Cea mai buna imprimanta laser Samsung

 

Cum aleg cele mai bune imprimante laser de la Samsung

 

Fie ca esti proprietarul unui magazin ce ofera servicii de printare si copiere, fie ca iti doresti sa listezi documentele de uz personal acasa, o imprimanta laser buna ti-ar fi de un real ajutor. Cum iti poti da seama insa daca un produs este eficient, data fiind marea varietate de modele de pe piata? Reteta consta in alegerea unuia care este confectionat de o firma de incredere precum Samsung, dar si in verificarea unor parametri esentiali.

1-samsung-sl-c430-see

Firma a fost fondata in anul 1938 in Coreea de Sud, devenind in decursul a doar trei decade una dintre cele mai importante companii din domeniul electronicelor si al produselor IT, iar putin mai tarziu locul I la nivel mondial in ceea ce priveste fabricarea de cipuri de memorie. Astazi, Samsung se imparte in opt divizii principale (de la biofarmaceutica pana la industrie grea), fiind recunoscuta, pe langa tablete si smartphone-uri, pentru imprimantele sale superioare calitativ si dotate cu tehnologii de ultima ora.

Atunci cand decizi este foarte important sa stii ca poti opta intre un model clasic (ce realizeaza o singura operatie: printarea la o rezolutie inalta) si o multifunctionala. Aceasta din urma, chiar daca prezinta un pret piperat, te ajuta sa indeplinesti si alte sarcini: copiere, scanare si, in unele cazuri, chiar trimiterea/ primirea de faxuri. Intr-o alta ordine de idei, indiferent de categoria din care fac parte, se impart in dispozitive monocrom si color. Cele mai multe pareri despre cele mai bune imprimante laser Samsung recomanda alegerea unui produs multifunctional care poate printa in culori, multumita utilitatii largi.

Nu in ultimul rand, merita sa te informezi si asupra vitezei de listare. Aceasta se masoara in pagini pe minut, iar valoarea poate varia in intervalul 18-40 (in cazul formatului A4). De altfel, trebuie sa stii ca un model bun are, totusi, nevoie de cateva secunde de la primirea comenzii pentru a incepe printarea.

Iar in cazul in care esti curios, te informam ca locul unde gasesc imprimanta laser Samsung la un pret bun majoritatea cumparatorilor este Internetul, datorita ofertelor si optiunilor de livrare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung SL-C430/SEE

 

1-samsung-sl-c430-seeDaca te intrebi care este cea mai buna imprimanta laser Samsung color, la un pret minim, noi te putem ajuta. Analizand modelele din comert, am ajuns la concluzia ca produsul SL-C430/SEE beneficiaza de un raport calitate – costuri foarte avantajos. Unul dintre motivele principale este reprezentat de faptul ca dispune de o rezolutie inalta (2400 x 600 dpi), ceea ce inseamna ca nota distinctiva este claritatea. In al doilea rand, se bucura de o memorie cu o capacitate de 64 MB, un ecran LCD si o conectivitate de tip USB. Nu in ultimul rand, viteza de printare este de 18 ppm alb-negru, respectiv 4 ppm color, iar intervalul de procesare al comenzii masoara 26 secunde. Merita amintit ca are o greutate de 10 kg si masoara 38,2 x 30,9 x 21,1 cm, deci il poti amplasa cu usurinta pe birou, langa PC. Produsul este insotit de o garantie pe 24 de luni.

 

button 1

 

 

 

 

Samsung Xpress M2675F

 

2-samsung-xpress-m2675f-adf-fax-a4In cazul in care iti doresti ceva mai mult decat o simpla imprimanta, noi iti sugeram modelul Samsung Xpress M2675F. Acesta se inscrie in categoria multifunctionalelor, in consecinta ai avantajul de a putea duce la indeplinire o seama de operatii esentiale precum: printarea, copierea, scanarea si trimiterea sau primirea de faxuri. Listeaza monocrom la o rezolutie de 600 x 600 dpi, cu o viteza buna de 26 ppm. Prima pagina este imprimata la un interval de 8,5 secunde de la trimiterea comenzii. In ceea ce priveste conectivitatea, aceasta se realizeaza cu ajutorul unui cablu USB. Beneficiaza de o compatibilitate generoasa cu sistemele de operare Windows, Mac OS X si Linux. Merita mentionat, de asemenea, ca viteza de transmisie a faxului este de 33,6 Kbps si ca memoria are o capacitate de 128 MB. Se comercializeaza la un pret accesibil, produsul fiind insotit de o garantie generoasa pe 24 de luni.

 

button 1

 

 

 

 

Samsung SL-M2026

 

3-samsung-sl-m2026-a4Vrei o imprimanta laser Samsung ieftina si buna? Modelul SL-M2026 ar putea reprezenta exact lucrul de care ai nevoie. Utilitatea sa este restransa doar la a printa si a copia alb-negru, dispunand de o viteza de  20 ppm. Se distinge prin claritatea documentelor listate, intrucat rezolutia este de 1200 x 1200 dpi, fapt care face sa fie redate chiar si cele mai mici detalii. Permite o alimentare cu 150 de coli si o conexiune de tip USB la orice PC cu un sistem de operare de tip Windows sau Mac OS X 10.5.8. Prima pagina este printata dupa 8,5 secunde din momentul primirii sarcinii. In plus, se prezinta cu o memorie de 8 MB, o greutate de 4 kg si niste dimensiuni care iti permit sa o plasezi aproape oriunde (33,1 x 21,5 x 17,8 cm). Te bucuri de un raport calitate – pret convenabil, mai ales ca produsul este insotit de o garantie pe 2 ani.

 

button 2

 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status