persoanelor care calatoresc sunt legate, in principal, de bagaj. Acesta poate fi usor ratacit sau confundat, motiv pentru care s-au luat masuri ca lipirea etichetelor pe suprafata gentii de voiaj. Chiar si asa, aceasta poate fi pierduta, intrucat elementele identificatoare se pot dezlipi. Trollerele care sunt prevazute cu o eticheta de acest gen au un avantaj real in fata celor care nu ofera aceasta posibilitate cumparatorilor. Din acest punct de vedere, Lamonza Breeze este una dintre cele mai bune genti de voiaj. In plus, include si un set de curele pentru fixare si protectie roti.

 

Cea mai buna geanta de voiaj trebuie sa aiba la baza si un sistem sigur, care sa iti confere increderea si linistea de care ai nevoie in timpul unei calatorii. Un exemplu bun in acest sens poate fi reprezentat de cursele cu avionul, mai ales cele cu escale. In astfel de cazuri, riscul ca bagajul sa se desfaca este unul mare. Geanta Lamonza Breeze iti confera un confort psihologic prin prisma faptului ca are un fermoar dublu si cifru, pentru ca tu sa poti calatori fara nicio grija.

 

O geanta de voiaj de la Lamonza ieftina si buna va include si beneficiul unui material moale, dar, in acelasi timp, rezistent. EVA-ul este impermeabil, astfel incat o vreme proasta nu va reprezenta un impediment pentru tine. Iti vei pastra hainele intacte in contexte climatice diferite.

 

Concluzie

O geanta de voiaj reprezinta o investitie pe termen lung. Aceasta trebuie sa aiba anumite caracteristici care sa iti ofere confortul de care ai nevoie pe tot parcursul unei calatorii. Un bagaj intact este un motiv de bucurie la inceputul sau la sfarsitul unui zbor, al unui drum cu autobuzul, cu trenul sau autocarul. Trollerul Lamonza Breeze se ridica la nivelul acestor asteptari prin sistemul sigur pe care il include, prin capacitate, design si o utilizare usoara. In plus, poate fi achizitionat la un pret avantajos.

 

button 6

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status