Sampon nuantator Indola Silver

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

1. Indola Silver

 

Avantaje

Include o formula profesionala, care fortifica firul de par.

Lucreaza in special cu firele grizonate, blonde sau decolorate.

Poate fi utilizat saptamanal si actioneaza foarte rapid.

Ca raport pret/cantitate – este un sampon nuantator Indola ieftin si bun.

 

Dezavantaje

Intrucat constituie o metoda de a da stralucire de argint suvitelor deschise la culoare, acest sampon nuantator Indola Silver nu va avea deloc efect pe parul de culori mai inchise. In aceasta categorie intra cel brunet, roscat si saten, chiar si cand nuantele castanii sunt foarte deschise. Cu alte cuvinte, produsul se adreseaza exclusiv persoanelor cu parul  blond sau grizonat, reusind sa neutralizeze tonurile calde de galben si sa le substituie cu reflexe mai reci, metalice.

 

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Incadram acest produs printre cele mai bune sampoane nuantatoare intrucat formula sa este una profesionala. Solutia are utilitate dubla, permitand nu numai eliminarea reflexelor de galbui de pe parul decolorat, blond sau grizonat, si ci igienizarea in profunzime a filamentelor acoperite de sebum, lasand parul matasos si scalpul curat. Samponul nu contine silicon sau amoniac, dar repara partial structura filamentelor de par, deoarece include molecule minerale cu rol de reconstructie. Parul deteriorat va aparea mai stralucitor si mai sanatos inca de la prima aplicare.

3. Indola Silver

Nuanta Silver aici exemplificata se potriveste perfect in situatia in care nu iti place ca parul tau sa aiba suvite galbui, care dau un aer neingrijit coafurii. Cel mai important atu ce trebuie mentionat pentru produsul in cauza e posibilitatea de a actiona pe parul albit, zona in care nu multe nuantatoare sunt eficiente. Pentru aceasta va trebui ca substantele active sa actioneze doar o scurta perioada de timp, obtinandu-se ulterior reflexe argintii. Daca utilizatoarea are parul blond sau l-a decolorat si acesta inca mai pastreaza un aspect specific, cu tonuri de galben spre oranj, se poate utiliza samponul pentru a inlatura efectele respective.

 

Timpul de actiune este aproape instant pentru parul blond natural si pentru cel prealabil decolorat, insemnand ca substanta se foloseste ca orice alt sampon conventional. Numai in cazul parului grizonat se maseaza podoaba capilara timp de 3 minute pentru a obtine maximum de efect. Nu e nevoie sa se foloseasca alte produse de curatare suplimentare, iar tratamentrul poate fi aplicat saptamanal, intrucat nu include substante ce ar putea dauna pielii si nici scalpului.

 

Calitatea acestui nuantator produs in Germania este incontestabila, mai ales demonstrata si de stilistii care il comanda si il folosesc foarte des in saloanele de coafura. Flaconul se livreaza cu o cantitate totala de 1500ml de produs, ceea ce inseamna minim 6 luni de tratament la spalare o data pe saptamana. Din moment ce calitatea si cantitatea sunt sporite, cand ne referim la costuri, e lesne sa afirman ca oferta include un sampon nuantator profesional la un pret bun.

 

Concluzie

Vrei ca parul tau sa arate revitalizat si sa aiba o stralucire argintie aparte cu minimum de eforturi? – Daca folosesti des metoda decolorarii chimice, ai par blond sau fire albe, atunci oferta brandului Indola este una care merita din plin sa faci o investitie.

 

button 6

 

 
Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status