Cele mai bune cabinete ginecologice din Iasi

Am modificat articolul ultima data pe: 20.03.18

 

Care este cel mai bun cabinet ginecologic din Iasi

 

Intodeauna este bine sa tinem cont de parametrii care ne indica cele mai importante conditii de sanatate, chiar daca nu mentinem anumite precautii in aceasta directie, insa cu atat mai mult in cazul in care primim avertizarea medicului. Cate persoane nu tin la obiceiurile formate si respectate de-a lungul timpului, la ritualul care le ofera confort psihic, stiind ca au facut lucrurile “asa cum trebuie”? Sanatatea este un concept important, iar majoritatea prefera sa nu riste la acest capitol. Exista o gama extinsa de controale de sanatate, care se efectueaza odata la 6 luni sau macar anual, iar printre acestea, controlul ginecologic este unul dintre cele mai importante aspecte de care o femeie ar trebui sa tina cont.

6

Un astfel de consult ar trebui sa acopere cele 5 analize obligatorii, pe care toti medicii le recomanda anual pentru doamne si domnisoare. Toate acestea se efectueaza la cerere, atat in ambulatoriile maternitatilor, cat si in cabinetele particulare de obstetrica si ginecolgie. Pentru cele interesate sa afle care e cel mai bun cabinet de ginecologie din Iasi, sunt recomandate cateva surse de informatii, ce le vor permite potentialelor paciente sa se orienteze corect, in functie de natura problemei de sanatate pe care o suspecteaza. Asadar, daca doriti sa stiti care sunt cei mai buni medici ginecologi din Iasi sau pur si simplu sa economisiti timp, aveti acum la dispozitie o lista cu cele mai populare cabinete de profil

 

 

Clinica privata de obstetrica si ginecologie Dr. Carauleanu

1.dr carauleanuAcest cabinet constituie o clinica privata de obstetrica si ginecologie si a constituit o solutie infiintata acum 12 ani ca alternativa la sistemul de sanatate de stat. Ca pionieri in domeniul ecografiei fetale tridimensionale, doctorii de exceptie ce profeseaza aici reusesc sa se mentina la standarde de competenta exceptionala. Clinica este in prezent un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie, laboratoare cu tehnologie ultra-avansata si o atmosfera primitoare si profesionala. Toti doctorii ce profeseaza aici sunt medici primari cu maxima experienta in domeniu, acumulata atat in registrul privat, cat si in sistemul de stat.

Programarile se fac urmand un sistem foarte eficient, care minimizeaza timpul de asteptare si reuseste sa ofere fiecarei paciente servicii de calitate, garantandu-i confidentialitate deplina. Spatiul clinicii este organizat pe 3 niveluri diferite, ceea ce inseamna ca toate cabinetele de consultatii sunt individuale si discrete. Clinica ofera posibilitatea efectuarii analizelor medicale si a tratamentelor corespunzatoare.

Serviciile se impart in doua categorii majore: cele de ordin clinic si cele de imagistica. Serviciile clinice includ: consultatii, recoltare de celule stem, recoltare de analiza si o gama extinsa de interventii chirurgicale semi-invazive. La capitolul imagistica, potentialele paciente vor fi incantate sa afle ca aici monitorizarea sarcinii este efectuata conform celor mai noi tehnologii de ecografie 3D si 4D, mai sunt efectuate si ecografii mamare, punctii, amniocenteze, analize specifice de morfologie fetala, fiind posibila chiar si monitorizare personalizata a sarcinii. Cel mai mare avantaj ramane insa cea de-a doua opinie pe care specialistii acestui cabinet  o pot furniza din perspectiva unei cariere vaste si a unei experiente impresionate in domeniul obstetrico-ginecologiei.

