Epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry

Am modificat articolul ultima data pe: 31.10.20

Braun Silk-épil 9961 Wet & DryAvantaje

Ofera epilare eficienta, functionand prin smulgere, cu 2 viteze diferite.

Exceleaza la capitolul functionalitate, putand fi utilizat sub dus, Wet&Dry.

Se utilizeaza si se intretine facil, fiind accesorizat corespunzator.

Functioneaza independent de o retea de alimentare, pe baza unui acumulator.

 

Dezavantaje

Cei care cauta un epilator de la Braun ieftin si bun trebuie sa tina cont de performantele de care este capabil acest produs, care se comercializeaza la un pret de achizitie pe masura. Pentru multe persoane, o investitie considerabila merita facuta, mai ales avand in vedere o garantie de conformitate care asigura utilizarea indelungata a produsului. Asadar, dezavantajul nu este unul real, cheltuielile fiind compensate de mentenanta facila si de un randament considerabil ultra-performant. Totodata, pentru sedintele prelungite de epilare, un timp de incarcare de 60 de minute ar putea fi considerat destul de extins, de catre unele utilizatoare.

button 5

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Este un lucru testat si cunoscut faptul ca cea mai eficenta metoda de indepartare a parului corporal este smulgerea efectiva a firelor. Astfel se elimina filamentul cu tot cu radacina, iar timpul in care parul se regenereaza se va dubla. De aceea, acest epilator cu penseta va constitui o solutie preferata multor alte metode. Eficienta dispozitivului a fost testata, el fiind capabil sa smulga fire de dimensiuni reduse, 0.5mm, dintr-o singura trecere, evitand scarificarea tesutului tegumentar prin smulgerea repetata a aceleiasi suprafete. Reglajul de viteza este posibil in doua trepte diferite, ceea ce inseamna ca utilizatoarea proate aprecia personal ce nivel de durere suporta sau cum sa epileze o zona a corpului in functie de gradul de pilozitate.

4

Daca este vorba de durerea la epilare, produsul poate fi incadrat printre cele mai bune epilatoare care permit atenuarea senzatiilor dureroase, deoarece este confectionat cu functie Wet&Dry. Aceasta va permite sa il utilizati sub jetul rece de apa, procesul fiind astfel mult mai bland si mai putin dureros. Multe utilizatoare experimentate sustin ca, desi puteti avea pielea fina pentru o perioada de pana la 4 saptamani, utilizarea periodica indelungata sub jetul de apa va deveni in scurt timp aproape lipsita de durere.

 

Daca va intereseaza un bun pret la un epilator Braun Silk-epil, 9961 Wet & Dry va va impresiona prin numarul optim de accesorii incluse in kitul standard oferit. Pe langa capul de smulgere detasabil, beneficiati de trei distantiere diferite si de o perie pentru masaj care exfoliaza delicat pielea. La acestea se adauga functia de iluminare, care va va ajuta sa nu ratati nicicum smulgerea vreunui fir de par. Intretinerea se face usor, cu ajutorul unei perii speciale pentru curatare.

 

Printre facilitatile oferite de catre produs se numara si functionarea autonoma, pe baza de acumulator. Perioada de incarcare completa este de 60 de minute, iar cea de functionare optima, de 40. Nu veti mai fi conditionate de momentul in care decideti sa va epilati, putandu-l utiliza chiar si in deplasari.

 

Concluzii

Persoanele interesate de un produs ultra-performant vor aprecia acest epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry nu numai pentru rezultatele excelente obtinute, ci si pentru o functionare optima si aproape lipsita de durere. Astfel, puteti avea certitudinea ca ati facut o investitie foarte inspirata.

 

button 6

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status