Cele mai bune biciclete BMX

Am modificat articolul ultima data pe: 17.04.24

 

Cea mai buna bicicleta BMX – Recomandarile noastre pentru 2024

 

Pentru amatorii de senzatii tari pe doua roti, o bicicleta BMX poate fi cea mai buna alegere. CARPAT Rocker C2018A e excelenta daca mergi de mult timp cu bicicleta, dar vrei sa te initiezi in freestyle si visezi sa faci sarituri si diverse tricks pe rampe si piste, fiind rapida, flexibila si usoara (cantareste 12,5 kg), avand furca fixa si cadru, furca si spite rezistente, confectionate din otel, cu sistem de franare sigur, V-brake, roti cu diametru de 20 inch, de culoare gri-galben si cu elemente reflectorizante, iar la toate acestea amintim si pretul bun. O alternativa avantajoasa, pentru copii, e si DHS Jumper 2005 Verde 20″.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

CARPAT Rocker C2018A
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Bicicleta BMX agila si flexibila, conceputa pentru freestyle, cu roti cu diametrul de 20 inch, confectionata din otel si care totusi are o greutate buna de 12,5kg, cu sistem de franare sigur (sistem V-brake), unisex (are culori gri-galben), cu reflectori pe roti si pe cadru, care poate duce pana la 100kg.

Este un model care va satisface mai degraba nevoile unui practicant ocazional de freestyle, nu si pe cele ale unui utilizator cu experienta.

Este un model care va satisface mai degraba nevoile unui practicant ocazional de freestyle, nu si pe cele ale unui utilizator cu experienta.

A 2-A OPTIUNE!

DHS Jumper 2005 Verde 20\\
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

BMX pentru copii, cu cadru redus de 285mm si roti cu diametru de 20inch, cu furca fixa din otel, material prezent la toate componentele bicicletei (ghidon, angrenaj, roti, tija sa si, evident, cadru), cu frane (U-Brake), care atrage si prin design, culoarea fiind verde viu foarte atragator.

In principiu poate fi folosita si de copii de 7-10 ani, insa trebuie sa tii cont de inaltimea utilizatorului, pentru ca modelul sa fie potrivit.

E o bicicleta cu care copilul tau sigur se va distra, iar mai important e ca va face asta avand un cadru solid si frane bune.

A 3-a Optiune!

WTP Arcade Curse 18TT
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Este un BMX facut pentru incepatorii tineri, adolescenti, echipata pentru a-i ajuta pe acestia sa deprinda controlul, fiind echipata cu noul sistem pivotal Eclat, are butuc pe spate cu caseta care e sigilata, pedale din fibra de sticla si o greutate mai mica de 11 kg.

Este un model ceva mai scump decat altele din comert, insa costul e justificat de calitatea componentelor si de performanta pe care o asigura.

Brandul, dar si caracteristicile tehnice sunt aspecte importante care recomanda aceasta bicicleta oricarui amator de trucuri pe doua roti.

 

 

Cum alegi o bicicleta BMX buna

 

Ghidul cumparatorului

 

Daca te numeri printre ciclistii aventurieri, care manifesta o pasiune aparte pentru executarea acrobatiilor, a sariturilor si a manevrelor spectaculoase in locuri special amenajate, atunci poate ca este timpul sa-ti faci cadou o bicicleta BMX. Simpla, de dimensiuni mai mici decat celelalte vehicule pe doua roti, aceasta este facil de manevrat si se comercializeaza, de regula, la un pret foarte accesibil, astfel ca, pentru a obtine performante remarcabile intr-o lume incitanta, tot ce trebuie sa faci este sa o achizitionezi.

Totusi, pe piata exista multe modele de biciclete BMX, unele de o calitate mai buna, altele mai slabe in aceasta privinta, asa ca pentru a avea garantia ca investitia facuta merita cu adevarat, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante. Drept urmare, te invitam sa lecturezi ghidul de fata pentru a te familiariza cu principalele caracteristici de selectie.

