Cele mai bune uleiuri de cocos

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.20

 

Cel mai bun ulei de cocos – Recomandarile noastre din 2020

 

Daca ai auzit si tu cat de benefic pentru sanatate este uleiul de cocos, e normal sa-ti doresti sa il incerci. Dar ce sa alegi? Aruncand o privire pe rafturile supermarketurilor, cel mai probabil vei fi pus pe fuga, fie de preturile ridicate, fie de variatele sortimente, care mai de care mai “bio”. Ghidul nostru te ajuta sa faci diferenta intre formule, insa daca nu ai timp sa il parcurgi, iti spunem direct ce produs ne-a convins: Trio Verde Organic. Uleiul este unul organic, obtinut prin presare la rece, fiind bogat in acizi grasi, ce amelioreaza o serie de afectiuni, de la acnee la balonare, pierderi de memorie si chiar circulatie proasta. Il pot folosi pentru a gati, poti face deserturi sanatoase (inlocuieste cu succes untul) sau il poti aplica pe piele sau pe par, hidratand si hranind. In plus, are o cantitate de 720 ml, mai mult decat suficient pentru mancare si ingrijire. Daca nu vrei sa cumperi atat de mult, iti indicam a doua noastra propunere, produsul Dennree Kokosol Nativ.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

Trio Verde Organic
Click aici pentru pret!

Este un produs organic, ce a fost obtinut prin metode de procesare naturale, ceea ce inseamna ca nu are efecte negative asupra sanatatii tale si sunt pastrate toate proprietatile fructului. Uleiul este comercializat in stare solida, poate fi folosit atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar folosirea ajuta la intarirea sistemului imunitar si la hidratarea parului si a pielii.

Fiind un produs bio, comercializat la o cantitate generoasa (720g), pretul de achizitie este mai mare, decat cel al altor produse prezentate, in continutul ghidului.

Uleiul reprezinta o alegere inspirata, pentru cei care sunt in cautarea unor remedii naturale ale problemelor cosmetice sau vor sa imbunatateasca functionarea organismului.

A 2-A OPTIUNE!

Dennree Kokosol Nativ
Click aici pentru pret!

Este conceput pentru persoanele care au intoleranta la gluten si lactoza, deoarece pe lista ingredientelor, nu se regasesc aceste doua substante, iar uleiul poate fi utilizat atat in scop cosmetic, cat si pentru prepararea alimentelor. Produsul este realizat din culturi certificate, deci nu contine substante toxice si are o consistenta solida.

Avand in vedere ca este un ulei virgin, nu are un termen de valabiliate mare si astfel va trebui sa il folosesti intr-un timp scurt, dupa desigilare.

Acest produs este folosit de multe persoane, deoarece poate ajuta intregul organism sau poate fi folosit pentru imbunatatirea aspectului pielii si a parului.

A 3-a Optiune!

Mayam Bio
Click aici pentru pret!

Are o consistenta lichida si poate fi folosit doar pentru uz extern, ajutandu-te sa iti hidratezi pielea sau parul, insa este absorbit rapid, fara a lasa o senzatie uleioasa. Continutul poate fi utilizat chiar si de bebelusi, pentru ca este organic si nu contine substante toxice, putand fi aplicat in stare pura sau amestecat cu diverse produse cosmetice.

Nu poate fi folosit pentru prepararea alimentelor, de aceea, daca vrei sa il pui in mancare, trebuie sa te indrepti catre alt sortiment.

Odata inclus in rutina ta zilnica, vei observa o imbunatatire a aspectului pielii si a parului, oferindu-ti o hidratare intensa, caci inlatura senzatia de uscaciune.

 

 

Cum alegi un ulei de cocos bun

 

Ghidul cumparatorului

Folosit frecvent de adeptii stilului de viata vegan, recomandat de experti in nutritie si antrenori de fitness si deja intrat in numeroase bucatarii, beneficiile uleiului de cocos au ajuns cunoscute si apreciate in toata lumea. E considerat un supraaliment, ce poate reduce riscul cardiovascular, stimuleaza memoria si actioneaza impotriva dementei, are rol antiinflamator si stimuleaza grasimile si metabolismul, fiind des integrat in diete, ajuta pielea sa se regenereze si o hidrateaza, reface structura parului, iar acestea sunt doar cateva dintre avantajele mult apreciate.

