Placa de par Philips HP8361/00

Am modificat articolul ultima data pe: 24.01.20

2.1 Placa de indreptat parul Philips HP8361-00

Avantaje

Are un design elegant, compact, ce ofera siguranta.

Placile sunt placate cu ceramica.

Pachetul include o husa termorezistenta.

Placa prezinta vibratii usoare pentru o distribuire uniforma.

 

Dezavantaje

Desi nu reprezinta un dezavantaj major, placa Philips HP8361 poate fi folosita doar pentru indreptarea parului, neincluzand accesorii pentru bucle, coafuri creponate etc.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

O placa de indreptat parul Philips HP8361/00 iese in evidenta, la o prima vedere, printr-un design simplu si elegant. Datorita simplitatii, este si usor de utilizat si pastrat. Unul dintre cele mai importante elemente este afisajul LCD, pe care poti sa setezi temperatura potrivita. Aceasta poate atinge un maximum de 230 grade. In functie de tipul de par vei alege varianta optima. De exemplu, persoanele cu parul cret sau cu firul mai aspru si mai tare vor opta pentru o valoare mai ridicata, intrucat fixarea se realizeaza putin mai greu.

Dincolo de aceste aspecte ce tin de o buna functionalitate, placa confera o siguranta maxima utilizatorilor. In acest sens, in momentul cand faci mai multe lucruri odata, printre care iti indrepti parul, iesi din casa cu un singur gand. Te intrebi daca ai inchis placa sau nu. Pentru a evita astfel de situatii, Philips a introdus functia de oprire automata. Asadar, dupa 60 de minute in care nu este folosita, aceasta se va inchide singura. Indicatorul “Gata de utilizare” reprezinta, la fel, o usurare.

2.2 Placa de indreptat parul Philips HP8361-00

Cea mai buna placa de par pe care o poti achizitiona trebuie sa corespunda anumitor criterii. Piata produselor de acest gen este foarte diversificata, motiv pentru care procesul de selectie este mai greu. Astfel, urmareste sa aiba un sistem avansat de coafare a parului. In primul rand, analizeaza materialul. Spre exemplu, placa HP8361 poate fi considerata o placa de par de la ieftina si buna, datorita rezultatelor calitative obtinute in urma combinatiei dintre ceramica si cheratina. Cea din urma ofera un grad mare de protectie firului de par, eliminand substantial riscul degradarii. Totodata, favorizeaza si o alunecare lina si usoara.

 

Cele mai bune placi de par sunt construite in asa fel incat sa poate fi luate usor in locurile in care ai nevoie de ele, in special, in vacante. Astfel, nu iti vei mai face griji in ceea ce priveste umiditatea si nu vei mai fi nevoita sa apelezi la specialisti. Iti vei putea coafa parul chiar in confortul camerei tale. Functia “Easy lock” uneste cele doua placi si le blocheaza, astfel incat sa poti depozita placa usor. Husa termorezistenta ajuta la un transport sigur, lipsit de zgarieturi.

 

Placa de indreptat parul Philips HP8361 este una dintre cele mai bune produse, dat fiind faptul ca incorporeaza o tehnologie noua, bazata pe amestecul dintre ceramica si cheratina. Genereaza rezultate calitativile, vizibile.  In acelasi timp, protejeaza firul de par de caldura, pastrandu-i din sanatate si din forta.

 

Concluzie

Brand-ul Philips pune un accent foarte mare pe livrareaunor produse calitative. Activitatea Philips are la baza atentia la detalii, fapt justificat de integrarea unor functii delicate care sa faca diferenta. Placa HP8361, in momentul in care este pornita, emana un set de fibratii usoare care separa firele de par, generand aceleasi rezultate pe toata suprafata parului. Astfel, nu te vei chinui cu dungi, urme sau valuri, ci te vei bucura ee un par drept si matasos.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 voturi, media: 4.80 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status