Cel mai bun ulei de macese, pentru pete maronii

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

 

Cum aleg cele mai bune uleiuri de macese, pentru pete maronii

 

Ghidul cumparatorului

Efectele hiperpigmentarii degradeaza aspectul tenului si te face sa te simti mai in varsta. Pe langa produsele special create pentru aceasta problema, mai poti achizitiona si un ulei de macese pentru pete maronii (la un pret bun). Avand in vedere ca are un continut bogat in antioxidanti si vitamina C, un astfel de produs te poate proteja impotriva efectelor nocive ale razelor solare, acestea din urma fiind principala cauza a aparitiei petelor. Pentru a putea cumpara mai usor uleiul de macese indicat pentru tine, citeste acest ghid si informeaza-te.

 

 

Uleiurile provenite din culturi atent verificate au mentionat pe eticheta termenul bio sau organic. Planta cultivata astfel contine o cantitate mica de compusi chimici si are crestere naturala, ceea ce inseamna ca lichidul extras este mai putin daunator pentru tenul tau. Produsele care nu specifica acest aspect pot fi extrase din macese care contin reziduuri sau care au fost stropite cu substante toxice. Un astfel de continut poate provoca iritatii ale pieli.

Pe langa modul de cultivare a plantei, si cel de procesare influenteaza calitatea produsului final.

Uleiurile extrase chimic sunt daunatoare, deoarece contin compusi chimici care duc la pierderea proprietatilor nutritive. Lichidul comercializat are un aspect mai placut si un miros cosmetizat, insa efectele nu sunt atat de benefice ca in cazul variantelor de extractie mai putin daunatoare.

Daca vei analiza parerile despre cele mai bune uleiuri de macese, pentru pete maronii, vei constata faptul ca produsele extrase la rece se afla in fruntea preferintelor. Uleiul obtinut in acest fel isi pastreaza proprietatile, deoarece nu este supus la temperaturi ridicate si nici nu are in compozitie compusi chimici. Lichidul are un miros intepator, de aceea poate fi mai greu de suportat pentru persoanele cu un simt olfactiv sensibil.

Pe piata poti gasi ulei de macese in forma bruta sau ca ingredient activ in diverse produse cosmetice procesate.

Variantele naturale sunt potrivite pentru persoanele cu un ten sensibil, deoarece nu contin parfumuri sau parabeni. Acestea nu au miros placut si au un termen de valabilitate mai mic.

Uleiul de macese se mai poate gasi si in compozitia unor creme pentru ten. Pe langa acesta, pe lista de ingrediente poti intalni si alte substante cu efecte benefice asupra pielii (glicerina, vitamina E).  Acest lucru este un avantaj, deoarece unguentul actioneaza in tratarea mai multor imperfectiuni.

Pentru a avea un termen de valabilitate mai mare si un miros placut produsele de acest gen pot contine parabeni si parfum. Substantele sunt daunatoare tenului, de aceea este indicat sa optezi pentru un produs cat mai natural.

Pentru a putea realiza o dozare corecta, este important sa acorzi atentie si recipientului in care este comercializat uleiul de macese.

Sticlele cu pulverizator te ajuta sa aplici mai repede continutul pe fata. Cele cu picurator sunt recomandate pentru persoanele care obisnuiesc sa realizeze diverse masti pentru pete maronii, deoarece nu exista riscul sa puna mai mult lichid in compozitie.

Pe de alta parte, cremele ambalate in borcanase ocupa mai mult spatiu, insa nu exista posibilitatea sa folosesti mult continut la o singura aplicare. Daca iti doresti un unguent pe care sa il iei zilnic in geanta, poti opta pentru cel comercializat la tub, insa trebuie sa ai mai multa atentie in momentul in care il utilizezi.

Daca vrei sa achizitionezi rapid un astfel de produs, te sfatuim sa optezi pentru magazinele online. Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi oferta disponibila pe internet si sa alegi varianta potrivita pentru tine. Pentru a te ajuta sa incepi cautarile, iti prezentam si noi cateva produse comercializate in mediul online.

 

 

Modele recomandate 2020

 

 

Herbavit Ulei din samburi de macese

 

Esti in cautarea unor variante cat mai sanatoase pentru tratarea petelor cauzate de excesul de melanina? Atunci ai putea sa te opresti la acest produs. Uleiul de macese este comercializat fara alte adaosuri, de aceea il poti folosi fie aplicat pe ten, fie in combinatie cu alte uleiuri pentru realizarea mastilor home-made.

Bogat in antioxidanti si acizi grasi, lichidul contribuie la producerea de colagen si elastina, iar acest lucru duce la estomparea ridurilor si a semnelor, dar si a petelor maronii. Fiind obtinut prin presare la rece, continutul poate avea un miros puternic, insa proprietatile plantei sunt pastrate in intregime. De aceea, aplicarea pe fata poate avea multiple beneficii pentru tenul matur.

Avand un continut bogat de vitamina C, uleiul de macese stopeaza aparitia petelor, deoarece ingredientul ofera protectie impotriva razelor ultraviolete. Produsul este comercializat in recipient de culoare inchisa, fara pulverizator, de aceea dozarea se va realiza mai greu.

 

button 2

 

 

 

 

Bielendana Rose Care

 

Daca esti o persoana ocupata pe toata durata zilei, atunci cu siguranta nu ai timp sa realizezi masti pentru estomparea petelor si a imperfectiunilor. De aceea, ai putea achizitiona acest ulei care are in compozitie, pe langa macese, si alte ingrediente benefice pentru tenul matur.

Uleiul de palmier (cunoscut pentru efectele sale hidratante), de macadamia (accelereaza regenerarea celulara) sau cel de orez (sustine nivelul colagenului) sunt doar cateva ingrediente hidratante prezente in compozitia acestui produs.

Lichidul este ultra procesat, insa poate fi folosit si pentru tenul sensibil, deoarece nu contine parabeni sau alcool. Va hidrata pielea fara sa incarce si sa astupe porii, ceea ce inseamna ca poate fi folosit si de catre persoanele care se confrunta cu ten gras. Chiar daca recipientul de comercializare are un volum de 15ml, cantitatea este suficienta pentru timp indelungat, deoarece producatorul recomanda aplicarea a 2-3 picaturi  in fiecare seara.

 

button 2

 

 

 

 

Adams Ulei de macese

 

Acest ulei de macese pentru pete maronii (ieftin si bun) poate fi folosit si de catre domnisoarele cu un ten sensibil, deoarece nu contine compusi chimici care pot produce iritatii. Fiind comercializat ca atare, il poti folosi pur si simplu aplicandu-l pe ten sau poti sa il adaugi in diverse masti si produse cosmetice.

Continutul este bogat in vitamina C si antioxidanti, de aceea ajuta la diminuarea imperfectiunilor aparute in cazul unui ten matur (pete, riduri, pierderea elasticitatii).

Uleiul este obtinut in mod natural, prin presare la rece si astfel isi pastreaza proprietatile plantei. Singurul dezavantaj este acela ca poate avea un aspect si un miros neplacute. Aplicarea continutului se face usor, deoarece este comercializat intr-un recipient de culoare inchisa, dotat cu un pulverizator. Pentru a-si pastra proprietatile, este recomandat sa depozitezi uleiul in spatii ferite de razele solare.

 

button 2

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status