Stilul de echitatie: Cea mai buna bicicleta BMX va satisface intotdeauna nevoile unui ciclist. Pentru a avea insa certitudinea ca modelul pe care urmeaza sa-l achizitionezi iti va multumi intocmai asteptarile, trebuie sa tii cont, mai inainte de toate, de preferintele proprii in ceea ce priveste terenul pe care doresti sa-l explorezi si de tipul de actiune in care urmeaza sa te angajezi.  Ca atare, exista trei tipuri principale de biciclete BMX, fiecare cu un design usor diferit, din care poti alege:

Un BMX clasic (“BMX Racing”) reprezinta o alternativa buna pentru persoanele carora le place sa strabata trasee pe teren accidentat sau piste pline de noroi si curbe. Bicicleta de acest tip este usoara,  are un cadru putin mai lung decat cel intalnit la alte modele si un tub gros, pentru a asigura un control optim chiar si la viteze ridicate. Un asemenea model foloseste, de regula, anvelope de teren, montate pe roti cu 36 de spite.

Cele freestyle sunt construite in asa fel incat sa-ti permita sa realizezi trucuri si cascadorii pe strada, pe trotuar, pe scari sau in parcurile special amenajate (skateparks), care iti pun la dispozitie tot felul de obstacole ca sa te antrenezi. Acestea sunt echipate cu frane pe rotile din fata si spate deopotriva, iar ghidonul unor astfel de biciclete este puternic inclinat pentru a oferi o mai mare flexibilitate in miscare atat in aer, cat si la sol.

De asemenea, de cele mai multe ori, acestea beneficiaza de sprijine speciale pe partile laterale ale rotilor (carlige), rolul lor fiind acela de a face trick-urile si acrobatiile mult mai sigure. Bicicletele freestyle au nevoie de pneuri netede, adaptate suprafetelor trotuarelor sau interioarelor, montate pe roti cu 48 de spite.

Modelele BMX jump (“BMX Dirt Jumping”) sunt destinate amatorilor de senzatii tari sau sport extrem, adolescenti si adulti deopotriva, care vor sa simta cum le curge adrenalina prin vene, caci iti permit sa-ti iei avant de pe o rampa special amenajata si sa efectuezi salturi uriase, rasturnari si rasuciri in aer. Acestea ar trebui sa dispuna de cauciucuri noduroase, montate pe roti cu 48 de spite, pentru a impiedica deteriorarea componentelor si a anvelopelor in cazul unui impact puternic.

 

Inaltimea bicicletei si dimensiunile rotilor: Odata ce te-ai hotarat asupra stilului de utilizare pe care vrei sa-l abordezi, urmatorul parametru de selectie demn de luat in considerare se refera la marimea vehiculului pe doua roti, intrucat confortul la pedalare este asigurat, in principal, de inaltimea corecta a cadrului.

Asadar, masura oficiala a unui BMX este calculata in functie de lungimea tubului, majoritatea bicicletelor de acest tip avand o dimensiune maxima de 20 inch, intrucat piesele destinate trick-urilor si jump-urilor vor beneficia intotdeauna de un cadru mai mic decat cel al unei biciclete pe care se presupune ca ai vrea sa o folosesti la Cross Country, pentru a le putea manevra cu usurinta pe sol si in aer.

Tocmai de aceea, atunci cand ti-ai pus in minte sa achizitionezi un BMX, te va interesa mai mult marimea recomandata rotilor, in functie de categoria de varsta. Trebuie mentionat ca, de regula, acestea au un diametru de 20 inch, fiind potrivite atat pentru copiii de 10 – 12 ani, cat si pentru adolescenti.

In comert vei gasi insa si BMX-uri echipate cu jante mai generoase (ex. 24 inch sau 26 inch la modelele pentru jump), ele fiind special proiectate pentru a rezista la presiuni si eforturi ceva mai mari din partea utilizatorului. Tocmai de aceea, sunt ideale pentru ciclistii care au depasit varsta de 12 ani sau au mai mult de 1.40 cm in inaltime. In concluzie, dimensiunea ideala pentru tine va fi cea care ofera un excelent raport intre confortabilitate si manevrabilitate.

 

Materialul cadrului: Producatorii de biciclete ofera in ziua de astazi numeroase materiale pentru cadrele de bicicleta, in cazul de fata cele mai intalnite fiind: otelul (Hi-Ten) , aluminiul si otelul chromoly (crom + molibden).

Cele realizate din otel sunt recunoscute pentru rezistenta foarte buna de care dau dovada, acestea putand sa indure multe socuri si sa faca fata multor impacturi puternice pana sa ajunga sa cedeze, drept care sunt recomandate pentru ciclistii tineri si fara experienta. Cu toate acestea, tine minte ca o constructie din otel va fi intotdeauna mai greoaie, materialul de fata fiind, de asemenea, predispus la coroziune daca nu este tratat in mod corespunzator.

