Cel mai bun ulei de cocos pentru ten

Am modificat articolul ultima data pe: 20.08.18

 

Cel mai bun ulei de cocos pentru ten  – Recomandarile noastre pentru 2018

 

Atunci cand vrei sa ai un ten luminos, hidratat, tanar si lipsit de impuritati, uleiul de cocos iti poate veni in ajutor. El e simplu de achizitionat, dar, daca nu ai timpul necesar pentru a-l alege pe cel mai bun, poti cumpara un produs prea scump sau nepotrivit tie. Noi iti venim in ajutor, in cazul in care te grabesti, si iti spunem din start spre ce articol ar trebui sa-ti indrepti atentia. Khadi Bio KoKosol este primul in lista noastra si ne-a atras interesul prin faptul ca poate fi intrebuintat nu doar pentru ten, ci si pentru corp sau par. Prin beneficiile pe care le aduce se numara: hidratarea si tonifierea pielii, inclusiv la bebelusi, reducerea ridurilor si a efectelor de imbatranire, calmarea durerilor cauzate de barbierit, regenerarea firelor de par sau combaterea transpiratiei de la subrat. Recipientul are in interior un continut solid, ce cantareste 250 ml, acesta topindu-se imediat ce intra in contact cu pielea. Daca mai doresti si o alta varianta de produs, vezi Mayam Coconut Oil.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

Khadi Bio KoKosol
Click aici pentru pret!

E un ulei de cocos provenit din culturi organice, obtinut prin presare la rece, pentru a fi cat mai sanatos in procesul de hidratare a tenului. Totodata, el poate fi intrebuintat cu succes si pentru corp sau par, ca lotiune de masaj, pentru bebelusi sau ca deodorant, avand un miros fin, care nu deranjeaza.

Daca intentionezi sa-l folosesti foarte frecvent la zone mai mari din corp, cantitatea de 250 ml e posibil sa ti se para destul de mica.

Rasfata-ti tenul, corpul si parul cu acest produs sanatos si organic, ce te va face sa te bucuri in cel mai scurt timp de efectele lui.

Mayam Coconut Oil
Click aici pentru pret!

Acest ulei ajuta la ingrijirea tenului uscat, dar poate fi intrebuintat si pentru sanatatea parului sau a altor zone de piele de pe corp. Toate beneficiile oferite de acest produs sunt date de faptul ca el este obtinut din culturi organice, prin presare la rece, fara a se folosi substante daunatoare.

Cantitatea de 100 ml poate fi destul de mica pentru persoanele care vor sa-l foloseasca, de exemplu, pentru masaj sau la bronzat.

Ofera-i pielii si parului o ingrijire completa si bucura-te de efectele benefice date de uleiul de cocos din acest flacon.

Uleiul de cocos din acest borcan e potrivit in orice locuinta, el fiind recomandat atat pentru uz extern (ten, corp, buze, par), cat si intern (luat ca tratament sau folosit in pregatirea mancarurilor nepreparate termic). Il poti intrebuinta fara grija, deoarece este un produs organic, virgin, extras prin presarea la rece a fructelor crude.

Nu e cel mai ieftin ulei de cocos, insa, nu uita sa iei in calcul toate proprietatile pe care le are si cantitatea.

E un produs cu multiple beneficii pentru intregul organism, care poate fi achizitionat intr-o cantitate generoasa, ce permite o utilizare destul de lunga.

 

 

Cum alegi un ulei de cocos bun pentru ten

 

Ghidul cumparatorului

Ingrijirea pielii devine din ce in ce mai importanta pentru tot mai multe femei, iar gasirea unor solutii naturale de mentinere a hidratarii si flexibilitatii tesutului epiterial e o preocupare constanta. Una dintre solutiile potrivite in ingrijirea tenului este uleiul presat la rece din diverse plante si mai ales cel de cocos (cunoscut si sub denumirea de unt de cocos), care castiga din ce in ce mai mult teren si in tara noastra, fiind apreciat pentru efectele sale spectaculoase.

Are proprietati anti-imbatranire (pentru a-ti pastra tenul tanar), hidratante (daca ai piele mai uscata), antiinflamatoare (ajuta la vindecarea tesuturilor) sau calmante (reduc diverse dureri).

