Bicicleta Eliptica Kettler Cross P 7648-800

Am modificat articolul ultima data pe: 28.09.20

1.1 Bicicleta Eliptica Kettler Cross P

Avantaje

Beneficiaza de franare motorizata.

Este optimizata cu diferite functii, permitand un randament superior.

Permite monitorizarea eficientei sedintei de workout.

Ofera un raport bun pret/calitate.

 

Dezavantaje

Spre deosebire de alte variante de biciclete eliptice, modelul P 7648-800 nu permite realizarea de exercitii programate in functie de optiunile de fitness personale. Asta inseamna ca desi este echipata cu programe de workout prestabilite, care vor permite utilizatorului sa lucreze fara a-si organiza o rutina de fitness prealabila, acesta nu va putea memora in meniul propriu alte programe noi. Nu este vorba despre un inconvenient de proportii, deoarece diversitatea functiilor compenseaza facil acest aspect.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Bicicleta eliptica Kettler Cross P reprezinta un exemplu de dispozitiv magnetic performant, destinat nu numai utilizarii la domiciliu, ci si in salile de fitness. Ca nivel de eficienta, rezistenta pedalelor este motorizata, ceea ce inseamna ca gradul de dificultate al exercitiilor va fi usor de stabilit si de reglat. Acest aspect constituie unul foarte comod pentru utilizator, deoarece permite acestuia sa stabileasca si sa seteze dificultatea rutinei de lucru direct din panoul de control, fara a fi nevoie sa se opreasca din exercitiu si sa monteze manual greutatile. Antrenamentul va fi mai eficient si mai comod, decurgand fluid, fara pauze care sa afecteze randamentul fortei musculare.

1.2 Bicicleta Eliptica Kettler Cross P

Din punct de vedere al functiilor cu care este echipat, modelul Cross P 7648-800 poate fi considerat drept unul dintre cele mai bune biciclete eliptice magnetice. Pentru un antrenament cat mai optimizat, utilizatorii au posibilitatea de a alege din 12 programe standard diferite. Totodata, aparatul ofera posibilitatea stabilirii a 4 profile de utilizator, putand fi astfel folosit cu succes de catre intreaga familie. Randamentul nu va fi stabilit doar prin diversitatea setarilor, ci si de o buna rezistenta la uzura. Modelul este confectionat din materiale durabile si suporta o greutate maxima de incarcare de 130 Kg.

 

Produsul este prevazut cu un ecran LCD care afiseaza 7 functii in acelasi timp: numarul de calorii arse, timpul de lucru, distanta parcursa virtual, viteza de deplasare virtuala, cadenta pasilor si pulsul utilizatorului. Manerele sunt prevazute cu senzori de perceptie si de masurare a pulsului, acesta putand fi monitorizat si pe baza clipsului special pentru ureche. Din acest punct de vedere, dispozitivul constituie cea mai buna bicicleta eliptica destinata in principal antrenamentului la domiciliu, pentru ca permite o monitorizare minutioasa a parametrilor sedintei de antrenament, utilizatorul invatand pe cont propriu si fara instructaj de specialitate cum sa-si dozeze mai bine eforturile.

 

Referitor la costurile de achizitie, se poate spune fara indoiala ca acest dispozitiv constituie o bicicleta eliptica de la Kettler ieftina si buna. Raportul pret calitate este unul impresionant, deoarece produsul concureaza lejer cu modele mai complexe ca performanta si dotari la capitolul functii, insa are un pret injumatatit.

 

Concluzie

Modelul Cross P 7648-800 este o bicicleta magnetica motorizata recomandata pentru potentialii utilizatori care vor sa inceapa si sa mentina o rutina de fitness sanatoasa pentru o perioada indelungata. Este un model ideal pentru a fi utilizat la domiciliu, oferind un randament bun, setari intuitive si un pret mai mult decat avantajos.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status