In cazul in care cauti o bicicleta BMX pentru copilul tau, o solutie ar fi sa te opresti asupra unui model cu cadru realizat din aluminiu, intrucat acest material este usor si are o densitate mare, ceea ce inseamna ca este facil de manevrat si ca rezista bine la lovituri. Desi nu dureaza la fel de bine in timp precum otelul (fisurile si crapaturile apar in 3 – 4 ani de exploatare intensa si extrema, ele nemaiputand fi reparate), aluminiul este foarte popular printre ciclistii care isi doresc sa pedaleze pe ceva usor, dar care sa nu sufere la primul impact, mai ales ca piesa nu necesita tratament special anti-rugina si ca poate fi achizitionata la un pret foarte accesibil pentru proprietatile oferite.

Totusi, numeroase pareri despre cele mai bune biciclete BMX recomanda utilizatorilor modelele echipate cu un cadru din otel chromoly (crom + molibden), deoarece sunt relativ usoare in raport cu rezistenta exceptionala pe care o ofera si flexibilitatea de care dau dovada inclusiv in timpul sariturilor inalte si al aterizarilor. Acestea sunt recomandate utilizatorilor intermediari sau avansati.  Necesita mentenanta, intrucat, desi contine crom, materialul de fata nu prezinta o rezistenta foarte mare la coroziune.

 

Ghidonul: Majoritatea bicicletelor BMX sunt dotate cu un ghidon standard, care se poate roti la 270°, insa vei observa ca modelele mai noi, in special cele recomandate pentru acrobatii sau sarituri, sunt echipate cu unul ce se poate roti la 360°, numit si ghidon rotativ, intrucat se considera ca acesta permite ciclistilor sa efectueze trucuri suplimentare, demonstrandu-si cu adevarat abilitatile.

 

Sistemul de franare: Inainte de a te intreba unde gasesc biciclete BMX la preturi bune ceilalti utilizatori, n-ar strica sa acorzi ceva mai multa atentie acestui aspect daca vrei sa ai garantia ca vei beneficia de un control optim in timpul utilizarii vehiculului cu doua roti si de o siguranta sporita la exploatare. Astfel, majoritatea BMX-urilor sunt dotate cu o frana pe disc, ca sa poata face fata provocarilor serioase si sa te ajute sa te opresti la timp atunci cand te afli in pragul unei cazaturi.

Cu toate acestea, vei observa ca unele modele sunt echipate cu o frana frontala de mana (freestyle), intrucat o asemenea componenta promite o mai mare siguranta in timpul efectuarii trucurilor pe roata din fata a bicicletei. Pe de alta parte, BMX-urile clasice si cele destinate sariturilor nu folosesc, de regula, frana de mana, chiar daca poate sunt prevazute cu asa ceva.

Odata inarmat cu aceste informatii, esti pregatit sa achizitionezi vehiculul cu doua roti potrivit nevoilor tale. Si pentru ca stim ca cea mai mare curiozitate a ta este aceea de a afla unde gasesc bicicleta BMX la un pret bun ceilalti utilizatori, te sfatuim sa cumperi produsul preferat direct de pe Internet, intrucat astfel economisesti timp (nu mai este nevoie sa faci un drum pana la magazinul din oras), poti face lesne comparatii intre diferite modele si ai ocazia sa beneficiezi de numeroase reduceri si promotii.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

CARPAT Rocker C2018A

 

Daca ai decis ca e momentul sa practici freestyle si ai nevoie de o bicicleta pe care sa o manevrezi usor, pe rampe si pe pista, care sa fie destul de agila pentru a executa sarituri si alte trucuri pe doua roti, acest model poate fi ceea ce cauti. 

CARPAT Rocker C2018A are constructia din otel (la cadru, furca, spite etc), iar furca e fixa, astfel ca vei avea stabilitate in timpul utilizarii. De asemenea, e suficient de usoara pentru a o manevra fara efort considerabil, cantarind 12,5 kg (poate duce pana la 100kg). Sistemul de franare, pe fata si pe spate, e de tip V-Brake, iar ghidonul e si el din otel, cu mansoane din cauciuc.

