fbpx

Cele mai bune uleiuri de cocos pentru par

Am modificat articolul ultima data pe: 18.10.19

 

Cel mai bun ulei de cocos pentru par – Recomandarile noastre pentru 2019

 

Daca podoaba capilara este cel mai de pret accesoriu al tau, astfel incat te grabesti sa achizitionezi un ulei de cocos pentru par, care sa te ajute sa pastrezi aspectul natural si sanatos al pletelor, si, ca atare, n-ai timp sa studiezi cu atentie ofertele de pe piata, pentru a avea garantia ca optezi pentru un produs pe placul tau, afla ca ne-am ocupat noi de acest lucru si ca, in urma unei analize atente, am conchis ca unul dintre ingredientele naturale cele mai laudate pentru ingrijirea podoabei capilare este Argan Souss Bio 100% Pure. Fiind un produs BIO si bogat in acid lauric, capric si caprilic, putem afirma ca este bun la toate. Combate cu succes matreata si caderea parului, ajuta la refacerea firelor despicate si cresterea lor, fiind potrivit pentru toate tipurile de par, dar mai ales pentru cel uscat si deteriorat. Cu alte cuvinte, este remediul perfect pentru pletele lipsite de stralucire, caci este capabil sa intareasca firul capilar, prevenind astfel ruperea lui, si sa hidrateze scalpul. In plus, poate fi utilizat pentru piele, lasand-o catifelata la atingere, si poate inlocui orice demachiant, scapandu-te totodata de cearcane si riduri. Un alt produs demn de atentia ta este si uleiul de cocos Savonia.

 

 

Cum alegi un ulei de cocos pentru par bun

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand vine vorba despre hidratare si hranire, uleiul de cocos are o multime de virtuti, astfel ca nu e de mirare ca este considerat un prieten de nadejde al femeii moderne. Cu alte cuvinte, acesta este bogat in carbohidranti, vitamine si minerale importante pentru organism, drept care este foarte popular inclusiv ca tratament pentru par, fiind folosit in intreaga lume. Pe scurt, pastreaza pletele puternice si le protejeaza de efectele imbatranirii premature (previne caderea excesiva a parului si elimina matreata).

In concluzie, daca podoaba capilara este cel mai de pret accesoriu al tau si, drept urmare, iti doresti ca aceasta sa fie sanatoasa si stralucitoare, pentru a te face absolut irezistibila, te invitam sa lecturezi ghidul de fata, astfel incat sa poti alege cu usurinta cel mai bun ulei de cocos pentru par.

 

Metoda de extractie: primul si cel mai important lucru de luat in considerare in momentul in care te decizi sa incepi un tratament cu ulei de cocos este metoda de extractie, caci acest produs poate fi obtinut prin mai multe procedee, ceea ce inseamna ca unele formule vor fi mai bune decat altele.

Tocmai de aceea, daca iti doresti un produs cosmetic cu multiple beneficii pentru sanatate, ai face bine sa optezi pentru un ulei de cocos extravirgin, obtinut prin presare la rece, caci aceasta metoda de extractie mecanica in conditii controlate(temperatura se mentine scazuta) se realizeaza fara chimicale, fapt care se traduce prin pastrarea intacta a calitatilor formulei.

Altfel spus, in aceasta vei gasi cantitatea necesara de carbohidranti, vitamine, minerale, antioxidanti si acizi grasi sanatosi (in special cel lauric)pentru hidratarea in profunzime a parului si a scalpului, prevenirea descuamarii pielii capului, a aparitiei matretii sau a dermatitei seboreice, precum si pentru combaterea caderii parului.

 

Scopul si aplicarea corecta in functie de acesta: probabil nu o singura data ai auzit ca uleiul de cocos nu ar trebui sa lipseasca din gama produselor de ingrijire pe care le folosesti, caci acesta este capabil sa asigure o piele neteda si un par frumos si sanatos deopotriva, multumita caracteristicilor sale de necontestat. Totusi, pentru a ajunge la rezultatele dorite si pentru a observa o imbunatatire a aspectului podoabei capilare inca de la prima utilizare, este important sa stii in ce situatii acest produs cosmetic se dovedeste a fi extrem de eficient si cum sa-l folosesti in mod optim.

Unul dintre beneficiile uleiului de cocos este acela ca poate ajuta la prevenirea caderii parului, in cazul anumitor persoane, problema cu care se confrunta multe femei si care poate avea cauze diverse: stresul emotional, deficienta de fier, dezechilibre hormonale etc. Practic, acesta actioneaza de la radacini pana la varfuri, stimuland circulatia sanguina a scalpului si ajutand la cresterea sanatoasa a firului de par.

Pentru ca rezultatele sa fie satisfacatoare insa, remediul trebuie aplicat in cantitatea potrivita direct pe pielea capului, masand usor, astfel incat sa patrunda lesne in epiderma. Ulterior, podoaba capilara se infasoara intr-un prosop curat, produsul cosmetic fiind lasat sa actioneze peste noapte. Este recomandat ca procedeul sa fie repetat o data pe saptamana, pentru parul uscat sau normal, respectiv o data la doua saptamani, daca acesta e gras.

De asemenea, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni ca uleiul de cocos se numara printre cele mai bune solutii pentru eliminarea matretii, caci contine acizi grasi. Pentru a combate definitiv aceasta problema, aplica formula prin masarea scalpului, inainte de fiecare spalare a parului, si las-o sa actioneze circa 30 de minute.

Daca te numeri printre persoanele care folosesc destul de des placa sau uscatorul de par, este indicat, de asemenea, sa apelezi la un tratament de ingrijire cu ulei de cocos, deoarece varful firului de par se poate despica foarte usor din aceasta cauza. Cu alte cuvinte, maseaza pletele pe toata lungimea lor cu produsul cosmetic natural pret de cateva minute, astfel incat sa ai garantia ca acizii grasi si proteinele din solutia vegetala patrund adanc in firul de par. Ca podoaba capilara sa devina din nou stralucitoare si plina de viata, administreaza acesteia masca obtinuta o data la doua saptamani, daca ai parul gras, sau o singura data, in cazul in care acesta e uscat sau normal.

Nu in ultimul rand, afla ca numeroase pareri despre cele mai bune uleiuri de cocos pentru par recomanda un asemenea produs inclusiv pentru tratarea pletelor degradate si uscate, caci fiind bogat in acid lauric, el patrunde lesne in interiorul firului de par, ajutand la reducerea pierderilor de proteine, hidratarea si tonifierea acestuia.

Pe scurt, repara podoaba capilara afectata de diferiti factori externi, precum radiatiile UV, poluarea sau instrumentele de coafare folosite in exces. Remediul poate fi folosit inainte sau dupa ce te speli pe cap si chiar lasat sa actioneze peste noapte, parul recapatandu-si in acest mod stralucirea, vitalitatea si rezistenta. Este potrivit si pentru persoanele cu zulufi, bucle sau cu plete rebele, greu de aranjat.

Tipul de par: Inainte de a te grabi sa intrebi in stanga si-n dreapta unde se comercializeaza uleiuri de cocos pentru par la preturi bune, tinem sa specificam ca, desi in general un asemenea produs este recomandat pentru toate tipurile de par, acest ingredient natural poate avea rezultate mai putin imbucuratoare pentru unii utilizatori.

Spre exemplu, numeroase studii au confirmat ca remediul de fata are cu siguranta un efect benefic in cazul firelor de par subtiri, lipsite de stralucire, intrucat, avand in vedere ca poate ajuta la retinerea proteinelor naturale, le poate face mai puternice si mai stralucitoare, adaugand totodata podoabei capilare un plus de volum.

Poate fi folosit cu succes si de catre persoanele al caror par se ingrasa rapid, deoarece are capacitatea de a dizolva excesul de sebum si de a curata scalpul. Cu toate astea, evita sa-l aplici in stare pura daca faci parte din aceasta categorie de utilizatori, pentru a nu-ti simti firele prea incarcate si pentru a obtine un rezultat mai favorabil.

Pe de alta parte, daca ai parul foarte uscat, desi uleiul de cocos are efecte benefice inclusiv asupra acestuia, un tratament mai potrivit ar fi cel de argan sau cel de marula. Si pentru ca nu toate ingredientele naturale au efecte excelente asupra sanatatii podoabei capilare, tinem sa subliniem ca uleiul de cocos ofera cele mai bune rezultate in cazul pletelor inchise la culoare.

Nu este deloc usor sa gasesti un ulei de cocos pentru par, la un pret bun, drept care iti recomandam sa comanzi ingredientul natural preferat direct de pe Internet, mediul online punand la dispozitia cumparatorilor, pe langa gama extinsa de produse cosmetice, numeroase reduceri, promotii si garantii extinse.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Argan Souss Bio 100% Pure

 

Daca iti doresti un produs cosmetic care sa-ti faca pletele mai puternice, sa le hranneasca si sa le protejeze in mod corespunzator de efectele imbatranirii premature, atunci n-ar strica sa optezi pentru unul dintre cele mai bune uleiuri de cocos pentru par ca, de pilda, Argan Souss Bio 100% Pure.

Bogat in acid lauric, capric si caprilic, acesta patrunde adanc in firul de par si poate fi folosit fie in masti capilare sau aplicat direct pe scalp, intrucat stimuleaza cresterea, stopeaza caderea si intareste pletele, fie inainte de samponare, caci acizii grasi pe care-i contine se comporta ca niste adevarati agenti antimatreata, regenerand totodata podoaba capilara. Se preteaza tuturor tipurilor de par.

In plus, pe langa faptul ca vei obtine un remediu eficient impotriva subtierii firelor de par si a despicarii varfurilor, acesta se dovedeste a fi inclusiv un ulei de masaj exceptional, lasand pielea fina chiar si in zonele cu vergeturi sau celulita (le reduce vizibil).

 

Avantaje:
Este certificat BIO, deci nu reprezinta riscuri pentru sanatatea podoabei capilare sau piele.

Se preteaza atat femeilor, cat si barbatilor care-si doresc ca parul lor sa devina mai puternic, mai stralucitor si cu mai mult volum.

Poate fi folosit pe orice tip de par, caci protejeaza atat firele, cat si radacinile, prevenind ruperea.

Poate inlocui cu succes orice unguent local sau demachiant, intrucat are efect antibacterian si sterge lesne machiajul rezistent la apa.

 

Dezavantaje:
Este recomandat mai mult pentru parul fragil si deteriorat.

 

 

 

Savonia

 

Iti doresti un aliat pentru frumusetea si intretinerea podoabei capilare? Daca da, atunci poti opta oricand pentru acest ulei de cocos pentru par, la un pret bun. Obtinut prin metoda traditionala de presare la rece, este 100% natural si neprelucrat chimic, astfel ca se dovedeste a fi un excelent remediu pentru ingrijirea parului.

Cu alte cuvinte, formula de fata poate fi folosita in compozitia unei masti capilare, astfel incat sa hidrateze parul uscat si simultan sa repare firele fragile, lasand pletele mai matasoase si mai stralucitoare. Ba mai mult, este indicata si pentru domolirea parului rebel, pentru acest lucru fiind suficient sa topesti o lingurita de ulei de cocos in palme si sa o aplici de-a lungul podoabei capilare, pentru a o netezi.

Avand in vedere ca vorbim despre un produs cosmetic cu actiune protectiva, hidratanta, emolienta, nutritiva si antirid, acesta poate fi folosit si impotriva pielii impure, ridurilor, vergeturilor si celulitei etc., conferind epidermei un aspect uniform si frumos.

 

Avantaje:
Este obtinut prin presare la rece, asadar contine fitonutrienti si fitofenoli ce ii confera calitatea de supraaliment.

Poate fi folosit de femei, barbati si copii (inclusiv bebelusi) deopotriva.

Fiind un ingredient foarte nutritiv, este extrem de benefic pentru fiecare particica a corpului.

Ofera rezultate excelente in ceea ce priveste intretinerea parului uscat si deteriorat, fiind capabil totodata sa domoleasca pletele rebele.

 

Dezavantaje:
Cantitatea de 200 g este considerata insuficienta de catre unii utilizatori.

 

 

 

Mayam Bio Cocos

 

Cauti un ulei de cocos pentru par, ieftin si bun? Atunci, este timpul sa incerci produsul de fata. Aceasta formula este obtinuta prin presare la rece si certificata organic, tara de provenienta fiind Filipine, ceea ce inseamna ca are un parfum fin, exotic si ca este extrem de eficienta in ingrijirea podoabei capilare si a pielii deopotriva.

Avand proprietati nutritive si fiind in acelasi timp un ingredient antioxidant si antiinflamator, uleiul de cocos cu pricina promite rezultate exceptionale pentru parul uscat si deteriorat, ajutand la refacerea varfurilor uscate si despicate, dar si pentru cel cret sau rebel, intrucat reuseste sa-l disciplineze. Poate fi aplicat pe podoaba capilara si pe scalp inainte de samponare, prin masarea usoara timp de cateva minute, sau ca masca de par.

In plus, produsul cosmetic se remarca prin absorbtia rapida in piele, asa ca este recomandat inclusiv pentru tratarea epidermei uscate si descuamate (coate, genunchi, calcai), ingrijirea pielii mainilor si a buzelor sau pentru combaterea psoriazisului.

 

Avantaje:
Este obtinut prin presarea la rece a bucatilor de nuci de cocos si organic certificat, proprietatile sale de protectie fiind pastrate intacte.

Este ideal pentru calmarea parului rebel si regenerarea celui uscat sau deteriorat.

Ajuta in procesul de refacere a barierei hidrolipidice a pielii, astfel ca epiderma devine hidratata si catifelata.

Se poate utiliza ca atare pe piele sau pe par, dar si inclus in compozitia cremelor bio de corp si fata sau in mastile pentru par.

 

Dezavantaje:
Se impune pastrarea sa intr-un mediu ambiant, sub 25° C, ferit de umezeala si lumina sau risca sa-si piarda din proprietatile nutritive.

 

 

 

Obio Raw

 

Iata un ulei de cocos presat la rece, raw, virgin si certificat organic, ceea ce inseamna ca poate fi folosit atat extern, cat si in bucataria raw sau ca aport de substante nutritive (in special acizi grasi)! Altfel spus, acesta este recomandat atat pentru intretinerea parului, a tenului si a pielii, cat si pentru pastrarea unei stari de spirit pozitive, adica pentru consum, caci este un ingredient bogat in acid lauric, care are abilitatea de a distruge o serie de virusi si bacterii.

Datorita proprietatilor sale organice, de hranire, intretinere si intinerire, asigura un ajutor in plus in ceea ce priveste prevenirea caderii parului, fiind potrivit inclusiv pentru ingrijirea celui degradat, caci mentine podoaba capilara hidratata, moale si stralucitoare. Se dovedeste un remediu excelent si pentru pastrarea sanatatii pielii.

Cat despre folosirea sa externa, afla ca poti consuma intre 1 – 6 linguri de ulei de cocos virgin/zi, unele efecte benefice ale sale fiind observate si in diabet, dar mai ales in reducerea colesterolului.

 

Avantaje:
Este un ulei presat la rece, virgin si certificat organic, deci are o concentratie ridicata de acizi grasi saturati, care provoaca reactii benefice pentru sanatate.

Poate fi folosit atat intern, cat si extern, asimilandu-se rapid in organism si transformandu-se in energie, asa ca este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca si celor care-si doresc o piele si un par de invidiat.

Cantitatea de produs este generoasa (1400 g), astfel ca-l vei putea folosi mult timp.

Este ambalat intr-un recipient de sticla, deci nu exista riscul alterarii gustului sau si al calitatilor produsului.

 

Dezavantaje:
Este recomandat mai mult pentru parul fragil si deteriorat.

 

 

 

Solaris

 

Laudandu-se cu proprietati antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene si fiind bogat in acid lauric, capric si caprilic, uleiul de cocos de la Solaris te ajuta sa ai parul si pielea sanatoase, atunci cand alegi sa-l folosesti ca ingredient cosmetic, putand totodata sa provoace reactii pozitive pentru sanatate, atunci cand este administrat intern: inlatura stresul, mentine un nivel optim de colesterol, contribuie la cresterea imunitatii si scaderea in greutate, ingrijeste dantura si imbunatateste rezistenta oaselor etc.

In ceea ce priveste podoaba capilara, tinem sa mentionam ca acesta ajuta la cresterea sanatoasa a parului, conferindu-i stralucire si continand inclusiv proteine esentiale pentru hranirea pletelor deteriorate. De asemenea, prin masajul scalpului cu uleiul de nuca de cocos, poti combate aparitia matretii, a paduchilor si a oualor acestora, hidratand totodata in mod corespunzator pielea capului.

Asadar, acest produs este ideal pentru ingrijirea podoabei capilare, dar poate fi folosit si ca stimulent pentru imunitate, remediu impotriva arsurilor, lotiune hidratanta pentru corp sau ca balsam pentru buze.

 

Avantaje:
Poate fi folosit atat extern, ca produs cosmetic, cat si intern, la gatit (ca inlocuitor pentru unt).

Bogat in vitamine, acizi grasi, minerale si antioxidanti, combate matreata si caderea parului, ajutand inclusiv la refacerea varfurilor despicate.

Avand efect antibacterian si antifungic, acesta contribuie inclusiv la sanatatea pielii, la albirea dintilor si mentinerea igienei orale.

Consumat intern, isi dovedeste utilitatea sa ca medicament (regleaza metabolismul si digestia, scade colesterolul, stimuleaza sistemul imunitar etc.).

 

Dezavantaje:
Este recomandat mai mult pentru parul fragil si deteriorat.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status