Persoanele care cauta tratamente naturiste pentru anumite probleme, trebuie sa se informeze ce fel de unt de cocos au nevoie si sa ia in considerare si diverse pareri despre cele mai bune uleiuri de cocos pentru ten. Iata principalele aspecte la care trebuie sa fii atenta inainte de a investi intr-un produs cosmetic de acest tip.

Forma de prezentare: Desi este denumit ulei de cocos, vei avea surpriza sa constati ca aspectul sau e de fapt solid. El se gaseste ambalat in cutii de diferite capacitati, cu gura larga si capac, asemeni oricarei creme cosmetice. Punctul sau de topire este foarte scazut, aproximativ 25 de grade, deci, devine lichid  imediat dupa ce intra in contact cu pielea. Tot ce ai de facut este sa il intinzi uniform. Asadar, daca esti in cautarea unui ulei de cocos pur, nu insista sa il gasesti in forma lichida.

El poate fi gasit si sub aceasta textura, doar daca e sub forma de spray, care cel mai frecvent se aplica pe corp sau pe par si care se obtine prin extragerea acidului lauric, astfel incat sa se pastreze forma lichida.

Continut: In momentul in care alegi cel mai bun ulei de cocos pentru ten, daca vrei sa fie cu adevarat benefic pentru pielea de pe fata ta, vezi ca el sa provina din culturi bio, certificate organic. Acest lucru va fi specificat pe eticheta. De cele mai multe ori asa este, deoarece culturile de cocos nu sunt modificate genetic sau stropite cu chimicale, daca luam in calcul faptul ca ar fi o munca destul de dificila. Se intampla acest lucru, dar, pe arii restranse.

Ai grija ca produsul pe care il cumperi, sa nu contina aditivi sau substante daunatoare sanatatii. Daca pe ambalaj e specificat si altceva decat ulei de cocos, vezi daca respectivul ingredient e sau nu benefic pentru ten.

 

Metoda de extractie: Exista mai multe astfel de metode. Iata care sunt cele mai cunoscute:

RBD (rafinare, albire si deodorizare) – o metoda ce presupune folosirea unor temperaturi foarte ridicate, dupa care, uleiul este filtrat si albit, pentru a-l scapa de impuritati. Acest procedeu nu e sanatos, deoarece de multe ori se utilizeaza substante nedorite, cum ar fi acizii grasi.

Extragerea din nuca uda – miezul fructului este ras si amestecat cu putina apa, dupa care se stoarce si se preseaza, lasandu-se in jur de 24 de ore la separat. Astfel, laptele se ridica la suprafata, apa se duce la fund si la mijloc se formeaza un strat de ulei. Acesta e considerat a fi virgin, nerafinat. Dupa, urmeaza incalzirea lui pentru cel mult 15 minute, ceea ce ajuta la pastrarea in timp. Acest ulei are si gust de cocos, dar si aroma.

Extragera din nuca uscata – este un procedeu mai rapid, ce presupune uscarea miezului si presarea lui prin metode mecanice. Totul are loc mult mai rapid. Nu este un ulei la fel de calitativ ca cel extras manual, dar nu e nesanatos.

Marea majoritate a produselor de pe piata sunt rafinate prin metoda mecanica.

 

Utilizare: Uleiul de cocos pentru ten, ajuta la prevenirea ridurilor, poate fi folosit si ca balsam de buze, hidrateaza si hraneste pielea uscata. Poti fabrica/cumpara si un gel exfoliant cu unt de cocos, care include diverse particule cu rol de curatare. Vei indeparta astfel excesul de celule moarte si de impuritati, care nu permit tenului sa respire.

Numeroase femei folosesc untul de cocos si in loc de demachiant, preferand aceasta varianta mult mai naturala pentru zona sensibila a ochilor.

Acest produs poate avea de multe ori si alte intrebuintari cosmetice si poate fi utilizat si pentru:

Corp – potrivit daca vrei sa te bucuri de un masaj relaxant, daca simti nevoia de a-ti hidrata pielea sau a scapa de arsurile solare. El mai este intrebuintat si de catre mamele care alapteaza, fiind o buna lotiune pentru sani. Mai exista si femei care folosesc acest produs ca sa obtina un bronz de invidiat sau pentru a se relaxa atunci cand fac baie.

Par – va fi benefic pentru firele despicate sau parul electrizat. El te va scapa de matreata si va preveni caderea parului.

