Cea mai buna bicicleta eliptica cu ceas pentru masurarea pulsului

Am modificat articolul ultima data pe: 06.06.20

 

Cum aleg cele mai bune biciclete fitness cu ceas pentru masurarea pulsului

 

Ghidul cumparatorului

Fie ca incepi un nou program de fitness sau cauti o metoda usoara si conventionala de a face exercitii fizice din confortul casei, bicicleta eliptica a devenit in scurt timp unul dintre cele mai recomandate accesorii din acest domeniu. Pe langa exercitiile de cardio si fitness, bicicletele eliptice ofera si posibilitatea de a tonifica musculatura picioarelor, spatelui, pieptului si bratelor. Unii antrenori de fitness chiar recomanda acest aparat pentru programele intense de slabit si ardere a grasimilor. Dar fie ca esti in cautarea unui aparat simplu sau urmaresti achizitionarea a uneia dintre cele mai bune biciclete eliptice, trebuie sa detii cateva informatii inca de la inceput. Ca sa iti venim in ajutor am creat o lista cu cele mai importante caracteristici ale unei biciclete eliptice, pe baza caruia poti sa iti alegi produsul preferat:2. Kettler Vito

Volanta: greutatea volantei influenteaza direct fluiditatea si dificultatea cu care poate fi utilizata o bicicleta eliptica. Majoritatea bicicletelor eliptice au o greutate a volantei cuprinsa intre 3.5 kg si  22 de kilograme, sau chiar mai mult, special create pentru programele intense de slabit. Practic, volanta este un disc ce genereaza si intretine efortul exercitiilor. In consecinta, pedalele pot reda o miscare intensa-dificila daca volanta are o greutate mare si usor de pornit-fluida, daca are o greutate de pana la 14 kilograme.  De obicei, bicicletele ce incorporeaza o volanta de greutate mica sunt recomandate pentru incepatori, persoanele in varsta, sau pentru cei ce urmeaza un tratament de recuperare musculara dupa o interventie chirurgicala.

 

Functii/optiuni: bicicletele eliptice sunt recunoscute si pentru programele foarte utile incorporate in mod normale in software-ul intern de functionare. Programe precum masurarea timpului, a distantei parcurse, viteza de pedalare si cea teoretica de deplasare sunt doar cateva dintre datele ce pot fi vizualizate de utilizator. O optiune foarte utila este si masurarea pulsului utilizatorului pe parcursul exercitiului. Fie ca se face printr-un clips atasat de urechea  sau de pieptul utilziatorului, fie sunt incorporate o serie de  senzori la nivelul manerelor, aparatul prezinta pulsul in timp real. Aceasta optiune este foarte utila pentru cei ce urmeaza exercitii speciale, axate pe ritmul cardiac.

 

Consola: pe langa functii si optiuni de informare suplimentara, designul si caracteristicile consolei trebuie luate in vedere. Asezarea butoanelor si tipul de afisaj poate usura cu mult complexitatea utilizarii acestui aparat.  Butoanele ar trebui sa fie de mari dimensiuni, usor de apasat, iar consola sa fie amplasata undeva la nivelul mainilor utilizatorului asezat in bicicleta. Este un avantaj atunci cand consola este rezistenta la umezeala, pentru ca, pe parcursul exercitiului, mainile vor fi transpirate.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Kettler Skylon 3

 

1.Skylon 3Skylon 3 este o bicicleta eliptica realizata de Kettler, cu tractiune pe fata si o volanta cu o greutate de 20 de kilograme. Bicicleta incurajeaza exercitii intense, bazate pe efort si consum mare de energie. Spatierea marginita a benzilor de rulare incluse in designul corpului aparatului, ofera o pozitie confortabila utilizatorului in timpul antrenamentului, indiferent de inaltimea sa. Aparatul incorporeaza 8 programe de antrenament, din care 6 pot fi individualizate in functie de utilizator. In plus, prezinta pana la 15 setari de rezistenta, controlate de computer. Greutatea maxima acceptata de Kettler Skylon 3 este de 150 de kilograme.

Din punct de vedere a functiilor, produsul prezinta: un cronometru de masurarea a timpului scurs de la inceputul exercitiului, o functie de calculare a distantei parcurse in functie de miscarea pedalelor, un calcul al vitezei in kilometri pe ora si un calculator al vitezei pedalelor. In plus, senzorul corporal realizat dintr-un clips ce se amplaseaza pe ureche va oferi informatii si cu privire la pulsul cardiac al utilizatorului.

Consola prezinta un ecran LCD, usor de citit chiar si din miscare. Butoanele sunt de mari dimensiuni, usor de apasat si sunt rezistente la umezeala. In concluzie, luand in considerare si notorietatea acestui producator la nivel international, poti spune ca Skylon 3 este cea mai buna bicicleta eliptica cu ceas pentru masurarea pulsului de la Kettler.

 

button 2

 

 

 

 

Kettler Unix S

 

2. Unix S KettlerKettler Unix S face parte din gama S-Fit, o serie de biciclete eliptice considerate varful de gama, in acest domeniu. Echipata cu o volanta de 22 de kilograme, bicicleta poate fi utilizata de la exercitiile simple, pentru incepatori, pana la exercitiile intense pentru pierderea rapida a greutatii in plus, sau tonifierea musculaturii.

Ca si functii, aparatul include un mod de masurarea a timpului scurs de la inceputul exercitiului, un calcul al distantei parcurse, viteza generata pe parcursul exercitiului in kilometri pe ora, dar si energia consumata, in Watt. In plus, senzorul corporal sub forma de curea de piept, masoara si pulsul utilizatorului. Aceasta optiune este foarte apreciata de catre utilizatorii ce isi bazeaza execitiile pe gasirea ritmului cardiac optim pentru efort. Consola incorporeaza o tastatura de tip touchscreen, iar ecranul LCD afiseaza cate doua functii in acelasi timp.

Optiunea speciala a acestui aparat este posibilitatea de a conecta smartphone-ul la bicicleta. In acelasi timp, slotul USB permite conectarea consolei bicicletei la un PC sau laptop. De acolo, datele inregistrate pe parcursul exercitiului pot fi introduse in calculator si vizualizate. Astfel, poti sa ai o privire obiectiva asupra performantei si sa o imbunatatesti, daca nu esti multumit de ea.

 

button 2

 

 

 

 

Kettler Vito M

 

3.Vito M 7658-000Bicicleta eliptica Vito M de la Kettler face parte din gama HKS, o serie de aparate create cu un design sportiv si cu un sistem de operare usor. Volanta de 14 kilograme, amplasata posterior, recomanda acest produs atat incepatorilor,  cat si celor mai experimentati.

In plus, aparatul poate fi folosit si de utilizatorii mai in varsta, sau de cei ce urmeaza un tratamete terapeutic de recuperare musculara. Aparatul incorporeaza 10 nivele de intensitate, pentru a diferentia gradul de dificultate a exercitiilor. Greutatea maxima acceptata de structura produsului este de 130 de kilograme.

Din punct de vedere al functiilor, Kettler Vito M masoara distanta si timpul scurs de la inceputul exercitiilor, viteza pedalelor si viteza teoretica de deplasare a utilizatorului, in functie de efortul depus. In acelasi timp, poti atasa un clips de ureche, cu ajutorul caruia software-ul bicicletei va interpreta pulsul cardiac. Consola prezinta un afisaj de tip LCD, ce afiseaza 8 functii in acelasi timp. Tastatura este rezistenta la umezeala, un avantaj de luat in considerare, pentru ca intreg corpul si in special mainile utilizatorului vor fi transpirate pe parcursul exercitiului.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status