In continuare, te vom ajuta sa identifici cel mai bun ulei de cocos, oferindu-ti cateva informatii despre compozitia acestuia, despre cum poate fi folosit si ce beneficii are pentru fiecare intrebuintare, dar si unde il gasesti la preturi avantajoase.

Intrebuintarea: Poate fi interna si externa, deopotriva, produsul fiind nu doar aliment, ci si dermatocosmetic. Anumite sortimente din comert pot avea utilizare generala, insa nu toate, de aceea, iti sugeram sa verifici eticheta si sa cumperi in cunostinta de cauza.

Uleiul de cocos pentru fata si corp are efecte nutritive, hidratante, antioxidante si antiinflamatoare. Il poti folosi ca pe o simpla crema, dupa dus (este absorbit rapid, iar unele formule pot fi aplicate si pe piele umeda). Este emolient, fiind perfect dupa expunerea la soare, reface zonele uscate (din jurul coatelor, genunchilor, buze) si calmeaza iritatiile. Actioneaza si impotriva semnelor de imbatranire, ajutand productia de colagen si ameliorand aspectul ridurilor. Are si proprietati anti-oxidante, contribuind la vindecarea si disparitia semnelor lasate de acnee.

Uleiul de cocos pentru par intra in structura firului si contribuie la intarirea acestuia si refacerea necesara dupa expunere la soare, praf, agentii chimici din produsele de spalare si alti factori externi. Intrucat netezeste, poate fi folosit cu succes si pentru calmarea unei podoabe capilare rebele. De asemenea, curata scalpul, lasand in urma un par stralucitor, iar spre deosebire de alte uleiuri, acesta nu lasa o particula grasa, greu de indepartat.

Ulei de cocos pentru gatit poate inlocui untul, crema in cafea si alte grasimi cu care obisnuiesti sa prajesti legume sau carne. De asemenea, poate fi ingerat si simplu, cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol. A devenit unul dintre ingredientele cheie in prepararea deserturilor raw vegane, in smoothie-uri, supe creme, etc.

 

Compozitie: Un ulei de cocos, la un pret bun, contine in proportie de 90% grasimi saturate. Tocmai de aici pornesc controversele despre cat de sanatos este acest aliment, insa exista inca numeroase studii care ii atesta beneficiile. Printre aceste grasimi se regaseste o multitudine de substante benefice pentru organism, precum acidul lauric (50%), acidul capric sau caprilic (sunt antimicrobieni si antifungici si sunt asimilati imediat si transformati in ketone ce imbunatatesc memoria si ajuta la combaterea efectelor unor boli, precum epilepsia sau Alzheimer), vitamina E si K (confera elasticitate si previn aparitia ridurilor), fier, polifenoli (au rol antiinflamator si antioxidant, favorizand circulatia si ameliorand artrita), aminoacizi.

Aceste substante din concentratia sa ajuta organismul sa asimileze mai usor calciu si magneziu (pentru dezvoltare osoasa), imbunatatesc digestia si sistemul imunitar, cresc productia de colesterol bun (sunt prevenite o serie de afectiuni cardiovasculare), pot distruge diversi virusi, bacterii si micoze ale pielii (stafilococul auriu, candida, etc.),

 

Procesul de obtinere: Pentru a beneficia de toate avantajele despre care ai citit pana acum, recomandarea e sa te indrepti spre un ulei de cocos presat la rece. E indicat ca pe eticheta de prezentare sa fie specificat ca produsul este neprocesat si nehidrogent, iar mai important decat atat, sa provina dintr-o cultura organica, in proportie de 100%.

De asemenea, acesta poate fi rafinat sau virgin, in primul caz fiind filtrat pentru a indeparta impuritatile si imbogatit cu aditivi ce reduc continutul de acizi grasi si cresc durata de viata. Acest proces chimic lipseste in cazul celui de-al doilea tip, pe care ti-l recomandam, pentru a te bucura de toate proprietatile acizilor grasi. Chiar daca un ulei de cocos extravirgin, bio, tinde sa fie mai scump, daca tot ai hotarat sa investesti in acest aliment si sa incepi sa-l folosesti, de ce sa nu ai siguranta ca a fost preparat fara substante chimice, daunatoare, pe care oricum incerci sa le elimini din organism?