Exista si situatii in care il poti intrebuinta la gatit(va trebui verificata atent eticheta, sa nu fie vorba despre un produs cu utilizare exclusiv cosmetica). Va da o aroma placuta mancarurilor si este recomandat la preparatele gatite la temperaturi mici. Totodata, e benefic si pentru a fi consumat in forma din ambalaj, luand 1-2 lingurite pe zi, ajutand astfel in cazul persoanelor care nu au o dispozitie prea buna, a celor ce au probleme cu diabetul, digestia sau colesterolul.

 

Pretul: Pot aparea diferente in ceea ce priveste costul de achizitie a acestui produs, acestea depinzand in pricipal de cantitate si/sau de modul de obtinere. Prin urmare, e firesc ca doamnele sa se intrebe unde gasesc ulei de cocos pentru ten, la pret bun.

De obicei, 100 ml de ulei bio costa in jur de 15-20 lei. Cu cat cantitatea creste, cu atat pretul de achizitie scade. De exemplu, daca un recipient de 100 ml costa 15 lei, unul de 200 ml va avea pretul aproximativ de 25 lei, unul de 400 ml circa 50 lei si asa mai departe.

Pretul poate fi diferit si in functie de metoda de extractie. Uleiurile obtinute prin presarea la rece sunt putin mai scumpe, fara de cele rafinate, deoarece sunt mai sanatoase avand in vedere metoda prin care sunt obtinute. De exemplu, 500 ml de ulei rafinat pot costa pana in 20 lei, pe cand 500 ml nerafinat pot avea un pret dublu.

Cantitate: Inainte de a da banii pe un astfel de produs cosmetic, trebuie sa te asiguri si de faptul ca vei cumpara o cantitate suficienta pentru ce ai tu nevoie. Daca il vei intrebuinta pentru ten sau buze, iti va ajunge destul de mult un recipient de 100-200 ml. Daca intentionezi sa-l folosesti si la restul corpului sau par, va trebuie sa optezi pentru cantitati mai mari, de cel putin 250-300 ml.

Cand alegi gramajul, tine cont si de faptul ca durata de valabilitate dupa deschiderea flaconului este mica.

Daca ai citit cu atentie ghidul si te-ai informat in privinta modului in care trebuie sa alegi un astfel de produs, in continuare, dorim sa iti prezentam cateva uleiuri de cocos pentru ten, la preturi bune, ce pot fi achizitionate cu usurinta din magazinele online. Parcurge lista si vezi care ar putea fi potrivit pentru nevoile tale.

 

 

Formule recomandate in 2018

 

 

Khadi Bio KoKosol 

 

Ulei de cocos virgin bio Khadi este un produs certificat ca organic, obtinut prin procedeul de presare la rece. Producatorul il descrie ca fiind potrivit pentru ten, corp si par. Produsul reuseste sa hidrateze pielea si sa o tonifice, stergand ridurile fine si atenuand ridurile de expresie.

Imbatranirea este substantial incetinita gratie proprietatilor antioxidante. El poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati, care il apreciaza pentru calitatile sale calmante, dupa barbierit. Poate fi folosit pentru masajul bebelusilor si poate inlocui cu succes antiperspirantul daca este aplicat la subrat. Il poti intrebuinta ca masca de par, ajutand la regenerarea acestuia si la mentinerea culorilor, sau iti poti prepara propria masca exfolianta, adaugandu-i putina miere.

Fiind un produs pur obtinut la rece, acest ulei de cocos are un miros extrem de discret, nederanjant. Recipientul contine 250g de ulei de cocos care trebuie folosit in maxim 12 luni dupa deschidere, conform indicatiilor producatorului. Fiind un produs certificat bio, el poate fi considerat cel mai bun ulei de cocos pentru ten.

 

Avantaje:

Este sanatos si benefic pentru ten, fiind obtinut din culturi organice, prin presare la rece.

Pe langa faptul ca se foloseste pentru ten, poate fi intrebuintat si la corp, dar si la par.

Are proprietati antioxidante, pentru a preveni efectele de imbatranire.

Poate avea si rol de antiperspirant, daca e dat la subrat.

