Bicicleta eliptica Techfit E400

Am modificat articolul ultima data pe: 26.09.20

1

 

Avantaje

Volanta de 7 kilograme, ce permite efectuarea unor exercitii usoare

Antreneaza inclusiv partea superioara a corpului

Dispune de 8 nivele de rezistenta

Afiseaza concomitent 6 functii pe display-ul LCD

 

Dezavantaje

Sarcina maxima admisa de aparat, ar putea constitui un dezavantaj pentru unii dintre utilizatori. Intr-adevar, persoanele care depasesc greutatea corporala de 130 kilograme nu ar putea folosi acest dispozitiv, la capacitate maxima. Cu siguranta, componentele aparatului nu vor ceda, insa e posibil sa apara unele disfunctionalitati la nivelul senzorilor si la display-ul LCD. Cu toate acestea, nu este recomandata depasirea sacinii maxime precizate de producator. Insa, acest aspect nu are nicio legatura cu performanta sau functiile bicicletei. Respectand indicatiile tehnice, aparatul nu va intampina nicio problema de functionare.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest model de bicicleta eliptica E400 Techfit reprezinta cea mai buna alegere pentru toate persoanele care doresc sa antreneze mai multe grupe musculare, in acelasi timp. Greutatea volantei este relativ redusa, de doar 7 kilograme, fapt ce presupune un efort scazut din partea utilizatorilor, de tip eliptic. Este un aparat destinat, in principal, incepatorilor, persoanelor de varsta a treia si celor care au probleme cu articulatiile. Poate fi folosit, cu foarte mult succes, de cei care si-au propus sa urmeze un stil de viata sanatos, sa piarda in greutate sau sa-si tonifieze musculatura.

2

Te astepti ca cele mai bune biciclete eliptice sa antreneze cat mai multe grupe musculare. Aparatul Techfit E400 nu se limiteaza doar la miscarile bazice, ce implica doar grupele musculare din partea inferioara a corpului. Utilizand acest model, veti pune in miscare muschii spatelui, ai pieptului si bratele. Astfel, veti putea lucra intregul corp, in confortul propriului domiciliu. Antrenamentul se realizeaza cu minim de efort, punand totusi accent pe grupele de muschi din partea inferioara.

 

Bicicleta producatorului Techfit poate fi utilizata de toti membrii familiei, indiferent de varsta sau de conditia fizica. Asta deoarece modelul E400 de la Techfit este prevazuta cu 8 nivele de rezistenta, de la cel mai putin solicitant, pana la nivelul cel mai dificil de parcurs. Acest produs este indicat, atat persoanelor care urmeaza tratamente terapeutice pentru recuperare musculara dar si celor experimentati.

 

Cea mai buna bicicleta fitness permite monitorizarea completa a antrenamentului realizat de fiecare utilizator in parte. Modelul Techfit E400 este prevazut cu o serie de functii si caracteristici extrem de utile. Pe cranul LCD, persoana care foloseste aparatul poate afla informatii despre timpul scurs de la inceputul exercitiului, viteza, distanta parcursa, caloriile consumate si istoricul utilizarii in kilometri. Mai mult de atat, bicicleta de la Techfit are incorporati senzori pentru puls in manere aparatului, care monitorizeaza ritmul si bataile inimii, afisand aceste masuratori pe ecran.

 

Concluzie

Acest produs este ideal pentru persoanele care isi doresc un antrenament complet al corpului, cu exercitii cat mai simple. Cu toate ca exceleaza la capitolul functii si caracteristici, aparatul poate fi achizitionat la un pret surprinzator de mic. In concluzie, Acest model este o bicicleta eliptica de la Techfit ieftina si buna, usor de folosit, perfecta pentru uz interior.

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status