Cel mai bun ulei de cocos pentru ten acneic

Am modificat articolul ultima data pe: 26.09.17

 

Cum aleg cele mai bune uleiuri de cocos pentru ten acneic

 

Toate femeile acorda o atentie deosebita ingrijirii tenului, optand in prezent pentru produse dermatocosmetice sau pentru variante absolut naturale, fara nici un fel de conservanti sau parfumuri. Mai ales daca ai un ten dificil, care dezvolta usor leziuni, este esential sa utilizezi produse sanatoase, care se adreseaza punctual problemelor tale si care trateaza mai degraba cauzele, decat sa mascheze efectele. Beneficiile uleiului de cocos pentru ten sunt numeroase, dar eficienta dovedita asupra tenului acneic se datoreaza in primul rand efectelor sale antibacterian si cicatrizant. Uleiul de cocos aplicat regulat ajuta la curatarea tenului de bacteriile care patrund in piele si determina aparitia cosurilor. Hidratand eficient pielea, uleiul de cocos ii mentine integritatea si restabileste elasticitatea, prevenind aparitia leziunilor microscopice pe care se grefeaza bacteriile.

Alegerea uleiului de cocos pentru tratarea tenului acneic este una dintre cele mai inspirate pe care le-ai putea face. Avand in vedere ca din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru acest produs de ingrijire, si piata are o oferta din ce in ce mai bogata, asadar poate deveni dificil sa alegi fara sa cercetezi intai un numar mare de pareri despre cel mai bun ulei de cocos pentru ten acneic. Iata cateva dintre criteriile de care ar trebui sa tii cont in alegerea ta.

A.1-Ulei-de-cocos-pentru-ten-acneic-(singura-varianta)

Tipul: uleiul de cocos poate proveni din culturi certificate, fiind etichetat ca un produs bio sau organic. Produsele care nu sunt etichetate astfel, pot fi contaminate cu reziduuri provenite din sol – cum este cazul oricarui produs provenit din culturi obisnuite. Multe persoane prefera sa opteze pentru un produs organic deoarece sunt convinse ca suntem suficient de expusi zilnic la tot felul de substante chimice si nu e nevoie sa ne expunem si mai mult.

 

Modul de obtinere: cel mai apreciat ulei pentru ten este cel obtinut prin procesul de presare la rece. Acesta este un ulei 100% natural, care nu a fost expus la agenti chimici de extragere si nici la temperaturi crescute, care i-ar putea denatura compusii termolabili. Daca eticheta include si mentiunea extravirgin, inseamna ca ai la indemana unul dintre cele mai naturale produse posibil.

 

Compozitia: in comert poti gasi ulei de cocos ca atare, sau uleiuri de piele care au ca si compus principal uleiul de cocos, dar sunt aditivate cu diverse alte substante. Unele pot contine conservanti care maresc stabilitatea produsului si, implicit, termenul de valabilitate. Alte produse pot fi aditivate cu diverse vitamine liposolubile, care sa hraneasca in plus pielea. Pentru ca unele persoane nu agreaza mirosul specific al uleiului de cocos, pe piata exista si produse in care au fost adaugate parfumuri speciale. Desi pentru ten cel mai benefic este probabil un produs cat mai natural, depinde de preferintele tale ce varianta ti se pare mai atragatoare.

 

Daca criteriile la care ar trebui sa fii atenta nu mai reprezinta un mister, ramane sa te interesezi unde gasesc ulei de cocos pentru ten acneic la un pret bun alte cumparatoare. Cel mai probabil, oferta cea mai avantajoasa se regaseste in magazinele online, pe care ti le recomandam cu caldura si incredere. Iata cateva exemple de produse bune si avantajoase.

 

Formule recomandate in 2017

 

 

Pure Element Ulei de nuca de cocos

 

1.Pure Element Coconut OilAcest ulei de cocos este un produs 100% natural, obtinut prin procedeul presarii la rece, avand un grad perfect de puritate si putand fi folosit chiar si in scop alimentar. Uleiul se absoarbe lent si profund in piele, asigurand hidratare si catifelare de durata. Bogat in acid lauric, unul dintre cei mai puternici antioxidanti, acest ulei de cocos actioneaza energic in vederea repararii tesuturilor si in prevenirea aparitiei ridurilor. Proprietatile sale antibacteriene si antifungice asigura o curatare optima a tenului, putand fi folosit cu succes in cazul tenului acneic sau in cazul dermatitelor atopice. Il poti folosi si ca demachiant, fiind bland pentru pielea delicata din jurul ochilor si putand dizolva chiar si cel mai rezistent rimel. Prin amestecarea cu sare si cu cateva picaturi de ulei esential de calitate, poti obtine un scrub cu ajutorul caruia vei indeparta pielea moarta si impuritatile si vei contribui la curatarea porilor, hidratand pielea totodata. Recipientul contine 50 ml de ulei de cocos pur, pe care il consideram a fi cel mai bun ulei de cocos pentru ten acneic.

 

button 1

 

 

 

Adam Vision ulei de cocos bio

 

2.Adams Vision Bio CocosDaca esti in cautarea unui ulei de cocos pentru ten acneic ieftin si bun, iti recomandam cu inima deschisa uleiul de la Adam Vision. Recipientul de 50 ml contine ulei de cocos in stare lichida, care se poate solidifica treptat daca este pastrat la temperaturi sub 25 de grade. Bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E, uleiul de cocos nu este doar un minunat agent de hidratare ci si un veritabil tratament pentru ten. Zincul din compozitia sa are un puternic efect antbacterian. Vitamina E ajuta la refacerea epiteliului, in timp ce vitamina A stimuleaza imunitatea locala a pielii. Efectul cumulat antibacterian, hidratant si imunostimulant fac din acest produs un remediu perfect pentru tenul sensibil sau cu leziuni. Il poti folosi ca atare, picurand o cantitate mica in palma si intinzandu-l cu miscari circulare pe fata, masand usor pana la o cat mai buna patrundere in piele. Daca este necesar, poti curata excesul cu ajutorul unui servetel sau poti folosi agentul tau obisnuit de curatare.

 

button 2

 

 

 

Jeeva Ulei de cocos raw

 

3.Jeeva Raw Organic Coconut Oil

Uleiul de cocos de la Jeeva este un produs raw, certificat ca organic si extravirgin. Cu alte cuvinte, este tot ce poate fi mai natural si mai sanatos in materie de ulei de cocos. Flaconul de 136 ml este unul dintre cele mai mari disponibile si este recomandat sa il folosesti in termen de 6 luni dupa desfacere. Produsul contine 52% acid lauric, bine cunoscut pentru mutiplele sale beneficii pentru sanatate, dintre care enumeram: inlaturarea stressului, scaderea nivelului de colesterol, combaterea diabetului zaharat si hipertensiunii arteriale. Efectele acidului lauric sunt intensificate de acizii capric si caprilic, care ii potenteaza proprietatile antimicrobiene, antifungice, antioxidante si antibacteriene. La nivel cutanat, el asigura o hidratare profunda, previne exfolierea pielii si ofera fermitate. Se foloseste cu succes in diverse probleme dermatologice: acnee, psoriazis, eczeme si dermatite. Daca alegi aceasta varianta, te sfatuim sa profiti cat mai mult de investitia facuta; exista numeroase retete de tratamente pentru ten si par care includ ca ingredient principal uleiul de cocos.

 

button 1

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...