Bicicleta este unisex si poate fi utilizata de numeroase persoane, caci dimensiunile o recomanda celor care au o inaltime intre 150-180cm. Vei primi si garantie, valabila pentru 2 ani.

 

 

 

 

 

DHS Jumper 2005 Verde 20″

 

Cu bicicleta DHS Jumper 2005 Verde 20″ il vei face pe copilul tau foarte fericit, mai ales daca te bate la cap de ceva vreme sa ii cumperi una cu care sa poate face scheme in parcul de ciclism.

E un model mic si rapid, la care componentele importante sunt confectionate din otel. Asa cum probabil te astepti in cazul acestor biciclete, si produsul de fata are cadrul rezistent, iar furca este fixa, pentru a face fata la sariturile si plonjarile pe rampa ale copilului tau, care va putea controla usor vehiculul. 

Bicicleta este verde, are roti cu diametrul de 20inch si  un cadru mai mic de 30cm, iar in ceea ce priveste franarea, aceasta e de tipul U-brake. In momentul comenzii, vei primi si certificatul de garantie, care e valabil pentru o perioada de 24 de luni.

 

 

 

 

 

WTP Arcade Curse 18TT

 

WTP Arcade Curse 18TT poate fi cadoul perfect pentru copilul tau care viseaza deja de cateva luni ca ii cumperi un BMX. Aceasta bicicleta a fost gandita anume pentru nevoile unui invatatel in ale acestui tip de mers pe bicicleta.

Este un model nou, aparut in 2024, cu caracteristici tehnice care il fac superior altor variante  cu vechime pe piata. Astfel, are componente de la branduri precum Salt (furca, pipa, frana si manete frana etc.) si Eclat (inclusiv noul lor sistem pivotal), butucul de pe spate are caseta complet sigilata, frana u-brake pe spate etc., toate acestea menite a ajuta la obtinerea progresului in scurt timp.

Mentionam si ca modelul are o greutate de 10,74kg, iar combinatia de culori (negru si maro in partea seii e maro) nu face decat sa contribuie la frumusetea acestui produs. 

 

 

 

 

 

Pegas Hai Hui

 

Pegas Hai Hui este o bicicleta Mini Fat BMX care probabil o sa te impresioneze prin dimensiunile foarte mici, insa tocmai asta e si motivul pentru care vei putea executa cu ea cele mai indraznete trucuri pe rampe – are o greutate de doar 9,8 kg! 

Fiind o bicicleta compacta, vei avea control si stabilitate, chiar si pe portiunile cu inclinatie ridicata, iar cadrul hardtail, confectionat din otel, te asigura ca ai pe maini un vehicul rezistent la stresul la care il vei supune. Furca, evident cu constructie fixa, este si ea facuta tot din otel, iar frana e mecanica, pe butuc. Asadar, este ceea ce am numi un model pentru un nivel de experienta intermediar, nu tocmai pentru incepatori.

Rotile nu au spite, ci un profil continuu, sunt groase, iar pedalele sunt late, chiar supradimensionate, pentru o manevrabilitate cat mai mare, iar asta in siguranta. Ai posibilitatea de a cumpara modelul in combinatia de culori negru-portocaliu neon sau negru mat-albastru.

 

 

 

 

 

RoyalBaby “Space Shuttle” 

 

Nu esti niciodata prea mic pentru a invata cat de antrenant poate fi mersul cu bicicleta, iar daca copilul tau stapaneste deja de cativa ani mersul pe bicicleta, nu strica sa ii cumperi un model BMX. In orice caz, un model precum cel de fata poate fi excelent cand va aventurati pe carari inguste de munte, chiar daca e inca prea devreme ca juniorul sa incerce rampele din parc.

Mai mult decat atat, poate fi folosita ca o bicicleta obisnuita si pentru copiii care inca nu au invatat sa isi mentina echilibrul, iar in acest sens, rotile ajutatoare vor fi de mare folos. In plus, rotile mari sunt din magneziu, foate groase, iar produsul cantareste doar 8,7kg, astfel ca cel mic nu va intampina mari dificultati in a manevra vehiculul, a merge pe langa el sau a-l pune exact in pozitia in care doreste.

Modelul are roata cu diametrul de 16 inch, iar cadrul de 14 inch, este stabil si confortabil, astfel ca utilizatorul il va folosi cu drag. Se poate frana pe fata si pe spate (sistem pe discuri de 120mm), exista o protectia in zona lantului, iar bicicleta are si sonerie.