 

Dezavantaje:

Cantitatea de 250 ml poate fi mica pentru persoanele care vor sa-l foloseasca si pe post de lotiune de corp, daca-l utilizeaza frecvent.

button 1

 

 

 

Mayam Coconut Oil 

 

Uleiul de cocos pe care il aducem acum in discutie are forma solida, dar, ea se transforma cu usurinta intr-una lichida, daca e tinut la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius. Nu sunt foarte clare detaliile legate de recipientul in care va fi ambalat, deoarece el se poate livra atat in cutie, cat si in sticla. Ideal ar fi sa ceri detalii de la magazinul de la care faci achizitia, pentru a nu avea surprize la primirea coletului.

Acest produs contine un unt de cocos natural, certificat organic, ceea ce inseamna ca provine din culturi bio. El a fost obtinut prin presarea la rece a bucatilor de cocos, pentru a fi cat mai sanatos. Mirosul emanat e unul placut si fin. Este potrivit femeilor care au tenul uscat, pielea crapata sau inrosita. Pe langa faptul ca e benefic pentru ten, el ajuta si la sanatatea parului (calmeaza firele rebele, trateaza varfurile uscate si despicate), dar si la cea a corpului (hidrateaza, ajuta la bronzat, calmeaza durerile, trateaza psoriazisul). Poate fi folosit si de catre mamici, pentru a masa bebelusii.

Produsul despre care vorbim acum, vine ambalat intr-un recipient de doar 100 ml, motiv pentru care trebuie achizitionat de catre persoanele ce vor sa testeze uleiul de cocos, sau de catre cele care-l folosesc doar pe fata. Altfel, nu va ajunge mult timp. El este recomandat doar pentru uz extern.

 

Avantaje:

Ulei obtinut din culturi bio, sanatoase, netratate cu substante chimice.

Are o multime de beneficii pentru ten, corp si par.

Are un miros fin si placut, care nu creeaza neplaceri.

Poate fi achizitonat la un pret foarte redus, iar costul transportului este accesibil si el.

 

Dezavantaje:

Este ambalat intr-un recipient de doar 100 ml si poate fi insuficient pentru a fi intrebuintat la masaj sau ca lotiune pentru bronzat.

button 1

 

 

 

Obio Virgin 

 

Cand cauti cele mai bune uleiuri de cocos pentru ten, ideal ar fi sa alegi produse virgine, cum este acesta despre care vorbim acum. El e extras din nuca cruda, fara a se folosi substante chimice, motiv pentru care este foarte sanatos.

Continutul e solid si vine ambalat intr-un borcan de 450 ml, ceea ce inseamna ca-ti va fi suficient pentru o lunga perioada de timp. In cazul in care vei observa mici pete maronii, nu te ingrijora, ci bucura-te, deoarece e semn clar ca produsul este virgin si crud. Poate fi intrebuintat si ca masca pentru par, oferind stralucire, hidratare si hranire.

Pe langa faptul ca hidrateaza si catifeleaza tenul, reduce iritatiile, trateaza parul si previne aparitia ridurilor, el este potrivit si pentru uz intern, fiind de mare ajutor persoanelor care au probleme cu dispozitia, diabetul, glicemia sau colesterolul. Poate fi folosit si in alimentatie, in preparate ce nu necesita pregatire termica sau gatitul la temperaturi foarte mari. Avand in vedere faptul ca uleiul de cocos este bogat in acid lauric, el e capabil sa distruga virusii si bacteriile si sa te ajute sa-ti pastrezi sanatatea.

 

Avantaje:

Acest produs este un ulei de cocos virgin, extras prin presarea la rece a cocosului crud.

Cantitatea din recipient este generoasa, pentru a o folosi mai mult timp – 450 ml.

Poate fi utilizat atat pentru uz extern, cat si intern.

Are multiple beneficii atat pentru ten, cat si pentru sanatate, in general.

 

Dezavantaje:

Costa mai mult fata de alte produse, dar, ia in calcul cantitatea destul de generoasa si faptul ca e bio.

 

 

Solaris 684 

 

Daca vrei sa cumperi ulei de cocos pentru ten, la un pret bun, o alegere inspirata ar putea fi acest produs. El va fi ambalat intr-o cutie, continutul fiind solid, dar, se poate transforma in lichid in momentul in care e tinut la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius. Obtinerea lui s-a facut prin presarea la rece, motiv pentru care e sanatos.

