Cele mai bune bigudiuri electrice Remington

Am modificat articolul ultima data pe: 25.01.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune bigudiuri electrice Remington

 

Ghidul cumparatorului

Corporatia Remington este cunoscuta pe intreg mapamondul pentru produsele de ingrijire pe care le ofera. In 1816 este fondata compania, sub forma unui mic producator de arme de foc. De acolo si pana in prezent e drum lung, actual furnizand aparate de ras, epilatoare si tot felul de produse si dispozitive destinate ingrijirii parului.

In privinta bigudiurilor electrice de la acest brand, utilizatoarele se pronunta in mod pozitiv, apreciind diversitatea kiturilor oferite si posibilitatile de utilizare in baza unor garantii cuprinse intre 2 si 4 ani. Daca mai exista potentiale cumparatoare care prefera sa verifice mai multe pareri despre cele mai bune bigudiuri electrice Remington, inainte sa cumpere, iata cum se pot diferentia ofertele:

Numarul si dimensiunile pieselor din set constituie un criteriu bun de alegere pentru majoritatea utilizatoarelor, intrucat firma ofera seturi de 10, pana la 20 de piese, toate variantele incluzand bigudiuri cu cel putin 2 diametre diferite. Majoritatea se utilizeaza pentru coafarea parului de lungime medie sau a celui scurt. Pentru doamnele cu o podoaba capilara bogata recomandam seturile de 20 de piese, in timp ce restul utilizatoarelor pot intrebuinta 10-12 bigudiuri.

Calitatea invelisului si tehnologia de incalzire constituie alte aspecte esentiale. Remington ofera 3 mari tipologii de produse: cu invelis ceramic, cu invelis catifelat(dar cu tehnologie de incalzire ceramica) si din silicon. Piesele includ un nucleu de ceara, uneori invelit intr-un strat ceramic, alteori in teflon, care distribuie egal caldura.

Modelele imbracate in catifea se recomanda pentru doamnele si domnisoarele cu par uscat, deteriorat de la decolorari repetate si care necesita modelare mai delicata.Timpul de incalzire va fi de circa 90 de secunde pentru seturile mari si de pana la 120s pentru cele mai restranse ca numar de piese. In cazul celor din silicon, vei astepta minim 5 minute pentru incalzire.

In materie de accesorii si functii, modelele care sunt insotite de ace de par pot fi mai greu de stabilizat pentru o utilizatoare fara experienta, deci in acest caz se va alege un kit cu clipsuri. Toate ofertele garanteaza functie ionica(netezeste parul si elimina electricitatea statica)si varfuri reci(pentru a evita accidentele neplacute). Unele pot avea optiune de avertizare la pornire.

Inainte sa te convingi unde gasesc bigudiuri electrice Remington la un pret bun alte utilizatoare, iti recomandam sa citesti si cateva recenzii despre produse, direct pe paginile de comercializare sau pe blogurile de beauty&fashion.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Remington KF40E 

 

Parerile despre acest kit arata ca ar contine cam cele mai bune bigudiuri electrice Remington, desemnate astfel de catre utilizatoarele cu o pasiune pentru moda si hair styling. Noi vom argumenta alegerea de a le prezenta prin cateva aspecte simple: numarul mare de piese din set(20), timpul scurt de incalzire(90s) si popularitatea vadita in vanzari.

Piesele active termic sunt confectionate cu invelis din teflon si capete reci, pentru a fi usor de aplicat si de aranjat, chiar si in cazul parului des. Miezul de ceara incurajeaza mentinerea caldurii pentru mai mult timp, oferind atat ondulare si modelare, cat si fixare eficienta, mai ales ca o functie cu ionizare este inclusa.

Bigudiurile au 3 marimi diferite, fiind repartizate dupa cum urmeaza: 10 cu diametru mediu, pentru bucle cu aspect natural, 6 mai mari, incurajand onduleuri ample si mai mult volum, alaturi de 4 piese mai micute, pentru suvitele relativ scurte.

 

 

 

 

 

Remington Ionic H5600 

 

Fata de alte oferte, mai sarace ca numar de piese, acestea pot fi considerate niste bigudiuri electrice Remington ieftine si bune. Spunem asta deoarece brandul ofera si kituri cu mai putin de 20 de componente, cat are acesta, insa care sunt comercializate la preturi ceva mai ridicate decat exemplul de fata.

Ca tehnologie de incalzire, este utilizata aceeasi strategie a nucleului de ceara cu invelis ceramic si strat extern din catifea, apreciat de catre persoanele ce doresc modelarea delicata a buclelor(incalzire in 90s). Aceleasi capete reci permit atasarea bigudiurilor fara riscuri mari de arsura, in timp ce accesoriile din pachet, 30 de clipsuri si ace colorate, asigura clar o coafare lipsita de dificultati.

Designul easy-grip al componentelor este foarte popular, la fel ca faptul ca sunt incluse in oferta 3 dimensiuni diferite: modele mici, de 20mm in diametru(3 la numar), modele medii, de 23mm(10 dintre piese) si mai voluminoase, de 27mm, acestea din urma fiind 7 in total.

 

 

 

 

 

Remington Jumbo Curls H5670 

 

Jumbo Curls de la Remington reprezinta o trusa de modelare recomandata pentru coafuri mai sofisticate, pentru simplul fapt ca incurajeaza mai mult volum, decat bucle propriu-zise. Diametrul mare al pieselor componente arata ca se pot folosi pe parul mai lung, insa doar 12 bigudiuri ar putea fi insuficiente pentru niste suvite foarte bogate.

Tehnologia de modelare la cald Remington inclusa si in aceste dispozitive este cea cu nucleu de ceara, care se raceste treptat, lasand suficient timp pentru coafare delicata. Deasupra, un invelis din catifea garanteaza ca parul nu se va incalci si nici nu va fi deteriorat prin puncte cu temperaturi prea mari.

Ca de obicei, varfurile reci permit atasarea in siguranta, iar cele 12 clame de prindere asigura fixarea eficienta. Un indicator la pornire iti semnalizeaza luminos intreg procesul, in timp ce optiunea ionica asigura suvite lucioase si care nu se vor electriza.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status