 

Consistenta: Spre deosebire de alte uleiuri cu care esti obisnuit, s-ar putea sa fii surprinsa sa descoperi ca cel de cocos este solid. Acest lucru este normal, iar tu il poti consuma ca atare, cu exceptia anumitor retete care cer ca ingredientul sa fie lichid. Tinut la temperaturi de sub 25 de grade, va ramane solid (asemanator unturii, cu exceptia ca e mai sanatos si miroase mai bine). Daca ai nevoie sa-l adaugi in forma lichida, intr-o prajitura, de exemplu, poti aplica procedeul bain-marie, insa nu il topi in tigaie, dupa cum atrag atentia anumite pareri despre cele mai bune uleiuri de cocos.

Avand consistenta solida, evident produsul e comercializat intr-un borcanel. Cu toate acestea, exista unele formule pentru piele, pe care le gasesti in sticla cu pompita, pentru a imprastia usor uleiul pe corp, fara a aplica in exces.

Alte intrebuintari:  Uleiul poate fi intregrat in diferite masti de fata sau pentru par, alaturi de alte ingrediente naturale, sau il poti folosi simplu, masand varfurile de par sau unghiile. De asemenea, poate albi dintii si curata cavitatea bucala.

Intins pe piele, poate bloca pana la 20% din razele ultraviolete, insa nu e recomandat sa-l folosesti ca unica masura de protectie, cand faci plaja. Exista persoane care folosesc ulei de cocos pentru vergeturi, iar desi nu le va indeparta complet, ii va conferi suplete pielii, imbunatatind aspectul.

Produsul poate avea si unele intrebuintari nebanuite. Astfel, poate fi folosit pentru lustruirea masinii sau mobilei, pentru indepartarea ruginei si chiar pentru ascutirea cutitelor unor aparate electrice, precum blenderul, robotul de bucatarie, razatoarea, etc.

Asadar, daca beneficiile enumerate pana acum te-au convins ca merita sa introduci in viata ta acest aliment, nu-ti ramane decat sa te indrepti spre unul dintre produsele certificate bio din comert. Noi iti propunem o lista cu uleiuri de cocos, la preturi bune, care ne-au convins de calitatea lor si pe care le poti cumpara online. Tind sa fie mai ieftine decat in supermarketuri sau in magazinele naturiste, ceea ce  e de dorit, in cazul in care folosirea alimentului o sa devina parte din rutina ta zilnica.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Trio Verde Organic

 

Trio Verde Organic e un produs neprocesat si nehidrogenat, obtinut prin presare la rece, pe care il poti folosi si in alimentatie si pentru ingrijirea pielii si a parului. Pe eticheta acestuia este specificat ca e certificat organic de catre institutul Lancone, din Germania, fiind un motiv in plus care ne convinge ca avem in fata unul dintre cele mai bune uleiuri de cocos ce pot fi cumparate in prezent, online.

In formula acestuia vei gasi toate beneficiile care au fost dovedite de cand acest aliment a intrat in atentie: intareste structura osoasa, sistemul imunitar (contine lipide antimicrobiene), ajuta la absorbtia mai rapida a vitaminelor, mineralelor si aminoacizilor, regleaza nivelul de colesterol si are proprietati antivirale, antibacteriene si antiacneice.

De asemenea, poate fi folosit pentru a preveni exfolierea pielii si a hidrata-o, pentru a intarzia aparitia ridurilor si altor pete – semne ale imbatranirii, pentru protejarea parului de elementele nocive din jur.

Avantaje

Ulei de cocos alimentar si pentru ingrijire.

E comercializat intr-o cantitate generoasa, de 720 ml.

Este extras din culturi organice, excelent pentru un stil de viata sanatos.

Are actiune de relaxare, tonifiere, anti-imbatranire si hidratare.

Poate fi folosit de catre adulti si copii, deopotriva.

Dezavantaje

Unor cumparatori li se poate parea ca vor plati cam mult pentru un ulei de mancare, insa e un produs bio, la o cantitate mare, ceea ce justifica pretul.

 

 

Dennree Kokosol Nativ

 

Acesta e un produs pe care il recomandam mai ales persoanelor care doresc sa beneficieze de acizii grasi din uleiul de cocos, insa sunt intolerante la gluten sau lactoza, si cu greu gasesc un sortiment care sa fie pe placul si nevoile lor. Fara aceste doua ingrediente in compozitie, vei putea folosi in voie uleiul, fie ca vrei sa gatesti sau doresti un produs natural cu care sa-ti hidratezi pielea si parul.

