Cele mai bune palete de tenis de masa Joola

Am modificat articolul ultima data pe: 27.09.20

 

Cum aleg cele mai bune palete de tenis de masa Joola

 

Ghidul cumparatorului

Ping pong-ul este un sport dinamic si distractiv, insa cere destula indemanare si antrenament. Daca ai deja o oarecare experienta, stii ca paleta folosita are o influenta covarsitoare asupra jocului. Insa doar un jucator avansat stie si cum sa o aleaga, asa incat sa se potriveasca stilului personal. Daca doresti sa te antrenezi si sa ajungi la performante, iti recomandam oferta de palete de tenis de masa Joola, brand dedicat acestui sport.

 

Joola ia nastere in anii ’50 si devine in timp lider pe segmentul de piata al tenisului de masa, oferind intreaga gama de echipamente necesare, adresate in primul rand sportivilor profesionisti, insa si amatorilor. Produsele sale sunt folosite in cadrul multor competitii profesioniste de ping pong. Paletele lor se adreseaza si amatorilor ce au deja o oarecare experienta in acest joc.

Daca vrei sa achizitionezi echipamentul potrivit nivelului si stilului tau, regula universala este aceasta: cu cat esti mai putin experimentat, ai nevoie de un control mai bun; insa, cu cat creste controlul, scad performantele in materie de viteza si spin.

La descrierea produselor, vei gasi o specificatie asupra acestora (de exemplu, paleta de tenis de masa Joola Spider Light ofera un control de 76 din 100, o viteza de 98 din 100 si un spin de 92 din 100). Acestea variaza in functie de caracteristicile materialelor de fabricatie: lemn, burete si cauciuc.

Asa cum arata si unele pareri despre cele mai bune palete de tenis de masa Joola, cele cu lemn de rigiditate mica si greutate usoara ofera control, iar cele din lemn dur si cu strat de burete si de cauciuc gros ofera viteza. Insa cu cat creste viteza, scade efectul de spin (rotirea mingii lovite); pentru spin va trebui sa cauti un model cu strat de burete moale.

Manerul paletei poate fi concav (ars), mai lat la baza, sau poate fi drept ori anatomic. Primele sunt potrivite pentru jucatori experimentati ce prefera ofensiva, cele drepte pentru jucatorii avansati ce prefera defensiva, avand un control ridicat in rotire, iar cele anatomice au denivelari care ofera o buna priza, mai potrivite astfel pentru incepatori.

Nu stii unde se gasesc palete de tenis de masa Joola la un pret bun? Nu trebuie decat sa cauti online si vei descoperi fara indoiala o serie de modele avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Joola Spider Light 

 

Modelul Spider Light este probabil cea mai buna paleta de tenis de masa Joola, pentru jucatorii aflati la nivel mediu si avansat, ce doresc sa se antreneze. Ofera un echilibru optim intre control (76 din 100), viteza (98 din 100) si efect de spin (92 din 100).

Manerul concav, cu baza mai lata, este ideal pentru jucatorii in ofensiva. Stratul de balsa din lemn ii ofera o rigiditate medie care contribuie la controlul optim al paletei, asa incat este potrivita si pentru incepatorii entuziasti care au mai jucat si care doresc sa avanseze rapid in performante.

Are ambele fete utilizabile, realizate din cauciuc cu un strat de burete cu grosimea de 2 mm. Este perfecta in cadrul competitiilor, usoara, cu o priza buna si rezistenta. O investitie durabila, contribuie in mod semnificativ la performantele tale in timpul jocului, fiind ideala pentru cei care prefera un stil rapid, cu lovituri la viteza mare a mingii.

 

 

 

 

 

Joola Carbon Pro 

 

Daca esti in cautarea unei pelete de tenis de masa pentru un stil de joc ofensiv, cu o greutate usoara, iti putem recomanda acest produs Joola care este conceput pentru jucatorii aflati la nivel mediu sau avansat. Cu ambele fete utilizabile si certificate ITTF, cu un strat de burete de 1,9 mm, este perfecta pentru a obtine viteza.

Este cotata cu un indice de 98 din 100 la viteza, unul de 92 la spin, insa doar cu 86 la control, astfel ca nu e cel mai indicat accesoriu pentru sportivii incepatori. In schimb, un jucator mai experimentat va fi capabil sa obtina un control optim asupra traiectoriei mingii.

Usoara, cu o greutate de doar 150 g, are un maner de tip concav, perfect pentru cei ce prefera ofensiva. Fibrele de carbon adaugate in structura de lemn a paletei asigura vibratii de intensitate scazuta si precizie ridicata. Este un model adecvat atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti.

 

 

 

 

 

Joola Rosskopf Smash 

 

Esti un jucator de ping pong de nivel intermediar sau avansat si-ti doresti echipamentul adecvat? Iti recomandam aceasta paleta de tenis de masa Joola, ieftina si buna, cu structura fabricata din lemn de plop in 5 straturi, fapt ce avantajeaza un joc ofensiv si sporeste puterea loviturii.

Ambele fete ale acestei palete sunt confectionate din cauciuc si strat de burete de 1, 8 mm, buretele absorbind eficient vibratiile. Manerul concav cu design ergonomic ofera o priza optima, adaptandu-se formei mainii si avand un strat antiaderent Ergo Grip, pentru performante crescute.

Paleta este ideala pentru cei care prefera efectul spin, cu un rating de 90 din 100, dar e cotata satisfacator si la viteza si control, cu rating de 85 la ambele. Asadar, ai control destul de bun asupra directiei mingii si in acelasi timp ai viteza ridicata cu efect puternic de invartire la lovitura. Setul are 2 mingi de ping pong incluse.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
George
George
June 14, 2019 3:35 pm

Daca la Emag pretul redus era de 155 de ROn, la Decathlon am gasit paleta Joola Carbon Pro cu 99 Ron, fara promotii.

DMCA.com Protection Status