 

 

 

 

 

 

Marci populare:

 

Ciclismul castiga din ce in ce mai multi adepti si in Romania, iar persoanele cu adevarat pasionate nu vor pregeta sa faca eforturi ca sa procure bicicleta visurilor lor, impreuna cu accesoriile dorite. In continuare, te poti familiariza cu istoria a 3 dintre cei mai apreciati producatori de BMX din lume: We the People, Haro si United.

 

 

Istoria acestui brand a inceput in Germania, cand Stephan Prantl, Stefan Rose si Lars Dorsch, frustrati de ceea ce oferea piata de profil la momentul respectiv, au decis sa aduca o schimbare. La finalul anilor ‘80 si inceputul anilor ‘90, pasionatii de biciclete BMX nu prea aveau de ales, din oferta tipatoare a vremii.

Misiunea asumata a inceput prin lansarea unei serii limitate de tricouri care au fost distribuite in regie proprie la petreceri si in cercul propriu de prieteni cu interese comune. Aproape toate designurile propuse au castigat in scurt timp statutul de simboluri ale BMX-ul nemtesc.

In anul 2003, Wethepeople vindea deja o varietate de cadre pe care se puteau construi biciclete personalizate pe gustul utilizatorului. Azi, oferta include un numar relativ mare de biciclete gata asamblate, cadre de bicicleta si accesorii, toate purtand semnatura unei echipe tinere, talentate si, mai ales, pasionate de ceea ce face.

Filiale ale Wethepeople pot fi gasite in prezent in Statele Unite, Canada, Germania, Franta, Belgia, Marea Britanie, Japonia, Australia, Noua Zeelanda si Africa de Sud, ceea ce face din companie una globala, extinsa pe toate continentele, luptand zi de zi sa isi duca la indeplinire misiunea de a transforma bicicleta BMX intr-un simbol.

 

 

Haro Bikes este un producator american de biciclete BMX si de mountain bike, a carui istorie a inceput in anul 1978, cand compania a fost fondata de un anumit Bob Haro. Inceputurile au fost marunte: Haro producea placute de inmatriculare pentru bicicletele BMX. cererea pentru produsele cu un aspect deosebit de modern a crescut rapid, si a depasit capacitatea de lucru a unei singure persoane, astfel incat a luat nastere Haro Designs.

Pe masura ce compania sa crestea, si Haro castiga din ce in ce mai multa expunere si popularitate in domeniul BMX-ului freestyle. Deja calatorea in intreaga tara, facand spectacole cu diverse cascadorii nemaivazute, care i-au adus porecla de “tatal freestyle-ului. Cresterea companiei in anii ‘80 a fost rapida, atat pe plan national, cat si international.

Prima linie de biciclete BMX freestyle Haro a fost lansata in anul 1983. Modelele Sport si Master au declansat o veritabila revolutie in lumea designului de biciclete, care a fost preluata si de alti producatori. Castigurile au crescut exponential, si s-a lansat un veritabil cult pentru aceste produse.

In prezent, Haro produce nu numai BMX-uri, ci si mountain bikes, biciclete hibride si modele de oras, astfel incat orice profil de cumparator va gasi, in oferta, ceva pe placul sau, adecvat stilului de viata pe care il adopta.

 

 

Inca de la infiintarea, in anul 2006 la Hastings, Marea Britanie, compania si-a propus sa devina unul dintre cei mai apreciati producatori de biciclete din lume. Succesul de piata de care se bucura se datoreaza, in mare masura, asumarii responsabilitatii pentru fiecare dintre produsele puse la vanzare.

Indiferent care e categoria de produse care te intereseaza, United are o echipa care sustine 100% calitatea si fiabilitatea acestora. Politica brandului crede cu tarie ca aceasta este singura metoda pentru a asigura o calitate ireprosabila a produsele comercializate, si implicit, de a castiga increderea nelimitata a cumparatorilor.

Portofoliul de produse include atat biciclete complete, cat si cadre de biciclete si piese cu care sa iti configurezi si construiesti propriul model, o varietate satisfacatoare de modele de roti, dar si imbracaminte si echipament specific, care sa transforme experienta in una perfect sigura si placuta.

