Periuta de dinti Braun Oral-B MD20

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

2.1 Periuta Braun Oral-B MD20Avantaje

Este eficienta, datorita performantelor pe care le obtine.

Are o functionalitate optima.

Prezinta reglabilitate sporita.

Ofera calitate la un pret avantajos.

 

Pentru mai multe poze cu produsul, intra aici

 

Dezavantaje

Majoritatea medicilor stomatologi recomanda schimbarea periutei de dinti odata la 3 luni, din rationamente de igiena. Aceeasi regula se aplica si in cazul periutelor de dinti electrice. Prin urmare, capul mobil al acesteia trebuie schimbat periodic. Modelul Oral-B MD20 nu este insotit de mai multe capete de periaj de rezerva, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor trebui sa le achizitioneze separat, de fiecare data cand cel utilizat si-a finalizat perioada de folosinta. Acesta nu este un dezavantaj major, tinand cont de faptul ca modelul este unul performant. De asemeni, utilizatorii isi pot achizitiona mai multe capete de periaj de rezerva, atunci cand gasesc o oferta convenabila, chiar daca aceasta implica unele costuri suplimentare.

 

Recomandarea noastra –> B+

 

Intra pe eMag.ro sa vezi pretul acestui model

 

Avantajele explicate

–> Periuta Braun Oral-B MD20 constituie un instrument foarte eficient, utilizat in efectuarea igienei orale. Aceasta caracteristica rezulta din raportul dintre numarul de oscilatii si cel de pulsatii, pe care periuta le poate efectua in decursul unui singur minut. Se stie ca  valorile acestui parametru sunt utile pentru a diferentia modelele de periuta electrica intre ele si ca un produs performant va oferi 8000 de oscilatii pe minut si cam 40000 de pulsatii. In cazul acestui model, numarul de oscilatii are o valoare superioara, de 8800, iar cel de pulsatii este de 40000. Chiar si numai aceste valori ne pot spune clar ca avem de-a face cu un instrument care da un randament excelent.

2.2 Periuta Braun Oral-B MD20

–> Numarandu-se printre cele mai bune periute de dinti electrice de la Braun, produsul MD20 este conceput pentru a ataca placa bacteriana, astfel incat sa efectueze o igiena temeinica a dintilor si pentru a oferi o senzatie placuta de curatenie orala optima. Periuta este prevazuta cu functia de irigare Oxyjet, care propulseaza apa cu ajutorul unui flux de aer, obtinand astfel micro-bule ce au scopul de a dizolva placa bacteriana. Atunci cand irigatorul este utilizat, sangerarile gingivale produse de periajul viguros pot fi evitate. Functia de flux rotativ realizeaza masarea gingiilor, iar cea Mono-flux permite dispozitivului sa curete si zonele mai greu accesibile.

 

–> La capitolul reglabilitate, produsul concureaza cu succes pentru titlul de cea mai buna periuta de dinti electrica, dintre cele cu presurizare a jetului de aer. Cel mai important aspect pentru acest factor este modul in care presiunea apei poate fi reglata. Aerul presurizat poate fi propulsat mai rapid sau mai incet, pentru a permite utilizatorului sa stabileasca exact in ce mod va folosi functia cu micro-bule.
–> Alaturi de toate aceste aspecte, se poate spune despre acest model ca este o periuta de dinti electrica de la Braun ieftina si buna. Pretul acesteia este mai scazut decat al altor modele de la Braun care ofera performante similare. Totodata, calitatea produsului este sustinuta si de o garantie extinsa de 24 de luni.

 

Concluzie

Utilizatorii interesati sa achizitioneze o periuta de dinti electrica de calitate, care sa fie comercializata si la un pret destul de scazut fata de alte exemple, vor descoperi in modelul MD20 o oferta pe care nu o pot ignora si un instrument eficient cu ajutorul caruia sa efectueze o igiena orala in conditii optime.

 

Click aici ca sa cumperi periuta Braun la un pret convenabil

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status