Childlife Colostrum cu probiotice

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

1. Chlidlife Colostrum

 

Avantaje

Este un produs ideal pentru copii, deoarece include o formula special creata pentru cei mici.

Imunizeaza si fortifica organismul tanar, printr-o combinatie de colostru cu probiotice si prebiotice.

Are eficienta dovedita, deoarece contine o concentratie adecvata de bacterii.

Actioneaza pe toata lungimea tractului digestiv.

 

Dezavantaje

Orice produs de calitate superioara se va comercializa, in mod firesc, si cu un cost de achizitie pe masura. Daca va ganditi sa investiti intr-un probiotic de la Child Essentials ieftin si bun, acest exemplu este unul foarte eficient, insa nu chiar foarte ieftin. De aceea, este recomandat sa analizati mai concret dozajul, pentru a-l raporta la cantitatea totala de produs continut intr-un flacon(50g), astfel incat sa va dati seama ca tratamentul nu costa nici exagerat de mult. Totodata, este important sa constientizati ca ingredienul activ, colostrul, este de origine animala, adica un derivat de origine bovina si nu umana.

 

Pentru a afla pretul acestui produs, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Este deja cert faptul ca, Child Essentials Colostrum cu probiotice include o formula special compusa pentru copii. Acest fapt se datoreaza colostrului, substanta secretata de glandele mamare materne in primele ore dupa nastere, cunoscuta ca fiind un cumul de substante cu proprietati unice esentiale in dezvoltarea copilului. Bineinteles, in acest caz, colostrul este de origine bovina, insa pastreaza aceleasi proprietati foarte laudate: protectie anti-infectioasa si anti-virala, pe baza imunoglobuluinelor IgA, IgD, IgE, IgG si IgM, factori de crestere, vitamine si alte ingrediente bioactive cu proprietati terapeutice de exceptie. Compusul se poate administra incepand cu varsta de 6 luni si pana la 12 ani.

2. Chlidlife Colostrum

Asadar, produsul face parte dintre cele mai complexe probiotice pentru copii, deoarece are actiune dubla: imunizatoare si de reglaj digestiv. Pe langa pretiosul colostru, formula mai include trei specii diferite de bacterii, doua bifidobacterii si un lactobacil. Totodata, extractul solubil de orez si fructooligozaharidele constituie al treilea ingredient activ, anume prebioticele. Acestea sunt fibre solubile care sustin actiunea probioticelor, protejand ulterior anti-infectios si ameliorand simptomele unei digestii defectuoase.

 

Un lucru cunoscut este faptul ca cele mai bune probiotice au o concentratie adecvata de colonii de bacterii. Si la acest capitol, produsul este unul de top, deoarece include nu mai putin de 4 miliarde de colonii de bacterii in amestec, pentru o singura doza administrata. Asadar, ca eficienta, s-au inregistrat rezultate foarte bune, in cadrul unor studii observationale realizate in perioada 2010 – 2011, care atesta ca formula activa permite urmatoarele beneficii certificate: tratamentul complementar al infectiilor tractului respirator, urinar, adjuvant in afectiuni gastrointestinale si reglaj al nivelului glicemiei.

 

In plus, actiunea sinergica a probioticelor cu prebioticele se va face simtita nu numai la nivelul colonului. S-au inregistrat efecte benefice la nivelul cavitatii bucale, a intregului tub digestiv, dar si la nivelul sistemului respirator si al celui uro-genital. Va puteti da seama ca, tratamentul asociat cu acest produs este unul mult mai complex decat o simpla problema de suplimentare a regimului alimentar.

 

Concluzie

Mamele care doresc sa ofere copiilor posibilitatea unei dezvoltari armonioase, ameliorand multe dintre problemele de sanatate care pot aparea uneori in copilarie, vor aprecia acest produs, ca tratament complementar, menit sa regleze nu numai tranzitul intestinal, ci si sa ofere suport de calitate in dezvoltarea sistemului imunitar al celor mici.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs de pe CufarulNaturii.ro!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status