Calitatea si durabilitatea produselor, disponibilitatea lor, service-ul prompt si garantia inclusa fac din acest brand unul apreciat de catre clientii din toata lumea – pasionati, desigur, de freestyling si de bicicletele BMX.

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

 

 

Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Leader Fox Freeride

 

Daca vrei sa faci o surpriza placuta copilului tau, ii poti oricand darui cadou una dintre cele mai bune biciclete BMX. Leader Fox Freeride este o piesa pe doua roti care straluceste din toate punctele de vedere. Avand un cadru realizat din aluminiu, o furca din otel Hi-Ten si roti de 20 inch, aceasta este lesne de manevrat si rezista bine la socuri, fapt care-ti permite sa realizezi o multime de trick-uri in parcurile special amenajate.

In plus, bicicleta este echipata cu frana atat pe fata, cat si pe spate, de tip tektro V, ambele facand fata cu succes tuturor testelor la care sunt supuse. Dimensiunea cadrului este de 9 inch si suporta o sarcina maxima de 120 kg, ceea ce inseamna ca modelul este recomandat pustilor cu o inaltime de 1.30 – 1.35 cm.

Merita mentionat, de asemenea, ca bicicleta are un design placut si ca vine insotita de un clopotel, care te va ajuta sa fii observat mult mai usor.

 

Avantaje:

Este lesne de controlat si rezistenta, multumita cadrului din aluminiu si furcii din otel Hi-Ten.

Da dovada de siguranta la exploatare, caci este prevazuta cu frane tektro V atat pe fata, cat si pe spate.

Este dotata cu roti de 20 inch si cauciucuri specifice pentru realizatea cascadoriilor, invitand orice copil la distractie.

Include un clopotel, ajutandu-te sa conduci astfel in siguranta si sa eviti coliziunile.

 

Dezavantaje:

Dimensiunea o recomanda doar pentru copiii pana in 12 ani.

 

 

Trinx T2015C

 

Cauti o bicicleta BMX, la un pret bun? Daca da, atunci Trinx T2015C s-ar putea sa iti placa. Aceasta reprezinta o solutie optima pentru incursiunile frecvente in afara asfaltului (drumuri off-road, piste noroioase), avand in vedere rotile de 20 inch, echipate cu anvelope adecvate, respectiv cadrul si furca din otel Hi-Ten ce ofera o rigiditate optima pentru o eficienta crescuta in timpul pedalarii.

Mai mult decat atat, bicicleta Trinx T2015C este dotata cu frane de tip V-brake fata – spate, care se remarca prin greutatea foarte scazuta si performantele bune in conditii de uscat, garantand oprirea in siguranta atunci cand situatia o cere si, deci, facand fata confruntarilor la care supui vehiculul pe doua roti.

Dimensiunea cadrului este de 16 inch, iar masa maxima admisa este de 120 kg, BMX-ul de fata fiind recomandat copiilor si adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 7 – 14 ani. Pe langa caracteristicile deja mentionate si designul placut, bicicleta include si o garantie pe 24 de luni.

 

Avantaje:

Are o rezistenta deosebit de mare atat la impact, cat si in timp, caci cadrul este realizat din otel Hi-Ten.

Permite deplasarea in siguranta pe off-road sau trasee de dirt departe de casa, multumita franelor V-brake.

Este echipata cu roti de 20 inch, iar inaltimea cadrului este de 16 inch, drept care poate fi utilizata de copii si adolescenti deopotriva.

Prezinta un bun raport calitate – pret.

 

Dezavantaje:

Necesita intretinere periodica, otelul putand coroda, daca nu este ingrijit corespunzator.

 

 

Scirocco BMX Buzz

 

Scirocco BMX Buzz este o bicicleta special creata pentru efectuarea trucurilor si a cascadoriilor, fiind recomandata baietilor cu varsta cuprinsa intre 6 – 8 ani si care nu sunt mai inalti de 1.15 – 1.25 cm, caci este echipata cu roti de 20 inch.

Totodata, putem spune ca piesa este proiectata in asa fel incat sa ofere un nivel optim de rigiditate, caci cadrul si furca sunt confectionate din otel Hi-Ten, rezultand astfel un randament inalt la inaintare si la realizarea diverselor trick-uri. In plus, aceasta garanteaza ca aventura va fi intotdeauna asa cum ti-o definesti, deoarece este echipata cu frane de tip V-brake, componente ce se preteaza, de regula, si probelor mai dificile.

