Lentile de contact Bausch & Lomb Pure Vision

Am modificat articolul ultima data pe: 02.06.20

1.1 Bausch & Lomb Pure Vision

 

Avantaje

Setul contine trei perechi de lentile, asigurand purtare indelungata(3 luni).

Piesele sunt utile in corectarea vederii, avand o plaja de dioptrii de -12.00 cu +6.00dpt.

Sunt realizate din material de buna calitate, cu permeabilitate avansata la oxigen.

Produsele sunt comercializate la un pret avantajos.

 

Dezavantaje

Pe langa oxigenarea corespunzatoare, hidratarea ochilor este un aspect important, atunci cand mizezi pentru lentile cu purtare extinsa. Fiecare model disponibil pe piata are un anumit continut de apa si se considera ca minimul anatomic necesar este de  45%. In cazul acestor lentile de contact Bausch & Lomb Pure Vision, acesta este de numai 36%, ceea ce inseamna ca doctorul oftalmolog iti va recomanda sa compensezi diferenta, utilizand picaturi hidratante pentru ochi. Astfel vei evita senzatia de “nisip in ochi”, care poate aparea la purtarea indelungata a lentilelor cu umiditate scazuta.

 

Pentru a afla parerile altor cumparatori, da click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Un principal argument pentru achizitionarea acestui kit este faptul ca include lentile de contact lunare. Asadar, piesele pot fi purtate cam 30 de zile dupa prima utilizare, iar ca tipologie se incadreaza in cea a lentilelor cu purtare continua. Este destul de firesc sa fie asa, mai ales pentru ca se adreseaza celor care au nevoie de dioptrii, iar astfel pot evita purtarea ochelarilor de vedere. Oferta include 3 perechi, adica 6 lentile in total. In plus, daca iti vine greu sa te orientezi sa gasesti solutie pentru intretinerea componentelor kitului, poti cumpara produsul respectiv tot in aceeasi sursa, fara sa te ingrijorezi cand ti se epuizeaza resursele.

1.2 Bausch & Lomb Pure Vision

Dupa cum am sugerat deja, pachetul iti ofera unele dintre cele mai bune lentile de contact pentru corectie. Spunem asta deoarece pot corecta atat miopia, cat si hipermetropia. Mai mult, intervalul in care gasesti valorile este foarte mare, plaja de dioptrii, cum se mai numeste, fiind extinsa intre -12.00 si +6.00dpt. In mod normal, valorile conventional intalnite in comert sunt mai mici, intre -8.00 si +6.00dpt, deci se intelege cum capabilitatile produselor aici vizate pot fi o exceptie.

 

Ca structura si material de fabricare, mentionam cea mai importanta substanta, numita Balafilcon A, o varietate de hidrogel silicon. Continutul de apa este relativ scazut, de 36%, insa permeabilitatea la oxigen este mare, element ce reduce la minim socul hipoxic pe care lentilele mai vechi il puteau produce ochiului. Simptomele se manifesta deseori prin inrosirea sclerei din jur si edem, insa pentru ca lentilele acestea sunt facute cu tehnologie AerGel, coeficientul de oxigenare este mare, 112Dk/t. Poti compara aceasta valoare cu cea conventional acceptata, care e de numai 60Dk/t. Nu vei avea probleme sau senzatii neplacute purtand indelung lentilele, caci vor aluneca usor, fara sa zgarie sclera in timp ce globul ocular se misca.

 

Daca faci o suma a avantajelor, adaugand in prim plan pachetul cu trei perechi, in loc de una, concluzionezi facil ca ai gasit o adevarata oferta pentru lentile contact de la Bausch & Lomb ieftine si bune. Nici intretinerea lor nu te va costa mult, caci cheltui o suma minora pe solutia de conservare.

 

Concluzie

Daca vrei sa scapi de ochelarii de vedere si sa iti iei de-o grija cel putin 3 luni de la purtarea acestora, beneficiind si de o schimbare spectaculoasa de look, vei cumpara acest kit care iti propune si un pret de-a dreptul irezistibil.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs la un pret avatajos de pe Lensa.ro!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status