Bicicleta Eliptica Kettler Unix P 7652-000

Am modificat articolul ultima data pe: 04.08.20

2.1 Bicicleta Eliptica Kettler Unix P

 

Avantaje

Este un model performant magnetic, foarte durabil.

Are in dotare functii diverse

Este pre-programat cu diferite tipuri de rutina de fitness.

Are durabilitate si rezistenta sporita.

 

Dezavantaje

Desi constituie un dispozitiv performant, dotat cu o multitudine programe ce propun organizari diferite ale rutinei de antrenament, modelul nu permite stabilirea unui program personalizat de lucru pentru fiecare tip de utilizator. De aceea, persoanele care o vor folosi trebuie sa incerce sa-si adapteze preferintele de workout programelor deja existente. Pentru unii utilizatori, costurile de achizitie ar putea parea destul de ridicate, insa raportul calitate/pret poate fi considerat unul convenabil.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Bicicleta eliptica Kettler Unix P constituie un model ultra-performant de dispozitiv magnetic, recomandat pentru utilizatorii care doresc sa se axeze pe o rutina de workout specifica antrenamentelor de tip cardio. Eficienta se datoreaza masei volantei, care are o greutate de 20 Kg. Volanta constituie piesa cu mobilitate maxima intr-o bicicleta eliptica, ea determinand intreaga miscare a aparatului. Daca volanta are o greutate mare, permite mai multa inertie si implicit o miscare mai lina in timpul exercitiilor, chiar si atunci cand utilizatorul schimba setarile rezistentei.

 2.2 Bicicleta Eliptica Kettler Unix P

In ceea ce priveste functiile modelului, acesta se compara lejer cu cele mai bune biciclete eliptice dotate cu functii complexe. Setarile sunt redate pe un ecran LCD, care permite afisarea concomitenta a 8 functii diferite: timpul de lucru, distanta virtual parcursa, procentul de grasime din corp, viteza de antrenament, numarul de calorii arse, gradul de finalizare al programului de fitness selectat, cadenta si pulsul. Ritmul cardiac este masurat cu ajutorul manerelor de prindere sau printr-un clips prins de ureche, inclus in pachetul oferit. Controlul de putere se face in functie de viteza, iar dificultatea exercitiilor este facil reglabila din panoul de comenzi.

 

Pentru a putea fi considerata ca fiind cea mai buna bicicleta eliptica pentru antrenamentele la domiciliu, modelul este prevazut cu 8 programe diferite de antrenament si este proiectat sa organizeze 6 profile de utilizator diferite. Astfel, dispozitivul permite particularizarea fiecarui profil cu o rutina specifica de antrenament si ajuta la monitorizarea evolutiei indicelui de masa corporala al utilizatorului, in raport cu eficienta programului de antrenament ales.

 

Desi cand vine vorba de preferinte in materie de producator, unii utilizatori cauta in principal o bicicleta eliptica de la Kettler ieftina si buna, acest model se situeaza la un nivel mediu ca investitie financiara. Dat fiind ca, ofera un numar impresionant de functii, programe si facilitati, permitand un antrenament cu eficienta sporita, expertii pietei sunt de parere ca dispozitivul isi merita din plin costurile, mai ales pentru ca este un model rezistent. Ca demonstratie a acestei durabilitati, poate fi amintit faptul ca volanta cu o masa ridicata va permite dispozitivului o uzura mult mai lenta. Totodata, rezistenta sporita rezulta si din posibilitatea de incarcare cu o masa maxima de 150Kg.

 

Concluzie

Dedicat in special utilizatorilor care doresc sa fie mereu in forma, modelul Kettler Unix P reprezinta o alegere recomandata ca investitie pe termen lung, pentru a fi utilizat cu succes la domiciliu sau chiar la sala de forta. Pe langa faptul ca beneficiaza de caracteristicile unui produs cu eficienta sporita, fiind adaptabil cerintelor intregii familii, dispozitivul constituie si un item foarte durabil.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status