Lentile de contact Alcon/Ciba Vision Air Optix Aqua

Am modificat articolul ultima data pe: 31.05.20

 

Avantaje

Primesti un kit oferta cu lentile pentru purtare zilnica, fiecare piesa fiind garantata pentru 30 de zile.

Sunt recomandate celor cu miopie, dar si pentru cei cu hipermetropie, avand dioptrii adevcate.

Oxigeneaza eficient ochiul, datorita materialului cu transmisibilitate buna de oxigen.

Oferta este un adevarat chilipir.

 

Dezavantaje

In lipsa unei umiditati corespunzatoare si a unei activitati anatomic normale a glandelor lacrimare, ochiul se poate “usca”, dand senzatia de sclera iritata, efect ce poate aparea si la purtarea indelungata a lentilelor de contact. Din acest motiv toate lentilele au un anumit continut de apa, care  poate varia de la un produs la altul. Oftalmologi de pretutindeni au conchis ca un minim de 45% pentru lentile de contact este necesar. Totusi, produsele analizate aici ofera valori de numai 33%. Asadar, ca sa compensezi, va trebui sa iti cumperi si picaturi speciale pentru a asigura ochiului umiditatea de care are nevoie.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Pachetul cu lentile de contact Alcon/Ciba Vision Air Optix Aqua contine 6 piese care sunt incadrate in gama lentilelor corective pentru purtare zilnica. Asta inseamna ca iti permit sa renunti la ochelarii pentru vedere si sa ii inlocuiesti in fiecare zi pe parcursul a cateva ore. Valabilitatea fiecarei piese din pachet este de 30 de zile, insemnand ca, timp de o luna intreaga, daca mentii si intretii cum trebuie lentilele, le poti purta fara probleme, beneficiind totodata si de o reimprospatare de look. De aceea, chiar si multi oftalmologi au recomandat pacientilor lor acest kit.1.1 Alcon Ciba Vision Air Optix Aqua

Te vei bucura sa afli ca aceste modele pot fi situate in clasamentul cu cele mai bune lentile de contact si din perspectiva diversitatii de anomalii oculare pe care le amelioreaza. Indiferent ca suferi de hipermetropie sau de miopie, vei putea alege din plaja foarte extinsa a dioptriilor, valorile disponibile spre vanzare fiind incluse in intervalul -10.00 si +6.00dpt.  Se observa ca cele negative, pentru pacientii cu miopie, sunt mai extinse. De asemeni, medicul tau iti va spune daca te incadrezi in parametrii si masuratorile aferente, caci piesele au o raza de curbura de 8.60mm si un diametru total de 14.20mm.

Printre factorii esential pe care trebuie sa ii iei in calcul cand iti alegi lentile semipermanente se numara si admisia de oxigen. Toate produsele din comert au o permeabilitate mai mare sau mai mica, insa valoarea medie acceptata este de 60Dk/t. Se considera ca in acest mod ochiul este suficient oxigenat incat sa nu apara iritatii si simptome neplacute sau anomalii mai grave. Afla ca, aceste piese iti asigura o permeabilitate de 138Dk/t, chiar mai mult decat dublul strictului necesar. Vei avea mereu confort si aproape ca nici nu vei simti ca ai lentilele aplicate.

La o scurta analiza a celor mai populare branduri de pe piata, am conchis ca aceasta oferta include niste lentile de contact lunare la un pret bun. Asta se demonstreaza prin doua argumente simple: costul achizitiei este la jumatate fata de al altor oferte similare, iar kitul include nu numai o pereche de lentile, ci trei, deci iti va asigura o purtare corespunzatoare cel putin timp de 3 luni.

 

Concluzie

Cei care doresc sa renunte temporar la ochelarii de vedere si sa adopte o solutie practica si adecvata, in raport cu indicatiile medicului, sunt sfatuiti sa nu rateze aceasta oferta la lentile contact de la Alcon/Ciba Vision ieftine si bune.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status