Cea mai buna cursiera din aluminiu

Am modificat articolul ultima data pe: 07.07.20

 

Cum aleg cele mai bune cursiere din aluminiu

 

Ghidul cumparatorului

Deplasarea pe doua roti poate fi o aventura, mai ales atunci cand ai o cursiera buna, pe care obisnuiesti sa o scoti pe sosele, pe distante lungi. Daca esti incepator, vrei sa faci o achizitie si oscilezi intre o cursiera din carbon sau aluminiu, ti-o recomandam pe cea din urma, care e mai potrivita pentru nivelul tau de experienta.

 

cursiera-aluminiu

 

Orice cumparator care e interesat sa afle unde se gasesc cursiere din aluminiu, la un pret bun, trebuie sa stie ca principalele avantaje ale acestor produse sunt costul accesibil si constructia usoara. De aceea, daca pana acum ai utilizat o bicicleta de oras, iti va fi mai usor sa faci trecerea catre cursele lungi, facand in acelasi timp o investitie mai accesibila. Materialul cadrului este unul rigid si solid, permitand o transmitere optima a energiei catre pedale, ceea ce-l recomanda pentru curse prelungite. Tot din acest motiv insa, socurile produse de denivelari se vor simti mai bine, de aceea, un sistem de suspensie, ce ofera confort, e necesar. Modelele mai scumpe, dar mai rezistente la presiuni mari, au cadrele realizate din mai multe tuburi de aluminiu, care sunt imbinate, in special in partea extremitatilor si la centru.

O bicicleta potrivita, conform utilizatorilor care au emis pareri despre cele mai bune cursiere din aluminiu, trebuie sa corespunda conformatiei utilizatorului. Daca esti scund si ai pana in 1,60 – 1,65, iti trebuie un cadru de 47-50 cm, iar daca esti inalt, de aproximativ 1, 80, vei sta intr-o pozitie optima pe un cadru de 1,60. Intrucat aceste marimi sunt orientative, e mai indicat sa consulti tabelul de masuratori pe care il furnizeaza producatorii, tinand cont de inaltimea intre picioare a utilizatorului.

Mai jos gasesti 3 dintre cele mai apreciate cursiere de aluminiu din comert. Comandand un produs online, vei fi mai inspirat, intrucat poti profita de reduceri si transport gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Giant Defy 5

 

1-cursiera-giant-defy-5In cazul in care esti nerabdator sa pedalezi pe soselele din afara orasului tau si esti dispus sa investesti in cea mai buna cursiera din aluminiu, iti sugeram sa arunci o privire pe dotarile produsului Giant Defy 5.

Bicicleta este foarte agila, fiind un model entry-level, care se potriveste persoanelor incepatoare, care abia descopera iesire pe doua roti la drum lung. Va putea fi utilizata atat de barbati, cat si de femei, intrucat cadrul este suficient de mic pentru a-i fi usor utilizatorului sa ajunga confortabil la pedale.

De asemenea, trebuie specificat ca este un model marimea S, cu cadrul de 46, 5 cm, fiind potrivita persoanelor care au o inaltime de cel putin 1, 60 cm. Rotile sunt mai mari, avand un diametru de 28 inch, astfel ca viteza de deplasare va fi mai crescuta. Sistemul de schimbare a vitezelor insumeaza componente realizate sub marca Shimano, unul dintre producatorii de bicilete de renume, ceea ce ofera o garantie a calitatii produsului.

 

button 2

 

 

 

 

Felt F95

 

2-bicicleta-cursiera-felt-f95Felt F95 este o cursiera cu cadrul din luminiu, ale carei performante sunt laudate de numerosi biciclisti cu experienta. In cazul in care esti deja familiarizat cu iesirile de cursa lunga si vrei sa schimbi modelul vechi, luand unul imbunatatit, s-ar putea sa-ti placa avantajele produsului de fata.

Va putea fi utilizata, fara probleme, la competitii, avand furca din fibra de carbon, iar transmisia se realizeaza prin componente marca Shimano, ceea ce ofera siguranta ca schimbarea vitezelor va putea fi facuta fara prea mult efort, indiferent pe ce tip de teren se circula.

Avansarea este rapida, multumita rotilor care au un diametru de 28 inch, iar bicicleta dispune de un numar de 18 viteze. Cadrul are o lungime de 56 cm, cursiera fiind recomandata utilizarii de catre barbati. De asemenea, are o greutate de doar 9, 31 cm, putand fi manevrata cu facilitate, iar masa maxima pe care o poate sustine e de 125 kg.

 

button 2

 

 

 

 

Neuzer Whirlwind Basic 28

 

3-bicicleta-neuzer-de-soseaNeuzer Whirlwind Basic este o cursiera de aluminiu, ieftina si buna, de care vor putea profita in special cumparatorii care sunt interesati pentru prima data de o bicicleta pe care sa o utilizeze pe distante indelungate, in afara oraselor.

Un aspect care trebuie precizat inca de la inceput este faptul ca produsul a fost conceput pentru barbati, iar asta datorita constructiei si dimensiunii cadrului, acesta avand o lungime mare, de 60 cm.

Asadar, va putea fi utilizata intr-un mod confortabil chiar si de catre cei care au o inaltime ce depaseste 1, 80 cm. De asemenea, fiind din aluminiu, stim deja ca se bucura de rezistenta la presiune, iar masa maxima admisa este de 120 kg. Este echipata cu roti cu diametrul de 28 inch si pot fi folosite pana la 14 viteze de deplasare, astfel ca vei pedala cu spor. Greutatea e de 11, 14 kg, fiind usor de controlat.

 

button 2

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status