Periuta de dinti Braun Oral B Pro 3000

Am modificat articolul ultima data pe: 09.08.20

 

1.2 Periuta Braun Oral B 20-535Avantaje

Efectueaza un numar mare de pulsatii si oscilatii, fiind un model performant.

Este dotata cu functii suplimentare.

Parametrii de lucru sunt reglabili.

Prezinta o serie de accesorii utile.

 

Dezavantaje

Este bine stiut faptul ca toate periutele de dinti, chiar si cele electrice, trebuie schimbate dupa o perioada de utilizare de maxim 3 luni. Bineinteles, in cazul modelelor electrice, doar capul de periaj este cel care va fi schimbat. In ceea ce priveste produsul Braun 20-535 , capetele de periaj de rezerva asigura o perioada indelungata de utilizare, fara a necesita costuri suplimentare, insa atunci cand rezervele au fost epuizate, utilizatorul trebuie sa achizitioneze altele care sa fie neaparat compatibile cu modelul respectiv.

Produsele si accesoriile Braun se intalnesc destul de mult pe piata, insa cautarea unor capete de rezerva, care sa se potriveasca perfect periutei achizitionate, poate fi considerata un proces prea complicat de catre unii utilizatori.

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Acest model de periuta Braun Oral B 20-535 constituie un dispozitiv foarte eficient, deoarece reuseste sa dizolve placa bacteriana, indepartand pana la 97% din bacteriile din zonele greu accesibile si chiar si cele mai dificile pete. Performanta este indicata de un numar de 8800 oscilatii si 40000 de pulsatii pe minut, valori pe care multi experti in igiena dentara le considera specifice unui model de periuta de maxima performanta. Mai mult decat atat, produsul ajuta la imbunatatirea sanatatii gingiilor, vindecand si ameliorand posibilele consecinte ale inflamatiilor, datorita unui mod de periaj foarte bine organizat si gestionat de catre numeroase functii suplimentare.

1.1 Periuta Braun Oral B 20-535

Asadar, din punct de vedere al functionalitatii, acest model poate fi considerat una dintre cele mai bune periute de dinti electrice. Dintre functii, putem aminti sistemul de control variabil al vitezei si senzorul de presiune. Senzorul opreste miscarile periutei daca dintii sunt periati prea tare. Sistemul de semnalizare are rolul de a dirija periajul, astfel incat acesta sa fie efectuat corect. Semnalele organizate din 30 in 30 de secunde indica schimbarea directiei si a zonei de periere, in timp ce semnalul final, dupa 2 minute de la intrarea in functiune, indica timpul standard de periaj recomandat de catre stomatologi. Indicatorul de incarcare ajuta utilizatorul sa stie cand acumulatorul care alimenteaza periuta este complet incarcat.

 

Multitudinea parametrilor de periaj si reglabilitatea optima fac din acest produs cea mai buna periuta de dinti electrica de la Braun, dintre modelele cu irigator incorporat. Utilizatorul poate stabili ritmul de periaj, prin selectarea simpla a vitezei care-i permite sa aleaga dintre mai multe trepte. De asemeni, periuta este prevazuta cu 2 programe diferite de periaj.

 

Luand in considerare toate accesoriile cu care produsul este echipat, acesta nu numai ca este un produs performant, ci si o periuta de dinti electrica de la Braun ieftina si buna. Astfel, pachetul include: 1 accesoriu ProBright, prevazut cu cauciuc special, pentru albirea si curatarea dintilor, 1 accesoriu Interdental Cleaner, care curata in profunzime zonele dintre dinti, plus 3 capete de periaj.

 

Concluzie

Performantele testate clinic, accesorizarea corespunzatoare, multitudinea functiilor cu care este dotata si durata mare de functionare dupa o singura incarcare constituie argumente puternice care fac din modelul Braun 20-535 o periuta de dinti electrica ideala pentru orice potential utilizator. Tinand cont de numarul de rezerve incluse in pachet, chiar si pretul de achizitie este unul avantajos.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status