Cel mai bun far de bicicleta pentru dinam

Am modificat articolul ultima data pe: 03.08.20

 

Cum aleg cele mai bune faruri de bicicleta pentru dinam

 

Daca iti place sa mergi cu bicicleta si ai dori sa o folosesti in siguranta si pe timp de noapte, sau la crepuscul, e evident ca ai nevoie de un sistem de iluminare eficient, care sa te faca vizibil participantilor la trafic. De data aceasta iti vom oferi informatii utile legate de faruri de bicicleta pentru dinam, la un pret bun.

Vom incepe prin a discuta despre capacitatea de iluminare a unei asemenea piese. In general acest gen de echipament intra in categoria luminilor de siguranta, ceea ce inseamna ca nu va ilumina prea grozav drumul in cazul in care circuli in bezna totala, dar cu siguranta te va face vizibil pentru masini, astfel incat sa te deplasezi in siguranta. O valoare cuprinsa intre 10 si 25 lux este suficienta pentru a servi acestui scop.

Montarea farului de bicicleta se poate face cu ajutorul unor curele subtiri de plastic, cauciuc sau silicon, sau, in cazul pieselor mai grele, cu ajutorul suruburilor. Desigur ca cea de-a doua varianta de fixare este mai durabila si mai demna de incredere, dar de multe ori nu este neaparat necesara.

Consideram ca un sistem de blocare rezistent este binevenit mai ales daca se intampla sa circuli destul de frecvent pe drumuri usor accidentate, pe care vibratiile inevitabile ar putea determina slabirea curelelor de prindere.

Diverse pareri despre cele mai bune faruri de bicicleta pentru dinam aduc in discutie modul de amplasare, care este destul de variabil in functie de modelul ales. La modul general, ele pot fi amplasate in fata, in spate sau chiar pe lateralele rotilor, ca sa devii vizibil din absolut orice unghi. Dar fiecare piesa contine indicatii proprii legate de posibilitatile de montaj pentru care este adecvata.

Printre facilitatile pe care e important sa le ofere un far pentru dinam, enumeram butonul de pornit/oprit si/sau un eventual sistem de cuplare sau decuplare. Avand in vedere ca energia necesara pentru iluminare este generata prin pedalat, decuplarea farului pe timp de zi sau atunci cand nu este necesara folosirea lui iti usureaza munca si reduce cantitatea de efort depus.

Daca aceste notiuni iti sunt de acum familiare, dar inca nu stii care ar fi cea mai potrivita alegere pentru tine, iti recomandam sa arunci o privire la sugestiile de produs pe care le prezentam in continuare. Pe langa un bun raport intre pret si calitate, ele au avantajul de a fi disponibile cu doar un click, livrarea facandu-se exact la adresa pe care o doresti.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

An Lun 14

 

Daca iti doresti o piesa cu o buna capacitate de iluminare, iti propunem modelul An Lun 14, un far de bicicleta cu dinam prevazut cu un suport pentru o prindere rigida fixa, care face fata cu brio solicitarilor de pe drumurile cu denivelari.

Puterea de iluminare indicata de catre producator este de 14 lux, multumita LED-urilor albe, cu o stralucire intensa. Reflectorul integrat contribuie de asemenea substantial la asigurarea unei lumini intense, care te vor ajuta sa nu treci neobservat si iti ofera si un ajutor din punct de vedere al identificarii obstacolelor de pe traseu.

Piesa este echipata cu un comutator on/off care iti permite sa o opresti in acele perioade ale zilei in care utilizarea sa nu este necesara. De asemenea beneficiezi de prize integrate in carcasa de culoare neagra si de un cablu dublu suplimentar pentru conectarea cu farul din partea din spate a bicicletei.

 

 

 

 

Marwi Union UN-4905

 

O alta propunere de far de bicicleta pentru dinam este produsul Marwi Union UN-4905, un model care promite fie si doar daca ii cunosti producatorul. Cu o vechime de aproape 120 de ani pe piata de profil, e evidenta expertiza de care da dovada compania si calitatea pieselor sale, care i-au mentinut si extins clientela fidela.

Piesa despre care discutam este una cu o luminozitate foarte buna, multumita celor 3 LED-uri albe incorporate, a caror putere este dublata de retroreflectorul inteligent amplasat si cu o functionalitate incontestabila.

Cu ajutorul butonului On / Off, poti actiona farul doar atunci cand este nevoie, ceea ce te scuteste de eforturi suplimentare inutile. Un alt avantaj este reprezentat de existenta in pachet a unui cablu de 90 cm pentru conectarea facila, fara alte batai de cap. Recomandam piesa pentru ciclistii experimentati, care prefera sa calatoreasca pe lumina, dar au nevoie de o alternativa ieftina, durabila si cu o autonomie ridicata pe timp de seara.

 

 

 

 

An Lun 10

 

Un far de bicicleta pentru dinam, ieftin si bun, pe care suntem siguri ca nu vei regreta ca l-ai cumparat daca interesul tau este de a te face vizibil in situatiile ocazionale in care circuli la crepuscul sau pe intuneric, este modelul An Lun 10.

Este vorba despre o piesa cu suport, pe al carei montaj te poti baza indiferent de calitatea drumului pe care te deplasezi. Luminozitatea este de 10 lux, o valoare buna pentru persoanele care calatoresc ocazional pe drumuri publice iluminate uneori insuficient. Multumita LED-urilor puternice si dublate de amplasarea retroreflectorului, sigur nu vei trece neobservat de catre masinile participante la trafic.

Comutatorul care iti permite sa il opresti atunci cand nu este necesar, e de mare ajutor in a-ti reduce eforturile de pedalare. Prizele integrate in carcasa si cablul dublu suplimentar inclus in pachet sunt de mare folos in conectarea altor lumini de siguranta pe care ai putea dori sa le instalezi pe cadrul bicicletei.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status