Cu alte cuvinte, multumita geometriei speciale, a combinatiilor perfecte dintre elemente si a designului modern,  bicicleta se recomanda ca fiind una frumoasa si ideala pentru plimbarile senzationale. Daca inca nu te-am convins, afla ca se comercializeaza la un pret avantajos si include o garantie pe 24 de luni.

 

Avantaje:

Da dovada de o durabilitate mare-n timp si o rezistenta foarta buna la lovituri, cadrul fiind realizat din otel Hi-Ten.

Cultiva un sentiment de siguranta in timpul rularii, multumita franelor V-brake.

Este proiectata pentru juniorii cu varste cuprinse intre 6 – 8 ani, constituind un mod nou de distractie.

Pretul include o garantie pe 24 de luni.

 

Dezavantaje:

Nu este un model unisex, pretandu-se doar baietilor.

 

 

Dhs Jumper

 

Dhs Jumper este o bicicleta BMX recomandata tinerilor ciclisti entuziasti, mereu in cautare de provocari noi si adrenalina. Realizata pe un cadru de otel si beneficiind de roti de 20 inch, aceasta este proiectata in asa fel incat sa ofere o stabilitate ridicata in timpul salturilor si a rasucirilor in aer, materialul cu pricina influentand in mod pozitiv calitatea, durabilitatea, rezistenta si comoditatea vehiculului pe doua roti.

Totodata, tinem sa specificam ca BMX-ul de fata este dotat cu o frana pe spate, de tip U-brake, ceea ce inseamna ca este usor de reglat si intretinut, dar si extrem de eficienta cand vine vorba de oprirea bicicletei, reducand considerabil riscul survenirii accidentelor care ar putea pune in pericol sanatatea ta sau pe cea a altor utilizatori, fie ei ciclisti sau nu.

Are un design simplu, dar placut (alb), care se preteaza atat persoanelor de sex feminin, cat si acelora de sex masculin, pretul avantajos la care se comercializeaza incluzand si o garantie pe 24 de luni.

 

Avantaje:

Ofera un grad ridicat de confort si o rezistenta sporita la impacturi puternice, caci cadrul este din otel.

Este o bicicleta orientata pe fiabilitate, caci garanteaza o forta de franare buna (U-brake).

Este un model unisex, asa ca poate fi utilizata cu succes de toti tinerii pasionati de sporturi extreme.

Prezinta un bun raport calitate – pret.

 

Dezavantaje:

Costurile de intretinere sunt mai ridicate, otelul fiind vulnerabil la rugina.

 

 

Sun Baby Freestyle BMX 16

 

Stim cat de dificil poate fi sa gasesti o bicicleta BMX, ieftina si buna, drept care am decis sa-ti punem in vedere acest produs. Fabricat dupa normele europene, se bucura de un cadru metalic si de doua seturi de roti: primele sunt gonflabile si masoara 16 inch, astfel incat sa amortizeze perfect socurile, iar cele din urma sunt ajutatoare, ele garantand o mai buna stabilitate in timpul rularii si putand fi detasate dupa o anumita perioada.

Practic, avem de-a face cu un BMX destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 – 7 ani, cu ajutorul caruia pustiul tau se va amuza inca din primele momente si va invata surprinzator de repede echilibrul pe doua roti. Mai mult decat atat, fiind un model de tip freestyle, cand va mai creste, cel mic va putea incerca sa realizeze inclusiv cateva acrobatii.

Bicicleta este orientata pe usurinta la utilizare si fiabilitate deopotriva, caci ghidonul este prevazut cu sistem de franare si sonerie, iar sezutul dispune de un mic spatar pentru a preveni deplasarea in spate.

 

Avantaje:

Da dovada de stabilitate maxima in timpul utilizarii, datorita cadrului mecanic, rotilor ajutatoare si sistemului de franare de pe ghidon.

Sezutul este moale si confortabil, pentru un plus de confort in timpul rularii.

Rotile de 16 inch sunt gonflabile, fiind foarte eficiente in cazul drumurilor cu denivelari.

Bicicleta vine echipata cu tot felul de accesorii pentru a face mersul mai usor in haine de zi cu zi si nu in echipament special.

 

Dezavantaje:

Este o bicicleta dedicata exclusive copiilor intre 4 – 7 ani.

 

 

» Ascunde recomandarile anterioare

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu