Apa de parfum Yves Rocher Secrets D’Essences Neroli

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

1. Apă de parfum Néroli

 

Avantaje

Este un parfum popular, facand parte din colectia Secret d’Essences de la Yves Rocher din 2013.

Va fi foarte adecvat pentru personalitatile indraznete, dinamice, datorita tentei generale citrice.

Este foarte potrivit ca parfum de zi, insa in situatii mai speciale.

Are un raport bun pret/calitate.

 

Dezavantaje

Pentru orice parfum cu iz pregnant, impresia olfactiva creata va fi una mai puternica, mai plenara. Din acest motiv, in cazul acestui sortiment de apa de parfum Secrets D’Essences Neroli notele de mijloc sunt foarte puternice, iar cele de varf acutizeaza perceptia, drept pentru care, veti putea purta aceasta aroma doar daca sunteti o admiratoare a esentelor citrice, care amintesc de aerul incandescent mediteranean.

Totodata, combinatia de neroli si portocala amaruie este una de mare impact, fiind recomandata doar in cazul in care va propuneti intr-adevar sa faceti impresie. Asadar, parfumul nu este unul care poate fi purtat in orice context, asortandu-se numai cu tinute atent studiate si in situatii pe masura.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest produs a fost situat de catre statistici printre cele mai frumoase parfumuri de la Yves Rocher. El este lansat in 2013, odata cu renumita colectie Secret d’Essences, care mai contine urmatoarele variante: Rose Absolue, Tendre Jasmin, Voile d’Ambre, Vanille Noire si Iris Noir. Fiecare dintre aceste parfumuri este un omagiu adus unui ingredient cheie, implicit fiecare fiind potrivit pentru o tipologie caracteriala feminina. Vanzarile inregistrate si toate parerile publicate ulterior online demonstreaza ca, foarte multe utilizatoare s-au declarat de-a dreptul incantate sa opteze pentru aceasta varianta.

2. Apă de parfum Néroli

Bineinteles este vorba despre o apa de toaleta, care are o concentratie de aproximativ 20% de uleiuri esentiale, formula ce determina o remanenta moderata spre extinsa. Totodata, putem deduce ca este vorba despre un parfum de zi, datorita notelor de mijloc, ce includ esenta de neroli si de floare de portocal. Aceasta din urma are un iz destul de dulce, insa a fost temperata prin suprapunerea peste o baza mono-aromata, consituita din mosc usor amarui. Rezultatul este un trunchi bine echilibrat, peste care se adauga notele de varf.

 

Bineinteles, desi parfumul va fi purtat ziua, nu se va alege pentru orice tip de tinuta, fiind mai mult recomandat la ocazii, cocktailuri, pranzuri festive sau in alte situatii neconventionale. Aceasta compatibilitate este lasata in seama notelor de varf, care includ portocala amaruie, bergamota si petitgrain, acesta din urma fiind un extract din muguri si lastari de portocal si avand un iz lemnos. Semnatura finala este una de o senzualitate aparte, care nu se va potrivi decat in anumite circumstante.

 

Nu putem spune neaparat ca vorbim despre un parfum de la Yves Rocher ieftin si bun, insa poate fi subliniat raportul pret/calitate, care garanteaza o achizitie avantajoasa. Rationamentul e simplu: parfumul contine o concentratie destul de ridicata de uleiuri esentiale, care vor determina o remanenta notabila si utilizarea a doar cateva picaturi la fiecare aplicare. Tinand cont de acest aspect, pretul pe care il platiti pentru 30 ml nu este unul excesiv.

 

Concluzii:

Acest produs de la Yves Rocher va fi unul dintre cele mai bune alegeri pe care le poate face o femeie spontana si indrazneata in materie de parfum. Produsul este creat pentru personalitatile puternice, senzuale, foarte sigure pe farmecul personal, exprimand aceasta atitudine la fiecare utilizare.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status