n n
n
n
▷ Pareri despre routerul wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND

Router wireless TP-LINK TL-WR1043ND

Am modificat articolul ultima data pe: 12.12.19

1. TP-LINK TL-WR1043ND

 

Avantaje

Are capabilitati exceptionale de prelucrare de date, datorita porturilor Gigabit si functiei NAT Hardware.

Asigura viteza buna de transfer si este protejat de mai multe protocoale de securitate.

Ofera partajare multifunctionala si semnal prin trei antene externe.

Costul este moderat pentru un dispozitiv performant.

 

Dezavantaje

Chiar daca acest produs este inclus in lista cu cele mai bune routere wireless in 2019, trebuie sa oferim si o imagine corecta asupra aspectelor mai putin avantajoase. Primul este un semnal cu intensitate moderata, pe care il semnaleaza cativa dintre utilizatorii cu experienta in domeniul evaluarii routerelor. Al doilea este reprezentat de lipsa unei a doua benzi de frecventa si a functiei 3G. Ca masuri de remediere a acestor mici probleme, remarcam prezenta celor 3 antene 5 dBi, menite sa maximizeze raza de extensie a semnalului, itemi care pot fi schimbati cu altii mai performanti, la nevoie. In plus, frecventa de 2.4GHz permite navigare si transfer de date in limite normale, adecvate pentru home useri sau chiar pentru birouri.

 

Click aici pentru a afla pretul produsului!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Ca sa iti poti face o idee despre capabilitatile acestui router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND, trebuie sa afli mai intai ca foloseste un standard Wi-Fi 802.11 n, porturi LAN(4) si WAN(1)si o rata de transfer Ethernet conventionala, de 10/100/1000Mbps. Dupa cum deja a fost sugerat, va lucra in banda de frecventa de 2.4GHz si include functia NAT Hardware ce determina o capacitate excelenta de prelucrare de data, impreuna cu cele 5 porturi Gigabit anterior mentionate. Unele pareri  despre extensia atributiilor considera ca acest produs este modabil cu Open WRT, un sistem de operare derivat Linux, utilizat frecvent pentru rutarea traficului de retea si pentru downloadare directa de pe Internet, fara prezenta unui PC, ci doar pe un dispozitiv de stocare.

2. TP-LINK TL-WR1043ND

Ca transfer, viteza este cotata drept excelenta, cu 800Mbps pentru WAN /LAN, fapt ce asigura userilor sansa de a valorifica in mod complet potentialul pe care reteaua il poate oferi. Multiple protocoale de securitate diferite asigura protectia datelor si desfasurarea transferurilor in conditii lipsite de risc. Acestea sunt: WEP, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA-PSK2, DoS si SPI Firewall.

 

Acest router wireless cu 3 antene detasabile este apreciat si pentru ca permite partajarea foarte versatila, prin intermediul unui port USB multifunctional. Imprimantele si diverse fisiere media pot fi partajate in retea, iar asta valabil pentru toate device-urile conectate la respectivul sistem. Exista si posibilitatea de a stabili un server FTP in acest scop. Fiecare punct de lucru conectat la router va beneficia, asadar, de avantajele oferite de dispozitivele conectate prin USB. Chiar daca raza semnalului nu este cea mai buna, toate antenele pot fi detasate si substituite cu altele, in functie de preferintele utilizatorului si pentru a upgrada parametrii de transmisie de semnal.

 

La final, putem declara ca avem in acest exemplu un router wireless TP-LINK ieftin si bun. Intr-adevar, este mai constisitor fata de alte modele de la acelasi brand, dar ca echilibru intre performante si costuri, nu poti spune ca nu beneficiezi de un raport excelent. Mai mult, rivalizeaza drept capabilitati cu unele produse de trei ori mai scumpe, provenite de la alti furnizori.

 

Concluzie

Vrei sa fii in pas cu ultimele tehnologii in materie de routere wireless si sa cheltui si o suma moderata? Daca esti adeptul calitatii, vei aprecia acest model de la TP-LINK.

 

Intra pe eMAG.ro pentru a cumpara acest router!

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status