Cea mai buna bicicleta magnetica ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 20.01.20

 

Cum aleg cele mai bune biciclete magnetice ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Daca iti doresti sa faci sport, dar nu ai timp sa mergi la sala sau sa iesi la alergat, poti incerca sa faci exercitiile acasa – fie ca este vorba de aerobic sau de ciclism. O bicicleta magnetica te poate ajuta sa iti lucrezi aproape toata musculatura si iti intareste si rezistenta organica la efort. Daca ai inceput sa cauti pareri despre cele mai bune biciclete magnetice ieftine, sigur ai remarcat ca exista cateva detalii tehnice specificate pentru fiecare produs in parte.

 

 

In functie de forma lor, bicicletele magnetice pot fi de doua tipuri: clasica, pe care o vei utiliza in aceeasi pozitie ca si cum ai merge cu o bicicleta conventionala, sau de tip orizontal, cu zona de sa in forma de scaun, ce ofera sustinere coloanei lombare si posibilitatea de a lucra doar anumite grupe de muschi.

Din punctul de vedere al optiunilor functionale, aceste dispozitive pot fi de tip eliptic, cu mai multe parti mobile ce permit exercitiile concentrate pe mai multe grupe de muschi, inclusiv la nivel toracic, sau de tip standard.

Alte elemente ce tin de constructie sunt reprezentate de posibilitatea de pliere si greutatea – importante mai ales in cazul in care spatiul de care dispunem este restrans si vom dori sa dam deoparte echipamentul in momentul in care nu il folosim.

Volanta este partea mobila a mecanismului bicicletei ce asigura fluiditatea miscarilor in timpul exercitiului si reduce nivelul de stres mecanic ce se dezvolta la nivelul articulatiilor prin schimbarile bruste de ritm si viteza. Cu cat greutatea acesteia este mai mare, cu atat va amortiza mai bine socurile structurale la nivelul picioarelor.

Rezistenta la pedalare, de tip magnetic in cazul nostru, trebuie sa fie ajustabila in cat mai multe trepte, astfel incat sa fim siguri ca putem atinge nivelul de mijloc unde musculatura este pusa in tensiune, dar fara sa fie fortata.

Ideal, o bicicleta buna permite vizualizarea, in timpul lucrului, a catorva parametri de performanta. Multe modele au atasat un display si cativa senzori care sa ofere informatii legate de viteza de pedalare atinsa, distanta parcursa, timpul de antrenament. Un plus este adus de dispozitivele care au senzori la nivelul ghidonului ce pot raporta informatii legate de puls – element util mai ales persoanelor care folosesc acest aparat in vederea recuperarii medicale.

Luand in calcul aceste criterii, poti acum sa cauti si tu unde gasesc bicicleta magnetica ieftina, la un pret bun, oamenii care isi doresc sa faca sport fie pentru a-si imbunatati conditia fizica, fie in scop de recuperare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Actuell 70599bk 

 

Actuell 70599bk este o bicicleta cu sistem de frana magnetica cu forma standard si posibilitate de pliere, pentru o depozitare facila, acest detaliu facand-o potrivita si pentru locatiile cu spatiu mai restrans. Saua, cu forma specifica bicicletelor conventionale, este acoperita cu material poros antiderapare si suporta o greutate pana la 100 kg.

Volanta are o greutate de 3 kg, iar rezistenta magnetica la pedalare poate fi ajustata manual, dispunand de 8 trepte de dificultate, caracteristica tehnica ce integreaza lejer acest produs in categoria „cea mai buna bicicleta magnetica ieftina”. Sistemul de transmisie aplicat este tip V-Belt drive system, conceput special pentru o utilizare usoara si silentioasa.  Pedalele permit miscare de rotatie in ambele sensuri si dispun de curele de siguranta ajustabile si au suprafata antiderapanta, pentru o fixare mai buna a picioarelor.

Ghidonul este invelit in mansoane poroase, pentru o priza buna, si are senzori integrati pentru masurarea pulsului in timpul exercitiilor. Displayul generos permite vizualizarea timpului scurs de la inceperea anternamentului, a vitezei, distantei, a pulsului si numarul de calorii consumate per sedinta.

 

 

 

 

 

Energy Fit KPR61500 

 

Energy Fit KPR61500 este o bicicleta magnetica potrivita utilizarii acasa, potrivita ambelor sexe, cu pragul de greutate maxima de 100 kg. Baza larga de sprijin ii asigura o stabilitate buna in cursul programului de antrenament, chiar si la viteze mai mari de pedalare. Saua, reglabila pe inaltime, si pedalele sunt acoperite cu material cauciucat antiderapant. Acestea din urma dispun si de curele ajustabile pentru o mai buna fixare a picioarelor si permit miscari de pedalare inainte sau inapoi.

Sistemul de franare este de tip magnetic, iar volanta cantareste 4 kg. Rezistenta la pedalare poate fi setata manual, avand 8 trepte de dificultate – potrivita atat pentru utilizatorii care doresc sa isi imbunatateasca conditia fizica, cat si pentru cei care se axeaza pe exercitii din sfera recuperarii medicale.

Displayul, fixat pe mijlocul ghidonului, ofera informatii despre timpul, viteza, distanta si caloriile consumate in timpul activitatii sportive.

 

 

 

 

 

FitTronic 1200 

 

FitTronic 1200 poate fi descrisa ca fiind o bicicleta magnetica ieftina si buna, ce iese in evidenta prin designul elegant si ergonomic. Structura cu baza larga asigura stabilitate in timpul antrenamentului, iar saua, reglabila ca inaltime, si ghidonul sunt acoperite cu material antiderapant. Pedalele dispun de curele reglabile pentru fixarea picioarelor si reducerea miscarilor de lateralitate ce pot sa apara la viteze mai mari. Greutatea maxima admisa este de 110 kg.

Volanta cantareste 5 kg, asigurand o buna fluiditate a miscarii de pedalare, in timp ce rezistenta poate fi reglata manual, in 8 trepte, potrivite atat pentru antrenamente de intretinere cat si pentru un regim mai intens. Sistemul de transmisie asigura o utilizare usoara si silentioasa. Miscarile de pedalare permise pot fi realizate in ambele sensuri – inainte si inapoi.

Displayul, pozitionat intre bratele ghidonului, afiseaza date despre distanta parcursa, timpul de antrenament, viteza, puls si caloriile consumate per sedinta.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status