 

 

Cabinet medical Galateea

2.galateeaCautand un cabinet privat de ginecologie din Iasi, multe paciente ajung sa descopere si sa aprecieze Galateea. Acesta este o clinica cu capital exclusiv privat, care presteaza servicii medicale in regim de ambulatoriu de specialitate. Asta inseamna ca personalul clinicii este pregatit sa faca fata oricarui tip de situatie si oricarui caz. Ideea a demarat acum nu mai putin de 17 ani, avand la baza scopul de a oferi servicii medicale de inalta calitate. An de an clinica s-a dezvoltat, diversificandu-si activitatea si achizitionand cea mai performanta aparatura specifica. Cabinetul functioneaza intr-un ambient placut, punand la dispozitia clientelor servicii atent supravegheate si care corespund standardelor europene actuale.

Principalele servicii oferite sunt: consultatiile de specialitate, interventiile de mica amploare, interventiile semi-invazive, supraveghere pre- si post-natala, biopsii, analize, consultanta, planning familial si ecografii. Scopul personalului este de a gasi solutii medicale de inalta calitate si de a intelege pacientele, astfel incat sa ofere cel mai eficient tratament de care este nevoie. Se pot face si internari, datorita colaborarilor efective cu importante unitati sanitare din Iasi: Maternitatea “Elena Doamna”, Laboratorul “Profamilia”, Laboratorul “Larmed”, Clinica a III-a Chirurgie si Clinica Urologie Iasi.

Mai mult decat atat, cabinetul propune o serie de reduceri avantajoase pentru studenti, pensionari, controale gratuite la sfarsit de tratament, recoltari gratuite pentru testul Papanicolau sau chiar spitalizare in maternitate. Programarea se poate face facil, prin telefon, iar programul este unul indeajuns de flexibil pentru orice pacienta.

 

 

Policlinica Profesmed

3.profesmedServiciile de obstetrica si ginecologie din cadrul Profesmed indica o clinica echipata la standarde europene de ultima generatie si o echipa de specialisti cu vasta experienta in domeniu. In cadrul policlinicii se realizeaza diagnosticul si urmarirea clinica si ecografica a sarcinii, se trateaza tulburarile menstruale si hemoragiile uterine. Acestea constituie numai serviciile de baza, care sunt secundate de o gama diversa de alte analize si interventii.  Inainte de a face mai clara aria de expertiza a medicilor care profeseaza in cadrul acestui cabinet, este bine sa mentionam ca Profesmed este o policlinica de elita, care nu ofera numai servicii in domeniul obstetrico-ginecologic.

Aici se efectueaza toate investigatiile de laborator si investigatiile imagistice, utilizandu-se aparatura moderna, intr-o cladire ce ofera cabinete individuale si un maxim de discretie. Medicii abordeaza si probleme medicale precum infertilitatea de cuplu, tulburarile de crestere in inaltime, osteoporoza, patologie reumatismala, excesul de pilozitate, probleme de impotenta sau chiar probleme de obezitate.

In cadrul sectiei de obstetrica si ginecologie si in colaborare cu serviciul de endocrinologie, se urmaresc indeaproape unele probleme de infertilitate in cuplu, utilizandu-se terapii variate, prin stimularea ovulatiei dar si prin interventiile de tip instilatie, in scopul permeabilizarii trompelor uterine in caz de obstructie mecanica. Din sfera ginecologica sunt diagnosticate clinic corect patologii dintre cele mai variate, prin intermediul spectrului extins de analiza specifice sau prin procedee avansate de imagistica 3D. Programarile se fac prin telefon, iar orarul de lucru este unul convenabil pentru majoritatea pacientelor. Persoanelor cu deficienta locomotorie li se asigura consultatia la parterul Policlinicii.

 

 

Cabinet medical Mircea Onofriescu

4Daca exista potentiale paciente care doresc sa mearga la cel mai bun cabinet ginecologic din Iasi specializat in probleme de fertilitate, atunci  cabinetul Prof. Univ. Dr. Onofriescu poate fi considerat cel mai popular nu numai din Iasi, ci din intreaga zona a Moldovei.  Plasata intr-o zona usor accesibila, insa in acelasi timp indeajuns de discreta, aceasta clinica dispune de cele mai performante aparate de imagistica si de un personal specializat, cu o impresionanta experienta in domeniu. Multe paciente includ cabinetul pe lista celor de rang occidental, atat ca aparatura moderna, cat si drept calitati de relationare ale personalului.

Cabinetul este dotat cu ecograf Sonoace X8 pentru ecografie 3D si 4D si ofera consultanta si expertiza extinsa in probleme legate de: celioscopie ginecologica diagnostica si interventionala, histerosopie diagnostica si interventionala, tratamentul infertilitatii, colposcopie si videocolposcopie, ecografie in obstetrica si ginecologie, ecografie mamara, chirurgie ginecologica, monitorizarea sarcinii sau consultatii ginecologice de rutina sau chiar de urgenta. In aceasta directie, este bine sa amintim numarul special de urgenta la care pacientele pot apela in situatii de criza.

Clinica este cunoscuta pe plan national pentru reputatele succese in domeniul rezolvarii problemelor de infertilitate primara in cuplu. De asemeni, in colaborare cu Omini Clinic din tot din Iasi, aici se realizeaza cu succes fertilizari in vitro. Pe langa aceste initiative deosebit de importante, monitorizarea sarcinii constituie un serviciu esential din oferta cabinetului. Programarile se pot face numai dupa pranz, prin intermediul telefonului. Orarul de lucru este organizat alternativ pe zile, conform modelului din ambulatoriile maternitatilor: inainte de pranz/dupa pranz.

 

 

Cabinet ginecologie Avicena

5Inclusa in Centrul Medical Avicena, aceasta clinica de obstetrica si ginecoloie constituie una dintre optiunile cele mai populare din Iasi. Serviciile sunt considerate de calitate si sunt oferite cu promptitudine, alaturi de investigatii eficient realizate, datorita aparaturii corespunzatoare din dotare. Cabinetul rezista in peisajul local de mai bine de 15 ani, ceea ce inseamna ca are o traditie sustinuta de prestigiul medicilor, de calitatea actului medical si de conditiile generale oferite pacientelor, care se adreseaza cu mai multa incredere unei institutii medicale private. Centrul s-a extins cu doua cabinete suplimentare in urma cu 10 ani, impunandu-se treptat prin calitate si profesionalism pentru o asistenta medicala de specialitate la standarde europene si de maxima discretie.

Pe langa profilul de obstetrica si ginecologie, principala orientare este cea imagistica, in directia ecografiilor. Printre cele mai importante servicii, merita amintite: consultatiile de ginecologie, consultatiile specifice si urmarirea sarcinii, recoltarea de frotiuri pentru depistarea diferitelor afectiuni ale aparatului genital feminin, inclusiv indispensabilul test Papanicolau, tratamente pentru diverse forme de cervicita, tratamente ale menopauzei sau chiar solutii pentru infertilitate si tratamente pentru sterilitate, alaturi de idei si sfaturi de planing familial.

Conditiile sanitare de maxima sterilitate din cabinetele clinicii inspira incredere si profesionalism, alaturi de ultimele achizitii in materie de tehnologie moderna care includ: echipament de histeroscopie, combina pentru tratamente de tip electro- si cu laserterapie si ecograful Voulson 730 Pro, cu sonda de san, sonda endovaginala 3D si sonda abdominala 4D. Programul este unul alternativ, reproducand orarul ambulatoriilor din maternitati, in timp ce site-ul prezinta si lista de preturi pentru serviciile oferite, actualizata.

 

 

Alte articole populare de pe site-ul nostru:

 

Cele mai bune portbebe

Cum alggi cele mai bune pastile de slabit

Umidificator bun pentru copii

Filtru apa

Balansoar gradina

 

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (67 votes, average: 4.75 out of 5)
Loading...