fbpx

Cea mai buna imprimanta laser HP

Am modificat articolul ultima data pe: 14.10.19

 

Cum aleg cele mai bune imprimante laser de la HP

 

Daca te-ai saturat ca banii tai sa mearga la Xerox-uri, ori de cate ori ai nevoie de o poza imprimata pe hartie sau de un document important multiplicat, iti poti oricand cumpara o imprimanta cu laser HP  (Hewlett-Packard). In primul rand, pentru ca vei iesi mult mai ieftin, in al doilea rand, pentru ca, odata cu tehnologia, aceste dispozitive au evoluat, fiind capabile sa tipareasca poze si documente la viteze foarte mari si-n al treilea rand, pentru ca o calitate superioara este garantata indubitabil si de firma producatoare.

 

A.1 Imprimanta laser HP

 

Hewlett-Packard este o firma de IT, cu sediul in Palo Alto, California. Aceasta a devenit corporatie in 1987 si companie pe actiuni in 1957, iar de atunci a continuat sa se specializeze in tot ceea ce inseamna producerea de calculatoare, laptopuri, servere, imprimante etc., devenind cel mai mare vanzator din lume de PC-uri. Multe pareri despre cele mai bune imprimante laser HP isi motiveaza alegerea prin fiabilitatea generoasa si prin capabilitatile de imprimare, copiere si scanare de mare viteza la calitate profesionala.

Cand cumperi un asemenea produs, trebuie sa verifici intotdeauna capacitatea de printare si cea de memorie. Prima se masoara in pagini printate pe minut (ppm), iar modelele oferite de HP fac parte negresit dintre cele mai bune, intrucat numarul minim de ppm poate ajunge si la 25, in cazul dispozitivelor dedicate uzului casnic, respectiv 56 ppm in cazul imprimantelor special concepute pentru intreprinderi. Capacitatea de memorie se masoara in megabytes si poate varia intre 65 MB si 2,5 GB, in functie de activitatile carora aceasta le este destinata.

Nu in ultimul rand, inainte de a achizitiona o imprimanta, trebuie sa te gandesti la consumabile, daca nu vrei ca, mai tarziu, sa te usture buzunarul. De regula, acestea sunt mentionate in descrierea produsului, asa ca vei sti de la inceput cu ce ai de a face. Insa cum este foarte greu sa le gasesti pe cele compatibile cu dispozitivul achizitionat, mai multe optiuni inseamna, cu siguranta, un cost mai redus. De aceea, este recomandat, totodata, sa cumperi o imprimanta care prezinta mai multe cartuse de schimb (LaserJet Pro Cp1025nw).

Daca vrei ceva calitativ la un cost mai redus, Internetul iti sta la dispozitie, acesta fiind locul unde mereu gasesc imprimante laser HP la un pret bun ceilalti cumparatori.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

HP LaserJet PRO M225dw MFP

 

1.HP LaserJet PRO M225dw MFPCei care vor sa achizitioneze pentru afacerea lor cea mai buna imprimanta laser HP de birou, se pot opri asupra acestui produs. Este un model multifunctional (imprimare, copiere, scanare, all in one, fax), cu o capacitate de printare alb/negru de 25 ppm si cu o memorie de 256 MB, ceea ce inseamna ca te va ajuta sa imprimi, sa scanezi sau sa copiezi in cel mai scurt timp toate documentele necesare activitatii pe care o desfasori. Foloseste consumabile individuale (B), fiind compatibil cu cele de tip Toner HP Negru 1500 pagini – CF283A, respectivToner HP Negru 2200 pagini – CF284A, iar in ceea ce priveste alimentarea cu hartie, este indicat un numar de 250 de coli. Se potriveste cu mai multe sisteme de operare, precum Microsoft Windows 8.1, 8, 7, Vista si XP si beneficiaza de interfata de tip wireless si USB 2.0, astfel incat vei putea trimite lucrari de imprimare direct de pe iPhone, iPad,  iPod touch rapid si eficient, doar folosind Apple AirPrint, fara a fi nevoie de retea, configurare sau alte aplicatii. Pretul este avantajos.

 

button 1

 

 

 

 

HP Laserjet Pro M125nw MFP

 

2.HP Laserjet Pro M125nw MFPO imprimanta laser HP ieftina si buna este negresit aceasta. Special conceputa pentru munca simpla de birou, care nu implica mai mult decat operatiile simple de imprimare, copiere si scanare, se bucura de o viteza de printare alb/negru de 20 ppm in mai multe formate, printre care se numara si cele de tip A4, respectiv A5. Capacitatea de memorie este de 128 MB, suficienta cat sa iti puna la dispozitie documentele de care ai nevoie.

Informatiile pe care le doresti pe hartie pot fi obtinute de la dispozitivele mobile, atat prin imprimarea Wireless Direct, cat si cu ajutorul portului USB 2.0 de mare viteza inclus, ce se conecteaza direct la PC sau Notebook. Foloseste consumabile individuale (B), compatibile fiind cele de tip Toner HP Negru 1500 pagini – CF283A. In ceea ce priveste alimentarea, aceasta suporta maxim 150 de coli.

Imprimanta este compatibila cu mai multe sisteme de operare, dintre care amintim Microsoft Windows cu mai multe variante ale sale (ex. 8, 7, Vista), Linux si MAC OS X 10.6.8. Pretul este redus.

 

button 1

 

 

 

 

HP LaserJet Pro M125a

 

3.HP LaserJet Pro M125aOrice afacere presupune multa hartogaraie, astfel ca nu ezita sa-ti cumperi o imprimanta HP. Produsul prezent te ajuta sa dai dovada de promptitudine in ceea ce faci, intrucat iti ofera posibilitatea de a imprima, copia si scana pana la 20 ppm in mai multe formate, precum A4, A5, B5 etc.

Se bucura de o capacitate de memorie de 128 de MB, iar interfata de tip USB iti ofera posibilitatea de a lista toate fisierele dorite, direct de pe dispozitivele mobile, precum laptopuri sau PC-uri, mai ales ca aparatul este compatibil cu sisteme de operare ca Microsoft Windows (Xp, Vista, 8, 7) sau MAC, fie ca vorbim de modelul OS X 10. 6. 8 sau de versiunile ulterioare.

Pachetul contine consumabile individuale (B), fiind compatibil cu cele de tip Toner HP Negru 1500 pagini – CF283A. Totodata, imprimanta poate fi alimentata cu maxim 150 de coli. Produsul se dovedeste a fi foarte eficient si in reducerea consumului de energie, intrucat poti realiza copii cu functia Instant-on Copy. Pretul este acceptabil.

 

button 1

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status