Cea mai buna imprimanta laser Brother

Am modificat articolul ultima data pe: 03.08.20

 

Cum aleg cele mai bune imprimante laser de la Brother

 

Odata cu cresterea accesului la informatie, nevoile de tiparire s-au marit si ele intr-atat de mult incat astazi multi prefera sa achizitioneze o imprimanta laser, fie pentru uzul personal, fie spre folosul firmelor pe care le detin. Totodata, exista in randul doritorilor o mare majoritate care nu stie exact ce criterii sa urmareasca in momentul luarii deciziei si nici asupra carui brand sa-si indrepte atentia, preferand firmele fantoma celor precum Brother, care au girul specialistilor.

 

imprimanta-laser-brother

 

Desi compania a luat nastere in 1908 in Nagoya (Japonia), a fost nevoie de circa jumatate de secol pentru ca produsele sale sa primeasca o modesta recunoastere internationala. Totusi, incepand cu anii ’60, cand intra pe piata dispozitivelor de tiparit, brandul Brother devine din ce in ce mai cunoscut. In zilele noastre, poseda filiale in tari din Europa, Asia si America, alaturi de un portofoliu semnificativ: de la computere pana la echipamente pentru acestea. Imprimantele laser produse de ei se recomanda prin fiabilitate si prin costuri accesibile.

Intr-o prima ordine de idei, este important sa stii ca poti alege de pe piata intre modelele clasice si cele care pot realiza mai multe sarcini. Primele mentionate se prezinta la niste preturi reduse, fiind destinate doar spre a printa documentele dorite, in timp ce multifunctionalele, alaturi de operatia deja mentionata, pot copia, scana si chiar detine un fax. Probabil ca acesta este motivul pentru care cele mai multe pareri despre cele mai bune imprimante laser Brother le recomanda pe cele din urma.

In alta ordine de idei, trebuie sa fii atent si la formatele mediilor de tiparire pe care le pune la dispozitia ta imprimanta. De ce afirmam acest lucru? In primul rand, pentru ca acestea difera de la un model la altul si, in al doilea rand, deoarece un produs care tipareste doar pe coli A4 si Letter va avea o utilitate restransa sau va fi chiar ineficient in cazul in care ai nevoie de un astfel de dipozitiv la birou.

Daca nu ai aflat pana acum care este locul unde gasesc imprimante laser Brother la un pret bun ceilalti, atunci iti spunem noi: pe Internet.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Brother MFC-9340CDW

 

1-brother-mfc-9340cdw-a4-wirelessTe numeri printre cei care isi doresc eficienta indiferent de costurile presupuse? S-ar putea sa vrei sa afli care este cea mai buna imprimanta laser Brother din comert in momentul de fata. Modelul MFC-9340CDW poseda toate virtutile necesare pentru a te multumi pe deplin: de la faptul ca se inscrie in categoria multifunctionalelor cu fax pana la viteza de printare de 22 ppm.

Este un produs care beneficiaza de avantajul de a printa color o gama larga de formate (A4, Letter, B5, Folio s.a.m.d.), astfel ca poti tipari orice document cu ajutorul ei. Imprimarea se realizeaza la o rezolutie superioara (2400 x 600dpi), acest aspect garantand claritate textului. In ceea ce priveste partea software, dispune de o memorie generoasa de 256MB si de un procesor de 333MHz, ambele aspecte contribuind semnificativ la rapiditatea indeplinirii sarcinilor. In plus, se bucura de o interfata wireless. Pretul este usor ridicat, nereprezentand un inconvenient date fiind calitatile amintite.

 

button 2

 

 

 

 

Brother DCP-L2540DN

 

2-brother-dcp-l2540dn-a4O alegere, de asemenea, inteleapta este multifunctionala DCP-L2540DN. Aceasta isi dovedeste utilitatea atat pentru a imprima documente, cat si pentru a scana si copia. Cu alte cuvinte, ai in fata un produs 3 in 1, a carui eficienta rezida din parametrii de functionare excelenti: viteza de printare de 30 ppm, tiparirea primei pagini dupa 8.5 s de la primirea comenzii, timpul de incalzire scazut (9 s), claritatea textului (600 x 600dpi).

Trebuie amintit ca este un model monocrom ce poate imprima pe coli de diverse formate: A4, Letter, B5 JIS, A5, A6, Executive. Dispune de o capacitate de memorie de 32MB si de un procesor cu o frecventa ridicata (266MHz). Produsul se comercializeaza la pachet cu un toner starter, ideal pentru tiparirea a 700 pagini. In plus, beneficiaza de o garantie pentru persoane fizice pe 24 de luni si de transport gratuit. Raportul calitate – pret este avantajos, spun cei mai multi dintre utilizatori.

 

button 2

 

 

 

 

Brother HL 1110

 

3-brother-hl-1110-a4In cazul in care lucrul de care ai nevoie este un simplu dispozitiv dedicat printarii documentelor, atunci o imprimanta laser Brother ieftina si buna se impune ca fiind una dintre cele mai intelepte decizii pe care le-ai putea lua. Este un model clasic, ceea ce inseamna ca poseda o singura functie: tiparirea, operatie pe care o realizeaza doar alb-negru, la o rezolutie de 600 x 600dpi, in formatele standard (A4, Letter, Legal, Folio) si cu o viteza de 20 ppm.

Procesorul de 200MHz iti garanteaza o rata mare de raspuns la comenzile date. Prezinta o buna compatibilitate cu sisteme de operare ca Windows si Mac OS X. Se distinge prin cateva dotari speciale, precum: evitarea blocajelor de hartie si reducerea ondularii paginilor printate.Trebuie sa mai stii ca imprimanta necesita un timp de incalzire, dupa pornire, de 23 s si ca pachetul contine consumabilele necesare. Se bucura de un design compact, orientat pe fiabilitate. Costurile sunt reduse.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status