Unele femei sustin ca e un excelent ulei de cocos pentru riduri, insa tu il poti integra in intreaga rutina de ingrijire. Il poti folosi direct pe varfurile uscate, pe unghii (prin masaj), il poti aplica dupa ce ai facut plaja, pentru a reduce din arsura si a reface bariera hidrolipidica. De asemenea, nimic nu te impiedica sa il folosesti pentru a prepara trufe, cheesecake si orice alt desert sanatos.

Va trebui sa-l pastrezi la o temperatura de pana la 25 de grade, in cazul in care vrei sa se mentina solid. La o cantitate de 450 ml, nu doar ca iti va ajunge cateva saptamani, in functie de frecventa cu care il folosesti, dar si investitia e avantajoasa.   

Avantaje

Ulei de cocos, la un pret bun.

Il poti utiliza la gatit, dar si pentru refacerea parului si a pielii.

Este produs facut din culturi certificate ecologic.

Nu contine lactoza si gluten, putand fi folosit si de persoanele cu intoleranta la acestea.

Dezavantaje

E un ulei virgin, cu o durata de viata la raft mai scazuta.

 

 

Mayam Bio 

 

Mayam Bio este un ulei de cocos care promite sa se integreze foarte rapid in rutina de ingrijire a oricarei femei. Iti spunem inca de la inceput ca acesta este un sortiment pentru uz extern, asa ca, daca doresti sa il folosesti in mancare, trebuie sa cauti altceva.

Are un miros frumos, exotic, si e placut de intins pe piele, cu atat mai mult cu cat absorbtia se realizeaza imediat. In felul acesta, daca il aplici seara, inainte de culcare, nu e cazul sa-ti faci griji ca te vei trezi dimineata cu pete pe perna. Nici nu te va incomoda, daca iti ungi varfurile de par degradate. Il poti lasa sa actioneze cateva ore, sau indeparta dupa cateva minute, spaland bine cu sampon.

Poate fi integrat in numeroase masti sau folosit simplu, pe coate, genunchi, calcaie uscate, pe maini, pe buze. Producatorul sustine ca ajuta la tratarea psoriazisului, iar daca nu vrei sa hidratezi pielea bebelusului tau, o poti face fara griji, cu acest produs organic. Are 100g si poate fi pastrat la frigider.

Avantaje

Ulei de cocos, ieftin si bun, obtinut din recolte organice.

Este conceput pentru ingrijirea fetei, corpului si a parului.

E absorbit rapid in piele, putand fi folosit fara a lasa pete inestetice pe haine si lenjerie.

E livrat intr-un tub de sticla, inchis la culoare, fiind mai usor de pastrat optim, intr-un loc racoros.

Dezavantaje

Nu poate fi utilizat in mancare.

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Bio Planete Kokosol Nativ

 

In cazul in care ai tot auzit de beneficiile unui ulei de cocos, insa nu esti hotarata ce anume sa alegi, avand in vedere ca exista numeroase sortimente disponibile, noi iti propunem produsul Bio Planete Kokosol Nativ. Il poti cumpara la un pret avantajos pentru gama organica din care face parte, iar la o cantitate de 200 ml, nu vei regreta achizitia facuta, daca decizi ca nu iti place.

Uleiul este extras prin presare la rece, fiind virgin, ceea ce inseamna ca proprietatile benefice s-au pastrat in mare parte. Il poti pune in cafea, smoothie, ceai, ciocolata calda organica, poti praji carne si legume. Administrat in acest fel, vei observa cum digestia are loc mai usor, cum sistemul imunitar se intareste si cum virusii si bacteriile se apropie mai greu de organismul tau.

De asemenea, il poti folosi ca pe un dermatocosmetic, dar si pentru intretinerea parului. E ambalat intr-un borcan de sticla si il poti depozita in dulap, la temperatura camerei, sau in frigider.

Avantaje

Ulei de cocos pentru par, piele si gatit.

Este un produs potrivit pentru vegetarieni si vegani.

Este insotit de certificare organica.

Ajuta la tratarea unor boli cardiovasculare si e un eficient antiinflamator.

Dezavantaje

Borcanul are 200ml, cam putin pentru persoanele care doresc sa gateasca cu acest ulei.

 

 

Solaris Hai la mare

 

Cel mai probabil ai auzit ca folosirea uleiului, in momentul in care faci plaja, ajuta la obtinerea unui bronz mai intens si mai uniform. Daca te intereseaza asa ceva, s-ar putea sa-ti placa recomandarea noastra: uleiul de cocos Solaris. Este extras prin presare la rece, fiind un produs bio.

Iti atragem atentia ca acesta nu contine filtru UV, astfel ca ai neaparat nevoie de o crema cu SPF mare, inainte de expunerea la soare. Dupa aceea, poti aplica linistita uleiul si mentine chiar si dupa plaja, intrucat va calma pielea si o va hidrata. De asemenea, poate fi folosit pe par si unghii.

E livrat intr-un flacon cu pompita, astfel ca nu iti va fi dificil sa il pulverizezi pe piele. Intrucat vei face plaja la o temperatura de peste 23 de grade celsius, uleiul se va mentine in stare lichida, perfect pentru aplicare.

Avantaje

Ulei de cocos pentru plaja, presat la rece.

Il poti aplica prin pulverizare, fiind mult mai economic si mai usor.

Multumita ambalajului, se va mentine in stare lichida cat stai la soare.

Are un cost atractiv.

Dezavantaje

Nu are o durata de viata prea lunga, fiind livrat intr-un tub din plastic, insa iti e suficient pe durata unui sezon estival.

 

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

 

Cel mai bun ulei de cocos pentru ten  

 

 

Khadi Bio KoKosol 

 

Ulei de cocos virgin bio Khadi este un produs certificat ca organic, obtinut prin procedeul de presare la rece. Producatorul il descrie ca fiind potrivit pentru ten, corp si par. Produsul reuseste sa hidrateze pielea si sa o tonifice, stergand ridurile fine si atenuand ridurile de expresie.

Imbatranirea este substantial incetinita gratie proprietatilor antioxidante. El poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati, care il apreciaza pentru calitatile sale calmante, dupa barbierit. Poate fi folosit pentru masajul bebelusilor si poate inlocui cu succes antiperspirantul daca este aplicat la subrat. Il poti intrebuinta ca masca de par, ajutand la regenerarea acestuia si la mentinerea culorilor, sau iti poti prepara propria masca exfolianta, adaugandu-i putina miere.

Fiind un produs pur obtinut la rece, acest ulei de cocos are un miros extrem de discret, nederanjant. Recipientul contine 250g de ulei de cocos care trebuie folosit in maxim 12 luni dupa deschidere, conform indicatiilor producatorului. Fiind un produs certificat bio, el poate fi considerat cel mai bun ulei de cocos pentru ten.

Avantaje

Este sanatos si benefic pentru ten, fiind obtinut din culturi organice, prin presare la rece.

Pe langa faptul ca se foloseste pentru ten, poate fi intrebuintat si la corp, dar si la par.

Are proprietati antioxidante, pentru a preveni efectele de imbatranire.

Poate avea si rol de antiperspirant, daca e dat la subrat.

Dezavantaje

Cantitatea de 250 ml poate fi mica pentru persoanele care vor sa-l foloseasca si pe post de lotiune de corp, daca-l utilizeaza frecvent.

 

 

Mayam Coconut Oil

 

Uleiul de cocos pe care il aducem acum in discutie are forma solida, dar, ea se transforma cu usurinta intr-una lichida, daca e tinut la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius. Nu sunt foarte clare detaliile legate de recipientul in care va fi ambalat, deoarece el se poate livra atat in cutie, cat si in sticla. Ideal ar fi sa ceri detalii de la magazinul de la care faci achizitia, pentru a nu avea surprize la primirea coletului.

Acest produs contine un unt de cocos natural, certificat organic, ceea ce inseamna ca provine din culturi bio. El a fost obtinut prin presarea la rece a bucatilor de cocos, pentru a fi cat mai sanatos. Mirosul emanat e unul placut si fin. Este potrivit femeilor care au tenul uscat, pielea crapata sau inrosita. Pe langa faptul ca e benefic pentru ten, el ajuta si la sanatatea parului (calmeaza firele rebele, trateaza varfurile uscate si despicate), dar si la cea a corpului (hidrateaza, ajuta la bronzat, calmeaza durerile, trateaza psoriazisul). Poate fi folosit si de catre mamici, pentru a masa bebelusii.

Produsul despre care vorbim acum, vine ambalat intr-un recipient de doar 100 ml, motiv pentru care trebuie achizitionat de catre persoanele ce vor sa testeze uleiul de cocos, sau de catre cele care-l folosesc doar pe fata. Altfel, nu va ajunge mult timp. El este recomandat doar pentru uz extern.

Avantaje

Ulei obtinut din culturi bio, sanatoase, netratate cu substante chimice.

Are o multime de beneficii pentru ten, corp si par.

Are un miros fin si placut, care nu creeaza neplaceri.

Poate fi achizitonat la un pret foarte redus, iar costul transportului este accesibil si el.

Dezavantaje

Este ambalat intr-un recipient de doar 100 ml si poate fi insuficient pentru a fi intrebuintat la masaj sau ca lotiune pentru bronzat.

 

 

Obio Virgin

 

Cand cauti cele mai bune uleiuri de cocos pentru ten, ideal ar fi sa alegi produse virgine, cum este acesta despre care vorbim acum. El e extras din nuca cruda, fara a se folosi substante chimice, motiv pentru care este foarte sanatos.

Continutul e solid si vine ambalat intr-un borcan de 450 ml, ceea ce inseamna ca-ti va fi suficient pentru o lunga perioada de timp. In cazul in care vei observa mici pete maronii, nu te ingrijora, ci bucura-te, deoarece e semn clar ca produsul este virgin si crud. Poate fi intrebuintat si ca masca pentru par, oferind stralucire, hidratare si hranire.

Pe langa faptul ca hidrateaza si catifeleaza tenul, reduce iritatiile, trateaza parul si previne aparitia ridurilor, el este potrivit si pentru uz intern, fiind de mare ajutor persoanelor care au probleme cu dispozitia, diabetul, glicemia sau colesterolul. Poate fi folosit si in alimentatie, in preparate ce nu necesita pregatire termica sau gatitul la temperaturi foarte mari. Avand in vedere faptul ca uleiul de cocos este bogat in acid lauric, el e capabil sa distruga virusii si bacteriile si sa te ajute sa-ti pastrezi sanatatea.

Avantaje

Acest produs este un ulei de cocos virgin, extras prin presarea la rece a cocosului crud.

Cantitatea din recipient este generoasa, pentru a o folosi mai mult timp - 450 ml.

Poate fi utilizat atat pentru uz extern, cat si intern.

Are multiple beneficii atat pentru ten, cat si pentru sanatate, in general.

Dezavantaje

Costa mai mult fata de alte produse, dar, ia in calcul cantitatea destul de generoasa si faptul ca e bio.

 

 

Solaris 684

 

Daca vrei sa cumperi ulei de cocos pentru ten, la un pret bun, o alegere inspirata ar putea fi acest produs. El va fi ambalat intr-o cutie, continutul fiind solid, dar, se poate transforma in lichid in momentul in care e tinut la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius. Obtinerea lui s-a facut prin presarea la rece, motiv pentru care e sanatos.

Acest unt, pe langa faptul ca ajuta la obtinerea unui ten mai curat, mai hidratat si mai lipsit de riduri, contribuie si la reglarea colesterolului si a digestiei sau la intarirea organismului pentru a lupta cu diverse boli. Il poti folosi si la masti de par sau in alte tratamente cosmetice in care stii ca uleiul de cocos ajuta. Acestea fiind zise, poate fi intrebuintat atat extern, cat si intern.

Acest produs cantareste 200 ml, o cantitate nu foarte mare, dar potrivita daca il intrebuintezi ocazional sau doar pentru ten. Nu sunt foarte clare informatiile legate de provenienta ingredientelor folosite. Stim ca e un produs 100% natural, ceea ce insemana ca nu contine coloranti sau conservanti, dar nu se specifica in mod clar sursa de provenienta.

Avantaje

Poate fi utilizat atat intern, cat si extern, pentru tot felul de probleme ale pielii si nu numai.

Cantitatea din recipient este de 200 ml, pentru a putea fi utilizata un timp indelungat.

Nu contine coloranti sau conservanti, fiind un ulei 100% natural.

