Epilator Philips Satinelle HP6540/00

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

1.Philips-Satinelle-HP6540-00

 

Avantaje

Este un kit de epilare multifunctional.

Functioneaza versatil si eficient, cu baterii sau alimentat la priza.

Lucreaza rapid, fiind prevazut cu sistem de prindere cu discuri, cu 20 de prinderi.

Se comercializeaza la un pret foarte avantajos.

 

Dezavantaje

Multi experti sunt de parere ca epilatoarele cu discuri(pensete tip disc) functioneaza destul de zgomotos. Deoarece configuratia capului de epilare este de asa natura, aceste dispozitive mai pot ciupi din cand in cand pielea. De asemeni, ca in orice situatie, exista si posibilitatea ca unele fire sa se rupa la apucare, insa acest inconvenient va fi eliminat prin utilizarea celorlalte accesorii din pachet(penseta manuala). Chiar daca epilatorul mare poate fi utilizat si la priza, mini-epilatorul functioneaza doar pe baza de baterii, ceea ce inseamna rezerve de acumulatori, mai ales cand plecati in calatorii.

 

Daca vrei sa cumperi produsul de pe eMAG.ro, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Doamnele si domnisoarele interesate de un epilator Philips Satinelle HP6540/00 vor aprecia cu siguranta aceasta oferta cu functionalitate sporita. Caracterul multifunctional reiese prin cumularea avantajelor oferite de nu unul, ci mai multe obiecte destinate smulgerii firelor de par: un epilator mare, conventional, un mini-epilator pentru smulgerea parului facial sau pentru gestionarea detaliilor si o penseta cu oglinda si lumina, care va va ajuta sa eliminati usor toate firele nedorite.

5

Ca mod de alimentare, este necesar sa amintim ca aveti posibilitatea de a alege cum sa folositi  optim produsele din acest kit oferta. Produsul principal este un epilator de la Philips ieftin si bun, care poate fi intrebuintat deopotriva cu acumulatori sau cu alimentare la priza. Mini-epilatorul va fi utilizat numai pe baza de baterii, deoarece are dimensiuni reduse si este mai potrivit pentru eliminarea parului facial. Bineinteles, pentru LED-ul inclus in penseta, veti utiliza acumulatorii corespunzatori.

 

Sistemul de prindere a firelor de par include micro-pensete cu discuri, elemente clasice, prezente in ecuatia unei epilari de calitate. Firul de par este apucat intre doua discuri si smuls din radacina, metoda care se dovedeste eficienta in majoritatea situatiilor. Ba chiar mai mult, procesul se desfasoara rapid, deoarece capul de epilare include nu mai putin de 20 de micro-pensete. Doua setari diferite de viteza asigura nu numai smulgerea preferentiala, dar si ajustarea corespunzatoare la nivelul de durere pe care il suporta utilizatoarea, in functie de zona corpului. Setul este ideal pentru a fi luat in calatorii, manifestand portabilitate sporita si avand design ergonomic, pentru a incapea in bagaj.

 

In ciuda preconceptiilor legate de pretul de achizitie, Satinelle HP6540/00 se numara printre cele mai bune epilatoare ieftine comercializate de Philips. Avand in vedere numarul accesoriilor incluse si raportul cost/calitate, este de la sine inteles ca investitia merita facuta, mai ales deoarece este si sustinuta de o perioada de conformitate la garantie de 24 de luni.

 

Concluzie

Daca sunteti interesate de un epilator Philips la pret foarte convenabil, atunci modelul  Satinelle HP6540/00 este ceea ce cautati. Pe langa epilatorul propriu zis, beneficiati de inca doua dispozitive diferite, foarte utile pentru efectuarea toaletei si eliminarea pilozitatii in exces. Daca nu va vor convinge caracteristicile tehnice si garantia calitatii ce rezulta din renumele unui brand recunoscut la nivel mondial, atunci cu siguranta o va face oferta costului atractiv.

Click aici pentru a cumpara produsul la un pret avantajos!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status