Cel mai bun sampon nuantator gri ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.17

 

Cum aleg cele mai bune sampoane nuantator gri ieftine

 

Deja e stabilit ca una dintre cele mai rapide schimbari pe care poti sa le faci in materie de look este sa iti modifici culoarea parului. Dar ce te faci cand nu doresti ca schimbarea sa fie permanenta? – Exista si posibilitatea sa utilizezi un sampon cu ajutorul caruia doar sa nuantezi suvitele, iar cele mai cautate astfel de solutii sunt cele pentru parul blond, decolorat si grizonat, care confera o tenta gri argintiu podoabei capilare. Pentru doamnele si domnisoarele care au accesat acest artciol ca sa descopere unde gasesc sampon nuantator gri ieftin la un pret bun, recomandam si urmatoarele sugestii la selectie:

Verifica timpul maxim de actionare, pentru ca sunt produse care necesita sa stea doar 5 minute pe par, iar altele care au nevoie de jumatate de ora ca sa modifice la nivel de reflexe cromatica filamentelor. Prima categorie de oferte sunt mereu trecute la sectiunea sampoane, si se clatesc dupa cateva minute de masaj al scalpului. Cea de-a doua categorie sunt o varianta de vopsea temporara, care nu contine substante periculoase, cum ar fi amoniacul, insa in varianta concentrata poate pata articole textile.

Caracteristicile parului ar trebui sa te ajute sa te hotarasti mai usor. Exista sampoane gri care actioneaza numai pe parul blond, altele care pot modifica si nuanta parului grizonat. Cele mai multe actioneaza neutralizand tentele de galbui, intrucat au o culoare indigo sau albastra care are efect complementar (fata de oranj si galben). Daca vorbim despre varianta cu acoperire in minim 30 de minute, parul va necesita decolorare prealabila ca sa poata fi obtinuta o nuanta de gri sau argintiu.

Nu vei obtine niciun rezultat daca alegi acest tip de formula pentru parul brunet, castaniu, roscat sau saten, asa ca nu fi o prada usoara pentru campaniile de promovare agresive. Te sfatuim sa analizezi cu atentie descrierea samponului pentru a sti exact daca va avea vreun efect in cazul tau. Daca produsul este sigur pentru intrebuintare frecventa, il poti utiliza la fiecare spalare. Formulele cu rezistenta mai mare pe par se aplica la minim 2 saptamani, asa cum propun mai multe pareri despre cele mai bune sampoane nuantatoare gri ieftine.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Indola Silver

 

Daca analizam raportul dintre pret, cantitatea oferita si calitatea formulei, ajungem la concluzia simpla ca cel mai bun sampon nuantator gri ieftin este cel de la Indola. Se comercializeaza cate 1500ml de produs intr-un flacon, ceea ce indica nenumarate spalari.

Ca formula, include agenti de ingrijire speciali si microparticule pigmentare in tente reci de indigo si albastru, care vor neutraliza in mod eficient nuantele de oranj si galben din parul carunt, decolorat sau blond natural. Rezulta reflexii gri argintii care vor conferi un look ingrijit, cu suvite ca de gheata. Ca timp de actiune, se va lasa intre 1 si 3 minute pe parul grizonat, iar pe cel blond natural se poate folosi ca un simplu sampon de curatare.

Se clateste si se poate coafa cu diverse produse cosmetice. Se recomanda utilizarea saptamanala, petnru ca rezultatele sa persiste in timp.Cantitatea oferita asigura pana la 1 an de utilizare in doze de 30ml.

 

 

 

 

BES Movie Colors Ice Silver

 

Acest produs face parte din gama vopselelor cosmetice cu nuantare temporara si se va intrebuinta pe parul prealabil decolorat, eliminand galbenul “ca de pui” care stim ca poate sa ramana dupa utilizarea oxidantului in combinatie cu emulsie. BES este o firma recomandata de saloane cu traditie si, mai nou, apreciata si pentru utilizare casnica.

Acest nuantator are la baza alfa hidroxil si nu include amoniac, colorarea facandu-se si pe baza acizilor din fructe. Va avea un efect destul de bun chiar si pe parul blond deschis natural. Ca timp de actionare, trebuie tinut pana la 30 de minute, insa trebuie efectuat un test cu 48 de ore inainte de folosire si se evita contactul cu ochii si pielea sensibila.

Deoarece poate pata pielea si tesaturile, se foloseste cu grija si cu manusi. Nu se recomanda utilizarea foarte frecventa, ci pauze de minim 20 de zile intre nuantari. Nu va colora parul carunt sau nedecolorat.

 

 

 

 

Kallos Silver Reflex

 

Firma Kallos produce o gama apreciata de produse pentru ingrijirea parului, asa ca nu e de mirare ca poate oferi un sampon nuantator gri ieftin si bun. Aceasta formula face parte din gama celor cu timp de actionare scazut, necesitand maxim 5 minute pentrur a actiona, dupa care trebuie clatit.

Va neutraliza nuantele galbui si caramizii din parul blond natural si chiar din cel decolorat. Efectul nu este foarte vizibil daca parul a mai fost vopsit, si nu se observa deloc daca se aplica produsul pe par negru, saten sau roscat. Rezultatul va fi unul platinat, in functie de cat de intensa este culoarea initiala a suvitelor.

 

Fiecare recipient contine 350ml de produs, suficient pentru cateva luni de utilizare. Se reaplica dupa 1-2 spalari, pentru mentinerea efectului de gri argintiu. Cel mai mare avantaj al ofertei ramane, totusi, pretul foarte scazut, motiv pentru care deja multe utilizatoare l-au incercat si ofera recenzii pertinente online.

 

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...