Troler Kring Practical Tourist

Am modificat articolul ultima data pe: 19.02.20

1. Kring Practical Tourist

 

Avantaje

E potrivit calatoriilor de anvergura, datorita spatiului intern generos.

Are mobilitate excelenta, pe baza sistemului de deplasare.

Se foloseste usor, avand constructie ergonomica si fiabila.

Ca pret, este destul de moderat pentru un troler de mari dimensiuni.

 

Dezavantaje

Exista si o parte mai putin pozitiva a geamantanelor foarte voluminoase cand vine vorba de transport. Chiar daca sistemul de tractiune este foarte util in acest sens, daca incarci geanta respectiva cu o cantitate mare de itemi, iti va fi relativ dificil sa o manevrezi la drum lung, caci poate deveni un proces obositor. In plus, acest troler Kring Practical Tourist este disponibil in 4 nuante pastelate, care desi placute din punct de vedere vizual, risca sa atraga mai facil privirile cele mai indiscrete, generand atentie nedorita pentru bagajul tau.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cu dimensiuni de 42 x 24 x 58cm si un volum ce atinge aproximativ valoarea de 74l, putem spune ca aceasta piesa se incadreaza printre cele mai bune trolere de mare capacitate. Ofera foarte mult spatiu pentru stocarea itemilor utili in deplasari si de aceea se va utiliza mereu ca bagaj de cala, putand transporta lucrurile a doua persoane pentru calatorii ce dureaza pana in 4 – 7 zile si tot ceea ce ii este de trebuinta unui singur pasager in concedii de pana  la 2 saptamnai sau poate chiar mai extinse.

2. Kring Practical Tourist

Dat fiind ca este intr-adevar o geanta incapatoare, are nevoie si de un sistem de tractiune care sa faca fata sarcinii mari. De aceea, modelul include un brat telescopic cu maner, care se regleaza in diverse trepte de lungime si un set de roti pivotante, acestea asigurandu-i transportul si orientarea facila in orice directie de deplasare. Din acest motiv mai putem aminti si fatul ca produsul este un troler cu 4 roti la un pret bun, oferind o pozitie stabila, atunci cand este plasat in repaos pe o suprafata orizontala. La manevrare cat mai diversificata contribuie si cele doua manere fixe, unul in lateral, iar altul in partea superioara.

 

Pentru calatoriile lungi, ai nevoie de rezistenta si fiabilitate, pe care acest troler ti le ofera din plin. Este confectionat cu o carcasa dura, care nu permite deformarea obiectelor plasate in interior. Se va sigila cu ajutorul unui fermoar si prin cifru numeric, permitand securizare eficienta a bunurilor. Pe langa cele cateva compartimente interne pentru acte si curelele de prindere aferente pentru stabilizarea continutului, amintim suportul extern pentru pahar, unde iti poti pastra cafeaua in intervalele de timp petrecute in sala de asteptare.

 

La sfarsit, daca stai sa pui in balanta toate avantajele oferite si sa le compari cu investitia necesara achizitionarii, vei trage cu siguranta concluzia ca este un troler Kring ieftin si bun. Pretul complet este moderat, fiind accesibil unei categorii extinse de potentiali utilizatori. Mai mult, daca beneficiezi de unele reduceri, in anumite circumstante, poti spune ca ai dat peste un adevarat chilipir.

 

Concluzie

Toti cei ce obisnuiesc sa calatoreasca mult si in diverse destinatii cat mai indepartate vor fi incantati sa detina acest troler de voiaj; produsul le ofera suficient spatiu de depozitare, protectie eficienta a lucrurilor pastrate intern si reprezinta si o generoasa oferta ca pret.

 

 

 

 

2
Lasa un comentariu

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.roIonut V Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
Ionut V
Vizitator
Ionut V

Buna ziua! Sa mai verificati odata dimensiunile si volumul interior. Pe situri apar alte valori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 voturi, media: 4.73 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status