Cea mai buna imprimanta laser monocrom

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.20

 

Cum aleg cele mai bune imprimante laser monocrom

 

O imprimanta laser, capabila de redare alb-negru, va fi utila oricarei persoane care lucreaza mult cu documente text, pe care are nevoie sa le tipareasca. Un astfel de dispozitiv e mai rapid, iar dat fiind ca va tipari monocrom, e si mai ieftin.

imprimanta-laser-monocrom-task-1

Cele mai avizate pareri despre cele mai bune imprimante laser monocrom afirma ca dispozitivele au o viteza de tiparire mai mare, de pana la 20 de pagini pe minut. Totodata, calitatea printarii este una mai buna, cand e vorba de text alb-negru, intrucat grafica va fi una plina de culoare si bine conturata, datorita unei rezolutii de 600 x 600 dpi.  De aceea, sunt recomandate persoanelor care redacteaza documente in ritm sustinut, precum notarii, jurnalistii sau orice individ care lucreaza intr-un birou. Aparatul are tavita cu capacitate de stocare a colilor, acomodand pana la 150 – 250 de foi, ce-ti permite sa dai comezi imprimantei, fara sa te temi ca vei ramane fara hartie. Vei dori sa verifici mediul de printare (format A4, scrisoare, plic,  etc), dar si tipul de foaie (obisnuita, carton, etc.). In cazul in care esti dispus sa faci o investitie mai mare, poti alege un produs dotat cu wireless, pe care il poti conecta usor la laptop, la telefon sau la tableta, si de pe care vei putea printa direct documentele. Insa, daca preferi o achizitie mai economica, te poti rezuma la aparatele cu interfata USB, pe care le poti conecta la calculator (nu uita sa verifici compatibilitatea cu sistemele de operare). Un cost important este cel de tiparire, iar acesta depinde de capacitatea cartuselor. De regula, un cartus laser este mai scump, insa va putea printa intre 1500 – 2000 de pagini.

Cand vrei sa afli unde gasesc imprimanta laser monocrom, la un pret bun, alti doritori, e suficient sa intri pe Internet.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

HP LaserJet Pro P1102w

 

1-hp-laserjet-pro-p1102wLaserJet Pro P1102w este considerata cea mai mai buna imprimanta laser monocrom HP wireless de catre numeroase persoane care lucreaza intr-un birou comun, in care fiecare are nevoie sa se conecteze la aparat pentru a imprima. Nu doar ca nu va mai fi nevoie de cabluri care sa aglomereze podeaua, insa pot fi printate documente trimise de pe tableta, iPad sau iPhone.

Viteza de lucru pe care o atinge este de 18 ppm, asa ca prima pagina A4 va fi gata in doar 8, 5 secunde. Calitatea este superioara, gratie rezolutiei de 600 dpi, ce face ca literele, in special cele mici, sa fie clare, omogene si conturate. Tava poate fi alimentata cu pana la 150 de coli, avand fanta de alimentare prioritara pentru 10 foi,  iar dispozitivul poate imprima atat pe hartie obisnuita de birou, cat si pe carton, folie transparenta, etichete si plicuri. Produsul vine cu termen de garantie, de 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

Canon i-SENSYS LBP6030B A4

 

2-canon-i-sensys-lbp6030b-a4Canon ofera cumparatorilor o imprimanta laser monocrom, ieftina si buna, care e conceputa pentru uz la domiciliu. Conexiunea cu calculatorul se face prin portul USB, fiind compatibila cu sistemele de operare Microsoft Windows 8.1 si Mac OS X 10.6. Va printa pagini alb-negru la viteza de 18 pagini pe minut, prima foaie iesind in 7, 8 secunde, asa ca nu va trebui sa astepti mult.

Textul va fi unul clar si plin de culoare, iar asta datorita rezolutiei mari, de 2400 x 600 dpi, precum si optiunii de rafinare automata a imaginii. Are tava pentru alimentare cu hartii, ce poate acomoda pana la 100 de coli. Imprimanta este silentioasa, are dimensiuni medii (364 x 249 x 198 mm), precum si un consum redus de energie, de numai 0,8 W in mod activ (870 W total). Daca vrei sa faci economii, poti deconecta aparatul de la intrerupatorul dispus frontal. Are garantie, de 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

Brother HL 1110

 

3-brother-hl-1110In cazul in care obisnuiesti sa lucrezi mult de acasa si ai nevoie de o imprimanta rapida cu laser, care sa printeze documente in alb-negru, afla ca poti face o investitie foarte accesibila, alegand produsul fabricat de Brother. Are interfata USB, pentru conectarea calculatorului, iar forma compacta, de dimensiuni reduse, iti permite sa amplasezi aparatul pe birou, fara a ocupa mult spatiu.

Calitatea textului e asigurata de rezolutia de 600 x 600 dpi, iar viteza de printare e ridicata, de 22 ppm. Poate fi alimentat cu 150 de coli deodata, iar rolele din dotare vor preveni indoiturile si deplasarile de imprimare. Nu se blocheaza, are o capacitate de memorie de  1MB si este compatibil cu sistemele de operare Microsoft Windows 8 si Mac OS X 10.8.x.

Este un aparat silentios si economic, care consuma o putere redusa, de 380 W. Are un termen de garantie lung, de 36 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status