Cea mai buna bicicleta eliptica Kettler

Am modificat articolul ultima data pe: 01.11.20

 

Cum aleg cele mai bune biciclete eliptice de la Kettler

 

Ghidul cumparatorului

Faptul ca nu ai timp de mers la sala nu ar trebui sa reprezinte o scuza pentru o conditie fizica sub medie. In prezent exista solutii sa te antrenezi in propria locuinta, iar bicicleta eliptica este una dintre ele. Daca doresti un echipament de calitate, te sfatuim sa apelezi la un producator consacrat – Kettler fiind unul dintre primele nume mentionate de catre cunoscatori. Fondata inca din 1949 in Germania, firma produce in prezent biciclete, jucarii, echipament sportiv, mobila de gradina si aparate de fitness.

a-bicicleta-eliptica-kettler

Suntem constienti de faptul ca exista destule pareri despre cele mai bune biciclete eliptice Kettler pe care sa le consulti, dar vrem de asemenea sa ai in vedere si cativa parametri obiectivi.

Mecanismul de franare este cel care regleaza gradul de dificultate al exercitiilor pe care le efectuezi. Selectarea electronica reprezinta varianta cea mai apreciata in prezent, acest mijloc de control avansat permitand un antrenament cotinuu su eficient.

Greutatea volantei trebuie sa fie cat mai mare, pentru ca aparatul sa functioneze cat mai lin si mai eficient. Opteaza pentru biciclete cu volante de minim 5 kg.

Consola reprezinta modul de comunicare al utilizatorului cu aparatul. Ecranul LCD are de obicei dimensiuni mari si afiseaza diversi indicatori, in functie de optiunile suplimentare cu care este echipata bicicleta. Pti urmari nivelul de dificultate setat, programul de antrenament selectat, viteza, distanta si timpul, numarul de calorii consumate, pulsul, rezistenta la pedalare si asa mai departe.

Din punctul de vedere al accesoriilor suplimentare, cea mai buna investitie pe care o poti face este intr-o pereche de brate mobile, care sa sporeasca dificultatea si complexitatea antrenamentului.

Daca vrei sa afli unde gasesc bicicleta eliptica Kettler la un pret bun alti cumparatori, te sfatuim sa consulti oferta magazinelor virtuale. Iti prezentam in continuare trei dintre cele mai bine vandute produse din gama.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Kettler Axos Cetos

 

1-bicicleta-eliptica-kettler-axos-cetosCea mai buna bicicleta eliptica Kettler, daca e sa luam in calcul multitudinea de optiuni pe care o ofera, este modelul Kettler Axos Cetos. Aparatul este unul demn de orice sala de fitness, oferind performante superioare.

Folosindu-l impreuna cu optiunea de brate mobile, iti vei antrena eficient si jumatatea superioara a corpului. Volanta cu o greutate de 18 kg este cea care ofera programelor de antrenament cursivitate si stabilitate.

Sistemul de franare este magnetic, organizat in 16 trepte, astfel incat antrenamentul poate fi personalizat din prima zi, pana la stadiul de avansat. Computerul include 12 programe diferite, care permit gradualizarea efortului efectuat pentru o eficienta remarcabila in antrenarea diferitelor grupe de muschi, controlarea respiratiei si imbunatatirea rezistentei la efort. Display-ul iti afiseaza pulsul, timpul cat ai exersat, viteza, distanta parcursa si numarul de calorii arse. Tastatura are o membrana rezistenta la umezeala, astfel incat poate fi operata in siguranta si daca ai mainile transpirate.

 

button 2

 

 

 

 

Kettler Cross M

 

2-bicicleta-eliptica-kettler-cross-m-115-x-l-62-x-h-160-cmO bicicleta eliptica Kettler ieftina si buna iti permite sa iti organizezi antrenamentele in mod judicios.

Este vorba despre bicicleta eliptica Kettler Cross M, un aparat cu o volanta de 12 kg si un sistem de franare magnetic cu rezistenta in 8 trepte. Computerul cu care este echipata permite selectarea uneia dintre cele 6 functii afisate permanent. Senzorii de puls incorporati in manere fac pereche cu un sistem de avertizare vizuala care se aprinde pe afisaj in cazul in care valoarea acestuia depaseste limita de siguranta.

Computerul inregistreaza timpul, distanta parcursa, viteza si viteza de pedalare. Alimentata cu baterii, piesa suporta greutati de pana la 110 kg. Pedalele ajustabile si posibilitatea de reglare pe inaltime te vor face sa te antrenezi in pozitii confortabile indiferent de inaltimea pe care o ai. Datorita dimensiunilor de 115 x 62 x 160 cm, ea poate fi amplasata atat intr-o sala de antrenament, cat si intr-un colt din living, in fata televizorului, in asa fel incat sa pedalezi in timp ce urmaresti cele mai noi filme.

 

button 2

 

 

 

 

Kettler Axos Rotus P LA

 

3-bicicleta-eliptica-kettler-axos-rotus-p-laDaca ceea ce te intereseaza in principal este antrenarea muschilor picioarelor si ai coapselor, iti recomandam sa optezi pentru modelul Kettler Axos Rotus P LA.

Este vorba despre o bicicleta eliptica clasica, cu manere fixe, ale carei dimensiuni reduse o fac sa incapa chiar si intr-un colt de garsoniera. Cele 16 trepte de reglare a intensitatii la pedalare iti permit cresterea graduala a nivelului de dificultate pe durata antrenamentului.

Computerul are 12 programe incluse, asa incat iti poti selecta zilnic traseul pe care i chef sa il parcurgi – caci stim foarte bine ca uneori ai chemare mai degraba spre o plimbare de duminica, decat spre urcarea in viteza a celui mai abrupt deal din apropierea orasului. Displayul afiseaza pulsul, timpul, viteza, distanta si caloriile arse, ca si programul de antrenament selectat sau nivelul de dificultate. Volanta de 18 kg asigura o stabilitate deosebita a dispozitivului si o pedalare cursiva.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status