A fost obtinut prin presarea la rece, o metoda prin care s-au pastrat toate proprietatile.

Dezavantaje

Nu e specificata in mod clar sursa de provenienta a cocosului, pentru a sti daca e sau nu din culturi organice.

 

 

Herbavit Ulei de cocos virgin

 

Obtinut prin presarea la rece a miezului proaspat de cocos, acest ulei este unul virgin, ce provine din culturi organice, in care nu s-au folosit nici un fel de substante toxice, ce ar putea afecta in vreun fel sanatatea.

Benefic pentru ten, deoarece hidrateaza, calmeaza, elimina impuritatile si catifeleaza, el e potrivit si la par, oferindu-i stralucire si tratament in cazul firelor despicate si electrizante. Il poti folosi si pentru a masa orice parte a corpului, deoarece se absoarbe rapid in piele. Daca este tinut la mai putin de 25 de grade Celsius, devine solid, dar in contact cu pielea se topeste.

Acest produs este potrivit si in uz intern. Il poti consuma zilnic, luand 1-2 lingurite sau il poti incorpora in diverse preparate care nu necesita pregatire termica. Cutia cantareste 250 ml, o cantitate suficienta pentru o intrebuintare de lunga durata, daca nu e folosit pe zone mari din corp.  

Avantaje

Cocosul folosit in realizarea acestui ulei provine din culturi certificate organic.

Produsul a fost obtinut prin presarea la rece, deci nu a fost preparat termic.

Este recomandat atat pentru ten si corp, cat si pentru par si uz intern.

Cei 250 ml din cutie vor ajunge pentru un timp indelungat.

Dezavantaje

Chiar daca recipientul cantareste 250 ml, ei pot fi insuficienti pentru a fi folositi pentru utilizarea zilnica pe zone mai mari din corp.

 

 

Santo Raphael Bio

 

Uleiul de cocos bio Santo Raphael este un produs destinat uzului cosmetic, complet natural si provenind din ingrediente organice. Uleiul este obtinut prin presare la rece, fiind un produs pur, adecvat utilizarii pe pielea sensibila a fetei. Uleiul de cocos are efect energizant, multe utilizatoare afirmand ca pielea lor este mai elastica si pare intinerita dupa utilizarea consecventa a acestui produs.

Pe langa ca este o sursa de energie pentru celule, uleiul de cocos are efect bacteriostatic si antimicotic, reducand factorii agresori de la nivelul tenului. Incetinind procesul de imbatranire datorita rolului sau antioxidant, uleiul de cocos este o alternativa naturala de prelungire a tineretii. Mai mult decat atat, produsul are capacitatea de a regla echilibrul acido-bazic la nivelul tenului, intensificand efectul mecanismelor naturale de protectie. Masca de par facuta din ulei de cocos este extrem de eficienta in combaterea matretii.

In plus, pe langa beneficiile de ordin cosmetic mentionate deja, masajul fetei si al capului cu ulei de cocos este extrem de eficient in combaterea asteniei. Avand in vedere si pretul convenabil, produsul a fost evaluat ca un ulei de cocos pentru ten ieftin si bun.

 

 

Kulau Virgin Coconut Oil

 

Uleiul de cocos extravirgin KULAU este un ulei obtinut prin presare la rece, nerafinat, neinalbit, neaditivat si neincalzit. Cu alte cuvinte, este cel mai natural ulei de cocos pe care il poti gasi, si detine in plus si certificat ecologic. Este produs in Filipine din pulpa de nuca de cocos organica.

Prepararea la rece garanteaza un continut intact de vitamine, antioxidanti si minerale. Nedesfacut, termenul de valabilitate al produsului este de pana la 2 ani, daca este stocat in conditii optime. Fiind atat de natural si de neprocesat, neaditivat, recomandarea producatorului este sa fie utilizat in cel mult 3 luni de la deschiderea recipientului. Avand in vedere numeroasele intrebuintari de ordin cosmetic, acest lucru nu este deloc dificil.

Beneficiile pentru ten ale folosirii acestui produs sunt recunoscute de toate doamnele care l-au testat, ele fiind incantate atat de rezultatele obtinute, cat si de faptul ca au acum la dispozitie o alternativa naturala, fara efecte secundare si fara efect cumulativ, cum este cazul produselor cosmetice clasice.

 

 

» Ascunde recomandarile anterioare

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status