Zenyth Pharmaceuticals Colon Help Probiotic Forte

Am modificat articolul ultima data pe: 26.11.20

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

1. Zenyth Pharmaceuticals ColonHelp Probiotic Forte

 

Avantaje

Include una dintre cele mai complete formule de probiotice de pe piata.

Are o concentratie mare de bacterii, 3 miliarde de colonii per doza.

Calmeaza spasmele digestive, deoarece inlcude extracte de menta, fenicul , anason si chimen.

Are un bun raport pret/calitate.

 

Dezavantaje

Pentru multe persoane care sufera de sindromul colonului iritabil, o cantitate prea mare de fibre poate acutiza simptomele respective. Din acest punct de vedere, Zenyth Colon Help Probiotic Forte contine fibre din in si psyllum, in cantitati destul de mari pentru a nu fi recomandat in acest caz. De asemeni, in ceea ce priveste potentialii utilizatori cu diarei  cronice organice, se va evita consumul acestui produs, el putand determina  si simptome de balonare la administrare. Acelasi lucru este posibil chiar si in primele saptamani de consum, in momentele in care intreg organismul trebuie sa se acomodeze cu formula probioticului.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cele mai bune probiotice nu contin numai coloniile de bacterii corespunzatoare, ci au si o concentratie adecvata de probiotice, fibre si extracte naturale, care actioneaza impreuna pentru refacerea florei intestinale. De aceea, produsul din acest exemplu este considerat unul complet, deoarece include in formula sa 5 specii diferite de bacterii, fibre, inulina si un complex de esente din ingrediente naturale, care actioneaza sinergic pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Astfel, beneficiati de un tranzit intestinal mai bun si de reducerea colesterolului. Bacteriile sunt hranite, pe baza continutului de inulina, o fibra solubila utila si in reglarea glicemiei. Pentru legarea toxinelor si eliminarea lor, compozitia include si argila.

2. Zenyth Pharmaceuticals

Culturile probiotice au o concentratie de 75% si includ 4 specii de lactobacili si una de bifidobacterie: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus si Bifidobacterium bifidum. Cu cat mai mare este numarul de colonii dintr-o doza, cu atat mai eficient poate fi considerat produsul, drept pentru care, Colon Help se situeaza printre cele mai bune probiotice pentru digestie, din moment ce o singura lingurita contine 3 miliarde de colonii. Asadar, flora intestinala se va reface rapid, iar multe tulburari digestive vor fi ameliorate.

 

De asemeni, pentru a calma spasmele digestive si a reduce balonarea, produsul include extracte din mai multe plante. Cele de menta se comporta ca un antibiotic natural, stimuland in acelasi timp digestia. Extractele de chimen si anason stimuleaza miscarile peristaltice si elimina gazele intestinale. In ceea ce priveste actiunea anti-infectioasa, activa in problema parazitilor intestinali, extractul de fructe de fenicul, cu proprietati antiseptice si antispasmodice, va face minuni.

 

Luand in considerare toate aceste date si analizand avantajele lor, se poate spune ca, produsul este un probiotic de la Zenyth ieftin si bun. Poate pretul de achizitie va fi considerat o investitie mai mare de catre unii potentiali consumatori, insa daca luam in calcul faptul ca probioticul este recomandat in cure de 1-3 luni, de doua ori pe an, veti deduce personal ca achizitia este una avantajoasa.

 

Concluzie

Pentru majoritatea persoanelor care vor sa tina o cura de detoxifiere, reglandu-si corespunzator tranzitul intestinal si reducand efectele spasmelor digestive si ale balonarii, acest produs va constitui o solutie perfect echilibrata. Efectele se vor vedea rapid, iar beneficiile la administrarea corecta sunt incontestabile.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status