Acest unt, pe langa faptul ca ajuta la obtinerea unui ten mai curat, mai hidratat si mai lipsit de riduri, contribuie si la reglarea colesterolului si a digestiei sau la intarirea organismului pentru a lupta cu diverse boli. Il poti folosi si la masti de par sau in alte tratamente cosmetice in care stii ca uleiul de cocos ajuta. Acestea fiind zise, poate fi intrebuintat atat extern, cat si intern.

Acest produs cantareste 200 ml, o cantitate nu foarte mare, dar potrivita daca il intrebuintezi ocazional sau doar pentru ten. Nu sunt foarte clare informatiile legate de provenienta ingredientelor folosite. Stim ca e un produs 100% natural, ceea ce insemana ca nu contine coloranti sau conservanti, dar nu se specifica in mod clar sursa de provenienta.

 

Avantaje:

Poate fi utilizat atat intern, cat si extern, pentru tot felul de probleme ale pielii si nu numai.

Cantitatea din recipient este de 200 ml, pentru a putea fi utilizata un timp indelungat.

Nu contine coloranti sau conservanti, fiind un ulei 100% natural.

A fost obtinut prin presarea la rece, o metoda prin care s-au pastrat toate proprietatile.

 

Dezavantaje:

Nu e specificata in mod clar sursa de provenienta a cocosului, pentru a sti daca e sau nu din culturi organice.

 

 

Herbavit Ulei de cocos virgin 

 

Obtinut prin presarea la rece a miezului proaspat de cocos, acest ulei este unul virgin, ce provine din culturi organice, in care nu s-au folosit nici un fel de substante toxice, ce ar putea afecta in vreun fel sanatatea.

Benefic pentru ten, deoarece hidrateaza, calmeaza, elimina impuritatile si catifeleaza, el e potrivit si la par, oferindu-i stralucire si tratament in cazul firelor despicate si electrizante. Il poti folosi si pentru a masa orice parte a corpului, deoarece se absoarbe rapid in piele. Daca este tinut la mai putin de 25 de grade Celsius, devine solid, dar in contact cu pielea se topeste.

Acest produs este potrivit si in uz intern. Il poti consuma zilnic, luand 1-2 lingurite sau il poti incorpora in diverse preparate care nu necesita pregatire termica. Cutia cantareste 250 ml, o cantitate suficienta pentru o intrebuintare de lunga durata, daca nu e folosit pe zone mari din corp.  

 

Avantaje:

Cocosul folosit in realizarea acestui ulei provine din culturi certificate organic.

Produsul a fost obtinut prin presarea la rece, deci nu a fost preparat termic.

Este recomandat atat pentru ten si corp, cat si pentru par si uz intern.

Cei 250 ml din cutie vor ajunge pentru un timp indelungat.

 

Dezavantaje:

Chiar daca recipientul cantareste 250 ml, ei pot fi insuficienti pentru a fi folositi pentru utilizarea zilnica pe zone mai mari din corp.

 

 

Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru ten

 

Uleiul de cocos este folosit de foarte multe femei din intreaga lume, datorita proprietatilor sale miraculoase ce reusesc sa combata foarte multe imperfectiuni ale tenului. Pana si medicii dermatologi ne recomanda aceasta alternativa cand tratamentele anti-acnee nu mai dau rezultate, afirmand ca in unele cazuri, preparatul poate face adevarate minuni, pentru un pacient ce se confrunta cu aceasta boala.

Fata de alte produse cosmetice, uleiul de cocos este in totalitate, natural, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta efectelor adverse.

Cum il combinam cu alte produse de intretinere?

Desi este renumit pentru proprietatile sale hidratante, uleiul de cocos nu poate substitui in totalitate, cremele de fata, caci nu ajunge in profunzimea pielii. Va trebui asadar, sa gasesti o modalitate de a le combina.

Prima solutie, si cea mai populara de altfel, este sa aplici uleiul, imediat dupa crema de hidratare, insa, poti la fel de bine sa le amesteci si sa le intinzi simultan pe toata suprafata tenului tau. Nu proceda niciodata invers, caci uleiul va anula actiunea celorlalte produse de intretinere, creand o bariera fina ce le va impiedica sa patrunda in piele.

 

Cum il aplici?

Daca n-ai mai folosit pana acum ulei de cocos, vei fi surprinsa sa aflii ca acesta are de fapt, o forma solida. Da, ai citit bine! Te intrebi probabil cum se aplica totusi, nu-i asa? Ei bine, nu e deloc complicat! Tot ce trebuie sa faci este sa incalzesti usor produsul in palma curata, inainte de a-l intinde pe fata.

