Perie rotativa Rowenta CF9232

Am modificat articolul ultima data pe: 12.08.20

 

1. Rowenta CF9232

Avantaje

Ofera performanta si coafeaza eficient, datorita invelisului ceramic imbogatit.

Coafeaza versatil, diversificat, datorita functiilor si optiunilor incluse.

Se utilizeaza si se depoziteaza ergonomic.

Se comercializeaza la un pret de achizitie foarte avantajos.

 

Dezavantaje

Este un lucru cert ca, cele mai bune perii rotative ofera o putere de cel putin 1000W, pentru a fi capabile sa usuce sau sa modeleze corespunzator coafura. Bineinteles, acesta este si cazul in care se incadreaza peria rotativa Rowenta CF9232. Cu toate acestea, o putere ridicata indica si un consum sporit de energie. Asadar, motorul AC din dotarea dispozitivului este unul performant si rezistent, insa nu neaparat foarte economic, din punct de vedere energetic. Totodata, alimentarea la reteaua de energie se realizeaza prin intermediul unui cablu de 1.8m, dimensiuni cel mult medii, care isi pierd ergonomia in spatiile extinse.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Modelul CF9232 de la Rowenta reprezinta un dispozitiv foarte potrivit pentru coafarea conventionala la domiciliu. Randamentul optim este sugerat de un motor puternic, de 1000W si de un invelis de calitate, confectionat cu placi ceramice. Acestea contin cristale minerale de turmalina, care emit in mod natural ioni cu sarcina negativa, permitand combaterea efectului antistatic. Pentru a netezi si hidrata corespunzator firul de par, invelisul a fost imbogatit cu keratina, proteina care confera elasticitate filamentelor, protejandu-le anti-rupere. De asemeni, finisajul obtinut va fi unul lucios, ca dupa intrebuintarea unui balsam, cu aspect profesional.

2. Rowenta CF9232

Ca optiuni de lucru, veti beneficia de doua trepte de viteza, care favorizeaza coafarea preferentiala, in functie de tipologia firului de par si de complexitatea rezultatului pe care doriti sa il obtineti. Totodata, va stau la dispozitie doua trepte de temperatura calda si o functie cu aer rece, care are rolul de a fixa suvitele dupa coafare. Pentru a executa usor si rapid orice miscare, peria este prevazuta cu functie de schimbare a directiei de rotatie, putandu-se invarti automat in ambele sensuri, printr-o simpla apasare de buton.

 

Folosirea acestui produs demonstreaza versatilitate sporita si ergonomie, deoarece el este accesorizat corespunzator, cu doua perii interschimbabile de dimensiuni diferite. Pentru realizarea buclelor mai bine definite, aveti la dispozitie o perie cu diamentrul de 30mm, iar pentru a obtine o coafura plina de volum, veti intrebuinta peria de 50mm. Pentru utilizarea facila si depozitarea corespunzatoare, cablul de alimentare este pivotant si prevazut cu agatatoare speciala.

 

Daca veti analiza toate aceste aspecte si le veti pune in balanta fata de investitia ce trebuie facuta, veti concluziona ca produsul este o perie rotativa Rowenta la pret scazut. Ca functionalitate, acesta reflecta multe dintre optiunile modelelor mai complexe, insa este de doua ori mai ieftin decat un astfel de dispozitiv. Combinand aceste informatii cu garantia de conformitatea de 24 de luni care se ofera, veti deduce cu usurinta ca investitia merita a fi facuta fara rezerve.

Concluzii

Aceasta perie rotativa Rowenta ieftina si buna va fi apreciata de catre orice doamna sau domnisoara interesata sa obtina rezultate excelente de coafare in cateva minute la domiciliu. Pe langa o serie de caracteristici tehnologice care o fac destul de competitiva pe piata produselor de acest tip, peria va va convinge printr-un cost de achizitie foarte avantajos.

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status