Cea mai buna imprimanta laser wireless

Am modificat articolul ultima data pe: 14.07.20

 

Cum aleg cele mai bune imprimante laser wireless

 

Daca te-ai saturat sa arunci banii pe copii sau daca ai nevoie de dispozitive performante pentru printarea documentelor aferente activitatilor pe care le desfasori, poate ar fi cazul sa te interesezi asupra unei imprimante cu laser wireless. Aceasta poseda o mare viteza de lucru si, in plus, iti permite sa o conectezi la computer fara a fi nevoie de firele inestetice si in care te poti impiedica. Totusi, sunt multe aspecte pe care trebuie sa le verifici pentru a fi sigur de calitatea produsului.

imprimanta-laser-wireless-task

Intr-o prima ordine de idei, ai de ales intre modele clasice si multifunctionale. Cele dintai indeplinesc o singura operatie, si anume: printarea, lucru pe care il realizeaza la o rezolutie superioara. Marele lor avantaj consta in faptul ca sunt accesibile oricarui buzunar. In schimb, daca iti doresti un dispozitiv cu o utilitate mai mare, care sa te ajute si sa copiezi sau scanezi documente, se impune sa optezi pentru unul dintre numeroasele produse multifunctionale. Acestea pot prezenta, in unele cazuri, si posibilitatea de a incorpora un fax. In ciuda costurilor de achizitie ridicate, sunt recomandate cu incredere de cele mai multe pareri despre cele mai bune imprimante laser wireless.

Este foarte important, de asemenea, sa verifici viteza de printare a modelului dorit, precum si pe cea de raspuns. Majoritatea detin o capacitate de cel putin 20 de pagini pe minut si incep imprimarea la nici macar 10 secunde de la primirea comenzii. Conteaza, in ceea ce priveste acest aspect, si volumul spatiului dedicat alimentarii cu hartie, permitand, de regula, amplasarea a 150 de coli.

Un ultim parametru de care ar fi bine sa tii seama este reprezentat de compatibilitate. Aceasta se refera la sistemele de operare la care se poate conecta imprimanta. Intrucat in ultima vreme au crescut in popularitate unele precum Mac OS X si Linux, devine imperativ ca modelul vizat sa fie compatibil si cu acestea, nu numai cu Windows-ul.

In cele din urma, te informam ca locul unde gasesc imprimante laser wireless majoritatea cumparatorilor este mediul online, multumita numeroaselor promotii si reduceri.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Xerox WorkCentre 3025NI

 

1-xerox-workcentre-3025niRecomandarea noastra pentru titlul de cea mai buna imprimanta laser wireless este reprezentata de modelul Xerox WorkCentre 3025NI, care se inscrie in tipologia multifunctionalelor. Acest lucru inseamna ca o poti utiliza in mai multe scopuri, nu numai pentru a printa documentele de care ai nevoie, de pilda: copiere, scanare, incluzand chiar si un fax.

Tipareste monocrom 21 ppm, la o calitate de 600 x 600 dpi (puncte pe inch). Indeplineste rapid sarcinile, dovada constand in aceea ca imprima la un interval de numai 8.5 secunde prima pagina. Poseda o memorie cu o capacitate de 128 MB, utila atunci cand vrei sa printezi multe documente succesiv, si un spatiu de stocare de 150 coli.

Beneficiaza de o larga compatibilitate: Windows, Ubuntu, Fedora, Mint, Linux, dar si de dimensiuni reduse (40,6 x 36 x 31 cm), raportat la functiile pe care le indeplineste. Pretul este pe masura calitatii, produsul fiind insotit de garantie pe un an si livrare gratuita.

 

button 1

 

 

 

 

HP Laserjet Pro M125nw MFP

 

2-hp-laserjet-pro-m125nw-mfpIti doresti o imprimanta laser wireless HP ieftina si buna? Analizand ofertele de pe piata am ajuns la concluzia ca modelul HP Laserjet Pro M125nw MFP se potriveste perfect acestor criterii de selectie. Intr-o prima ordine de idei, se inscrie in categoria multifunctionalelor, deoarece cu ajutorul ei poti realiza mai multe operatii: imprimare, copiere, scanare.

Acest lucru face sa fie un produs extrem de util. Intr-o alta ordine de idei, se bucura de o viteza de printare mare (20 ppm), la o rezolutie de 600 x 600 dpi, astfel ca textul este clar. Raspunsul la comenzi este rapid, prima pagina tiparindu-se la 9,5 secunde dupa specificarea sarcinii. In plus, poseda un spatiu de stocare de 150 de coli si o memorie de lucru de 128 MB.

Nu in ultimul rand, vine cu o compatibilitate mare: Windows, Mas OS X si Linux. Pretul este avantajos, imprimanta beneficiind de transport gratuit si garantie pe 2 ani (pentru persoanele fizice).

 

button 1

 

 

 

 

Samsung SL-M2026W

 

3-samsung-sl-m2026wPentru cei care vor un model produs de un brand de incredere, aceasta imprimanta laser wireless Samsung se prezinta drept alegerea potrivita. Modelul este unul clasic, astfel ca te poti folosi de el doar pentru printarea documentelor. Viteza acestei operatii este una mare, si anume 20 ppm, la o rezolutie superioara (1200 x 1200 dpi).

Durata dintre trimiterea comenzii si imprimarea primei pagini masora doar 8,5 secunde. Poseda un spatiu de stocare pentru hartie cu un volum de 150 coli si o memorie de lucru de 64 MB. Ultimul aspect mentionat te asigura de faptul ca poti da comenzi succesive, deoarece imprimanta le retine si le executa in ordinea specificata.

Produsul este compatibil cu sistemele de operare Windows si Mac OS X. Masoara 33,1 x 21,5 x 17,8 cm si cantareste 4 kilograme, deci este relativ compact. Costurile de achizitie sunt accesibile oricui, mai ales ca vine cu o garantie pe 2 ani si transport gratuit.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status