Daca preferi o abordare sterila, vei incepe prin a lua o cantitate mica de ulei din borcan, cu ajutorul unei lingurite/spatule. Aceasta trebuie introdusa, mai apoi, intr-un recipient separat pe care sa il poti scufunda intr-un vas cu apa calda sau tine deasupra, la abur. Unele femei prefera sa-l aseze intr-un cuptor cu microunde insa, sfatul nostru este sa eviti pe cat posibil, acest lucru, caci razele aparatului pot avea un efect nociv asupra compozitiei.

Dupa ce continutul recipientului scufundat in apa, s-a topit, il poti aplica pe fata, cu o discheta demachianta sau cu o bucata de vata. Daca nu ai nimic la indemana, intinde-l direct pe fata cu ajutorul palmelor, masand atent pielea, cu miscari circulare.

Se poate folosi si pentru par?

Da – poti folosi acest remediu si pentru podoaba capilara, intrucat este ideal pentru orice tip de par! Ca sa faci acest lucru, vei fi nevoit sa adaugi cateva picaturi de ulei in balsamul folosit de tine. Nu ai nevoie de o cantatite prea mare, caci cateva lingurite vor fi suficiente pentru un par de lungime medie. Dupa ce ai mixat cu atentie cele doua produse, maseaza usor zona scalpului si coboara incet catre varfuri.  

Ar fi indicat sa lasi masca sa actioneze cel putin doua ore, inainte de a o indeparta, asa ca nu o aplica in timpul zilei. Cel mai bine ar fi sa iti invelesti capul cu o folie de plastic, si sa o lasi in par peste noapte. Dimineata va trebui insa, sa folosesti sampon din abundenta, ca sa degresezi firele de par si sa le conferi un plus de stralucire.

 

 

Marci populare:

 

Intrucat ingrijirea tenului este un aspect ce nu trebuie neglijat, iti sugeram sa nu faci niciun fel de compromis atunci cand alegi un ulei de cocos pentru intretinerea pielii. Mergi intotdeauna pe mana expertilor si achizitioneaza un produs fabricat de catre o companie cu experienta in acest domeniu, precum Khadi, Santo Raphael sau Kulau.

 

Khadi este o companie din India, ce ne pune la dispozitie o gama variata de produse cosmetice naturale, concepute pe baza unor principii esentiale din medicina ayurvedica. Toate ingredientele din componenta acestora, au fost selectionate cu grija, fara sa fie expuse unor tratamente chimice, ce ar putea avea un efect nefast asupra pielii sau a parului.

Uleiul de cocos, lemnul de santal, trandafirul de Damasc, uleiul de susan, indigoul si extractul de henna sunt doar cateva dintre substantele miraculoase, folosite de catre exportatorul din Orient, in procesul de productie. La acestea se adauga bineinteles, si alte plante, ce au fost studiate de-a lungul timpului, de adeptii acestei practici medicinale.

Asadar, printre cele mai populare articole comercializate la momentul actual, sub semnatura brandului indian, se numara vopseaua de par pe baza de henna, sampoanele naturale anti-matreata, substantele pentru stimularea cresterii parului si mastile de ingrijire pentru ten.

Niciunul dintre aceste produse nu a fost testat pe animale, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Khadi reuseste sa salveze anual cateva zeci de fiinte, numarandu-se printre putinele companii ce militeaza impotriva acestei tehnici.

In anul 2002, mai multi medici si tineri farmacisti din Romania, au pus bazele companiei Santo Raphael, cunoscuta astazi, si sub numele de Steaua Divina. Aceasta si-a propus inca de la inceput, sa ofere publicului larg o serie de remedii 100% naturale, care sa inlocuiasca in timp, medicatia conventionala.

Firma se claseaza asadar, pe primul loc in vanzarea de suplimente alimentare, avand un catalog de produse destul de vast, cu peste 200 de articole. Printre acestea vei putea gasi diverse siropuri, o gama variata de ceaiuri pentru diferite afectiuni, capsule pentru tratamente de lunga durata, si nu in ultimul rand – cateva masti pentru ingrijirea tenului si a parului.

Pe parcursul celor 15 ani de activitate, echipa Santo Raphael s-a extins, atragand foarte multi medici, biologi, chimisti si farmacisti cu cunostinte avansate in domeniul fitoterapiei si al apiterapiei.

