Cea mai buna sanie pliabila

Am modificat articolul ultima data pe: 17.04.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Axer Nijdam

 

O sanie pliabila, ieftina si buna, de care te poti bucura impreuna cu micutul tau si care este ideala si pentru familiile cu doi copii este modelul cu doua locuri Axer Nijdam. Modelul este confectionat din lemn de fag, o esenta tare, cu o durata de viata superioara, atent finisat pentru un aspect perfect neted si confortabil si pentru imbinari perfect functionale.

Sania este fabricata cu o extraordinara atentie la detalii, observabila in special in zona in care se realizeaza plierea. Aceasta se efectueaza pe suportul unui surub metalic, cu durata de viata extinsa. Practic, la acest sistem de pliere nu exista nici un risc de defectare decat daca ajungi sa transformi sania in aschii.

Pe suprafata talpicilor sunt aplicate sine de otel, pentru o alunecare mai rapida. Suporta o greutate maxima recomandata de 90 kg, iar franghia si manerul pentru tragere sunt incluse in pachet; practic, nu trebuie decat sa ii desfaci ambalajul si o poti lua cu tine pe partie. Iar greutatea totala, mai mica de 5 kg, o face si usor de transportat.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune sanii pliabile

 

Ghidul cumparatorului

Una dintre distractiile preferate ale copilariei este joaca in zapada, si parca nu exista iarna fara o saniuta potrivita. Iar daca sunteti o familie care calatoreste mult, sau pur si simplu una care trebuie sa mearga la marginea orasului, la derdelus, si iti faci griji pentru spatiul disponibil din portbagaj, iti propunem o achizitie interesanta: cea mai buna saniuta pliabila.

Ca si in cazul altor obiecte, trebuie sa tii cont de anumiti parametri inainte de a cumpara un produs de calitate. De exemplu, materialul din care e construita piesa e important. Recomandam doua variante: plasticul si lemnul, ambele usoare si fiabile. Pe termen lung, lemnul este mai durabil decat plasticul, care poate fi destul de sensibil la socuri. Pe de alta parte, s-ar putea ca plasticul sa fie ceva mai ieftin.

Numeroase pareri despre cele mai bune sanii pliabile aduc in discutie sistemul de pliere. El poate fi reprezentat de balamale metalice sau de sisteme din plastic. In cazul celor din plastic, este esential sa nu le fortezi, caci le-ai putea rupe daca “insisti” suficient.

Dimensiunile modelului ales se stabilesc in functie de varsta utilizatorului sau de numarul de copii. Daca micutii tai au varste apropiate si iubesc sa se joace impreuna, probabil ca e o idee buna sa iei o sanie pe care incap amandoi. Pe de alta parte, exista diverse considerente practice pentru care ai putea prefera mai degraba sa achizitionezi cate o saniuta ceva mai mica, pentru fiecare dintre ei.

Functionalitatea si sistemele de siguranta nu trebuie neglijate. Mai ales in cazul copiilor mici, un spatar – eventual detasabil, pentru o pliere mai compacta – si centurile de siguranta sunt de dorit, caci vor impiedica posibilele caderi. Unele modele pot fi prevazute cu suport pentru picioare, in timp ce altele au frane sau chiar sistem de viraj. Desigur, toate vin la pachet cu o crestere a costurilor.

Daca nu iti amintesti sa fi identificat in magazinele fizice vreo oferta pentru acest tip de produs si te intrebi unde gasesc sanie pliabila, la un pret bun, alti parinti, iti recomandam sa verifici ofertele de pe internet. Iata doar cateva sugestii interesante.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu