Cel mai bun antivirus Kaspersky

Am modificat articolul ultima data pe: 12.07.20

 

Cum aleg cele mai bune antivirusuri Kaspersky

 

Ghidul cumparatorului

Tehnologia a avansat in salturi in ultimii ani, iar noi ne bazam pe ea din ce in ce mai mult pentru comunicare, relaxare, cercetare si chiar manopere bancare. Pe masura ce gradul de sensibilitate al informatiilor introduse in sisteme creste, riscul ca aceste date sa fie furate sau blocate creste direct proportional, iar protectia devine un element necesar.

Kaspersky Lab este una din marcile proeminente ce produce programe cu specific antivirus, infiintata in 1997 si care ofera protectie pentru o gama larga de dispozitive, de la computere de tip desktop pana la laptopuri, tablete si mobile. Oferta lor nu este limitata doar la sistemul de operare Windows, ci poate proteja informatii de pe dispozitivele Apple si Android.

Atunci cand iti alegi antivirusul, inainte sa iti intrebi colegii pasionati de calculatoare unde gasesc antivirus Kaspersky, la un pret bun, trebuie sa stii ca exista unele criterii de selectie pe care ar trebui sa le verifici inainte sa faci o achizitie.

In primul rand, stabileste  ce tip de licenta iti este necesar – daca ai un dispozitiv nou, pe care abia ai instalat sistemul de operare, atunci iti trebuie un antivirus nou cu licenta de activare, in timp ce daca ai deja programul instalat, dar a iesit din termenul de activitate, atunci vei putea achizitiona o licenta de reinnoire, fara sa mai repeti procesul de instalare a software-ului.

In functie de programul ales, vei remarca faptul ca numarul de dispozitive protejate poate varia. In trecut, o licenta antivirus asigura protectia unui singur utilizator si a unui singur calculator, dar in prezent, un singur program poate fi utilizat pe trei aparate diferite. Bineinteles, o varianta de software cu protectie integrata pentru mai multe dispozitive poate fi ceva mai costisitoare, dar costul final pentru fiecare va fi mai redus, decat daca ai cumpara cate o licenta separata pentru toate dispozitivele tale.

Functiile integrate in program nu se limiteaza, de regula, la simpla monitorizare si protectie impotriva virusurilor, ci pot oferi optiunea securizarii platilor online, securizarea browserelor utilizate, protectie impotriva accesarii webcamului din sursa externa, firewall-uri sau posibilitatea activarii controlului parental, pentru monitorizarea actiunilor desfasurate online si offline.

Nu in ultimul rand, vei remarca atunci cand citesti pareri despre cele mai bune antivirusuri Kaspersky faptul ca multi utilizatori intreaba care sunt cerintele minime de sistem ale programului. Este de la sine inteles ca orice program care ruleaza intr-un anumit moment pe un sistem de operare va utiliza resurse de sistem – parte din memoria RAM, procesor si memorie cache. Cerintele minime iti vor spune care este configuratia minima din punctul de vedere al componentelor si a sistemului de operare pentru a putea rula in siguranta antivirusul, fara riscul incetinirii sau a blocarii sistemului.

Daca te-am convins cu detaliile enumerate mai sus, acum poti incepe cautarea ta pentru a gasi cel mai bun antivirus Kaspersky, dar nu inainte de a arunca o privire peste variantele pe care le-am descris mai jos, care ar putea sa fie potrivite pentru tine. O idee buna ar fi sa verifici si gama magazinelor online, unde ai putea gasi cateva oferte de pret convenabile.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Kaspersky Internet Security 2020, 3 

 

Kaspersky Internet Security 2020 este o suita antivirus completa, destinata utilizarii in cadrul firmelor sau in locatii unde este necesara protectia mai multor sisteme de tip desktop sau laptop. Licenta de tip New asigura instalarea programului acolo unde acesta nu exista si activarea acestuia pentru o perioada de 13 luni – 10 luni platite si 3 oferite gratuit de catre producator.

Varianta de software publicata in 2020 este compatibila cu sistemele de operare Windows, incepand cu varianta Vista pana la cea mai recenta versiune, Win 10. Cerintele de sistem nu sunt majore, necesitand doar 0.92 GB de spatiu pe hard-disk, iar rata de incetinire a sistemului de operare in timpul scanarii active este aproape imperceptibila.

Antivirusul scaneaza in timp real mesajele electronice, USB-urile introduse in sistem si casuta de e-mail, asigura o conexiune securizata prin intermediul browserului pentru operatiuni bancare sau plati online. Integrarea protectiei webcam in acest pachet este un punct forte, nepermitand conexiunile din surse externe la acesta. Firewall-ul si controlul parental intregesc linia de protectie oferita, asigurand o buna securizare a informatiilor sensibile, stocate in memoria sistemului.

 

 

 

 

 

Kaspersky anti-virus 2020 3 Renew 

 

Kaspersky anti-virus 2020 3 Renew este o varianta de licenta cu specificatie de reinnoire sau extindere a valabilitatii unui program antivirus preinstalat. Permite monitorizarea si protejarea in timp real a trei sisteme de tip desktop sau laptop. Valabilitatea asigurata este de 12 luni din momentul introducerii codului de reactivare.

Este compatibil cu orice varianta de Windows mai noua de versiunea Vista, iar cerintele de sistem nu sunt dificil de indeplinit, necesitand doar 0.92 GB pe hard-drive. In timpul unei scanari active, rata de incetinire a sistemului de operare este foarte redusa, aproape imperceptibila, fiind posibil sa iti continui lucrul in acest timp.

Varianta publicata in 2020 a acestui program ofera un grad inalt de protectie a fisierelor existente in calculator, prin scanarea in timp real la introducerea unui stick USB, la deschiderea e-mailurilor sau a mesajelor sosite prin mesageria instant. In modul gaming de rulare, notificarile sunt reduse la minim, pentru a nu interfera cu experienta de joc.

 

 

 

 

 

Kaspersky anti-virus 2020 1 

 

Kaspersky anti-virus 2020 1 este un software de protectie cu licenta de tip New, destinata utilizarii pe un singur sistem de tip desktop sau laptop. Este compatibil cu toate versiunile Windows mai noi de varianta Vista, inclusiv Win 10. Publicat in 2020, este o varianta orientata spre nivel de protectie ridicat cu un consum redus de resurse de sistem, necesitand mai putin de 1 GB din spatiul de stocare.

Scanarea activa poate incetini usor viteza de rulare a sistemului de operare, dar nu destul incat sa ingreuneze utilizarea acestuia, iar modul gaming reduce rata notificarilor la minimum pentru a nu interfera cu experienta de joc, facand din acest program unul potrivit pentru tine, daca iti doresti un antivirus Kaspersky ieftin si bun.

Protectia in timp real ofera optiunea scanarii in timp real impotriva programelor de tip virus sau malware ce ar putea proveni din stick-uri USB sau e-mailuri. Impotriva amenintarilor provenite din spatiul web, acesta utilizeaza un firewall, protectia browserului si a camerei web impotriva accesului nepermis din exterior.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status