O parte dintre acestia sunt si adeptii ai medicinei ayurvedice, ceea ce a conferit companiei posibilitatea de a dezvolta o serie de produse bazate pe vechi principii orientale. Toate formulele au la baza asadar, plante cu proprietati miraculoase, cultivate pe teritoriul Romaniei sau in tari precum India si Brazilia.

 

Josefine Staats a pornit in anul 2008, unul dintre cele mai curajoase proiecte din industria medicinei naturiste, intitulandu-l simplu – Kulau. Brandul isi are originea in Germania insa, a reusit sa invadeze intr-un timp destul de scurt, intreg spatiul european. Care e secretul? Nimeni nu stie, insa banuim ca e vorba despre foarte multa dedicare si zile intregi de munca.

Totul a plecat de la o idee stralucita a tinerei Josefine, care isi definitiva studiile in Singapore, cand a aflat de proprietatile spectaculoase ale nucilor de cocos, si de beneficiile pe care acestea le pot oferi organismului uman.

Intoarsa acasa, n-a mai stat pe ganduri si si-a deschis o mica intreprindere specializata in productia de diverse suplimente, ce au la baza extractul de cocos. Initial, nu multa lumea a crezut in viziunea antreprenoarei, insa aceasta a reusit sa formeze in jurul ei, o echipa destul de mare, care a ajutat-o sa-si vada visul cu ochii.

Astazi, foarte multe magazine si retaileri online comercializeaza apa, faina, zaharul si bineinteles uleiul, fabricat de cei de la Kulau – laudand eforturile depuse de acestia in ultimii 10 ani.

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile

 

Santo Raphael Bio

 

2. Santo Raphael Bio(cu utilizare universala)Uleiul de cocos bio Santo Raphael este un produs destinat uzului cosmetic, complet natural si provenind din ingrediente organice. Uleiul este obtinut prin presare la rece, fiind un produs pur, adecvat utilizarii pe pielea sensibila a fetei. Uleiul de cocos are efect energizant, multe utilizatoare afirmand ca pielea lor este mai elastica si pare intinerita dupa utilizarea consecventa a acestui produs.

Pe langa ca este o sursa de energie pentru celule, uleiul de cocos are efect bacteriostatic si antimicotic, reducand factorii agresori de la nivelul tenului. Incetinind procesul de imbatranire datorita rolului sau antioxidant, uleiul de cocos este o alternativa naturala de prelungire a tineretii. Mai mult decat atat, produsul are capacitatea de a regla echilibrul acido-bazic la nivelul tenului, intensificand efectul mecanismelor naturale de protectie. Masca de par facuta din ulei de cocos este extrem de eficienta in combaterea matretii.

In plus, pe langa beneficiile de ordin cosmetic mentionate deja, masajul fetei si al capului cu ulei de cocos este extrem de eficient in combaterea asteniei. Avand in vedere si pretul convenabil, produsul a fost evaluat ca un ulei de cocos pentru ten ieftin si bun.

 

 

Kulau Virgin Coconut Oil

 

3. Kulau Extra VirginUleiul de cocos extravirgin KULAU este un ulei obtinut prin presare la rece, nerafinat, neinalbit, neaditivat si neincalzit. Cu alte cuvinte, este cel mai natural ulei de cocos pe care il poti gasi, si detine in plus si certificat ecologic. Este produs in Filipine din pulpa de nuca de cocos organica.

Prepararea la rece garanteaza un continut intact de vitamine, antioxidanti si minerale. Nedesfacut, termenul de valabilitate al produsului este de pana la 2 ani, daca este stocat in conditii optime. Fiind atat de natural si de neprocesat, neaditivat, recomandarea producatorului este sa fie utilizat in cel mult 3 luni de la deschiderea recipientului. Avand in vedere numeroasele intrebuintari de ordin cosmetic, acest lucru nu este deloc dificil.

Beneficiile pentru ten ale folosirii acestui produs sunt recunoscute de toate doamnele care l-au testat, ele fiind incantate atat de rezultatele obtinute, cat si de faptul ca au acum la dispozitie o alternativa naturala, fara efecte secundare si fara efect cumulativ, cum este cazul produselor cosmetice clasice.

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4.53 out of 5)
Loading...