Cea mai buna bicicleta magnetica orizontala

Am modificat articolul ultima data pe: 28.10.20

 

Cum aleg cele mai bune biciclete magnetice orizontale

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand incepi sa investesti timp, efort si finante in a te mentine intr-o forma fizica buna la domiciliu, este foarte important sa iti achizitionezi aparatura corespunzatoare. Atat timp cat ai in minte telul pentru care te antrenezi, nu e nevoie sa cumperi toate echipamentele de sala, pentru a avea o sesiune solicitanta.

Citind pareri despre cele mai bune biciclete magnetice orizontale, vei vedea ca sunt recomandate in principal persoanelor care au mult de pierdut in greutate. Sunt la fel de utile in mentinerea unei greutati normale si sunt recomandate in favoarea celor standard, atunci cand suferi de probleme de coloana. In plus, au avantajul ca ofera mai mult confort, astfel incat sa poti continua un antrenament mult mai mult timp. Iata la ce ar trebui sa te uiti, cand faci o achizitie.

Una dintre principalele caracteristici pe care le vei observa se refera la greutatea volantei. Aceasta este partea mobila a mecanismului, care opune rezistenta la pedalare. Cu cat aceasta este mai grea, cu atat miscarea va fi mai lina si impactul asupra articulatiilor mai redus. Acesta este de fapt si principalul factor care creste pretul aparatului.

Totusi, nu are rost sa investesti intr-un dispozitiv cu volanta de 9-12 kg, daca nu il vei folosi foarte intensiv si nu esti sigur pe motivatia ta. Chiar si greutatile de 5-6 kg pot fi suficiente pentru utilizarea intermitenta, mai ales de catre o persoana cu masa corporala medie, asta daca te intrebai unde gasesc o bicicleta magnetica orizontala, la un pret bun, persoanele care nu vor sa cheltuie prea mult.

Principalul avantaj al acestui tip de aparat asupra celor verticale il reprezinta confortul. Sezutul lat si suportul pentru coloana trebuie sa fie moi, pentru a fi folosite timp indelungat.

Posibilitatea de a modifica pozitia acestor componente – pe verticala sau in plan frontal, este un mare atu, care individualizeaza sesiunea si creste timpul pe care il poti petrece astfel.

De obicei, un mic computer de bord incorporat ofera numeroase functii, cele de baza fiind afisarea distantei, timpului, vitezei, caloriilor consumate. Senzorii pentru puls sunt uneori plasati pe manerele laterale, pentru a eficientiza antrenamentul si a reduce riscurile pentru sanatate.

Iti recomandam sa faci aceasta achizitie in mediul online, unde poti compara specificatii, preturi si pareri in tihna, fara a fi atras de lozinci de marketing fara baza in realitate.

Iata si topul nostru in ceea ce priveste produsele disponibile la momentul actual.

 

 

Modele recomandate 2020

 

 

HMS 9259

 

Deschidem lista de recomandari cu ceea ce este probabil cea mai buna bicicleta magnetica orizontala, acoperind o plaja larga de teluri in antrenament. Este construita in asa fel incat sa fie comoda si sa protejeze spatele, indiferent daca ai de dat jos un numar mare de kilograme sau vrei sa iti imbunatatesti rezistenta cardio.

Sistemul de rezistenta este, desigur, magnetic, iar volanta are o greutate mare, de 9 kg, care asigura miscarea lina. Cele 8 trepte de rezistenta la pedalare vor asigura adaptarea sesiunii de antrenament la nivelul de fitness al fiecarui utilizator. Poate sustine maxim 120 de kg, iar scaunul este generos, comod si bine capitonat, putand fi si ajustat pentru a fi mai confortabil, pentru inaltimea specifica a utilizatorului. Este inclinat catre posterior, ceea ce va face antrenamentul si mai solicitand.

Computerul de bord afiseaza functiile uzuale: distanta, timp, viteza, o estimare a caloriilor consumate, cat si pulsul periferic, detectat cu ajutorul senzorilor din manerele de langa scaun.  Recomandam acest produs tuturor celor care sunt cu adevarat hotarati sa se tina de planul de fitness (dat fiind pretul mai crescut), vor eficienta pe termen lung, dar si protectie a coloanei si genunchilor.

 

 

 

 

 

HouseFit HB 8195 R

 

O alta varianta destul de performanta, cu un finisaj mai calitativ, dar cu specificatii putin mai modeste, este aceasta bicicleta de la HouseFit. Este destinata utilizarii de catre persoanele de maxim 110 kg, fiind de ajutor in recuperarea medicinala, dar si pentru executarea programelor de cardio.

Volanta cantareste 6 kg, valoare medie pentru un astfel de aparat, iar rezistenta la pedalare poate fi ajustata in 8 trepte. Sezutul este perfect vertical, putin deasupra pedalelor, ceea ce va face exercitiile mai putin solicitante pentru genunchi decat modelele mai joase sau cu scaunul inclinat. In orice caz, acesta este moale si usor de sters dupa utilizare.

Pedalele includ curele ajustabile, asa incat iti vei putea folosi si muschii antagonisti, ridicand piciorul, in loc sa realizezi miscarea tipica de calcare. Mica unitate cu display LED afiseaza informatii precum distanta parcursa in sesiune, pe toata durata utilizarii aparatului (odo), timpul, viteza, caloriile consumate si pulsul, masurat cu receptorii din manere.

 

 

 

 

 

FitTronic 505R

 

Nu este neaparat usor sa gasesti o bicicleta magnetica orizontala ieftina si buna, dar daca nu o vei folosi foarte frecvent sau nu ai o greutate mare, poti face cateva compromisuri. Astfel, acest model indeplineste principalele criterii de siguranta si eficienta in timp, dar are o volanta de doar 5 kg.

Greutatea acesteia este minimul acceptat pentru o sesiune lina si protectie buna a articulatiilor, cat si eficienta in ceea ce priveste nivelurile superioare de rezistenta. Avantajele sunt, in schimb, legate de confortul utilizatorului pe durata exercitiilor: scaunul este ajustabil, pentru a fi compatibil cu utilizatori de diferite inaltimi, pedalele includ curele reglabile, iar manerele laterale pot si ele fi rabatate.

Greutatea maxima acceptata este de 110 kg. Displayul te informeaza cu privire la parametrii importanti intr-un astfel de antrenament: timp, distanta, viteza, calorii, puls (masurat daca realizezi contactul cu manerele, cateva secunde).

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status