Cel mai bun ondulator conic profesional

 

Cum aleg cele mai bune ondulatoare conice profesionale

 

Ghidul cumparatorului

Daca iti place sa ai parul frumos aranjat, probabil ca ai nevoie de un ondulator; daca efectuezi aceasta operatiune zilnic, iti recomandam sa alegi un model profesional, care sa iti trateze cu respect podoaba capilara, fara sa o degradeze prematur.

E normal sa te intrebi unde gasesc ondulatoare conice profesionale la un pret bun alte cumparatoare, dar sa vedem mai intai ce anume le deosebeste pe cele bune, de cele mai putin inspirate.

 

 

Lungimea baghetei reprezinta un prim aspect demn de luat in calcul. In functie de aceasta, poti lucra cu par de diverse lungimi. Daca tu sau fiica ta aveti par lung, o bagheta de minim 15 cm iti va permite sa iti faci treaba, desi una de 20 cm este probabil mai adecvata. Pentru parul mediu, te vei descurca bine cu 10 – 15 cm, desi o alegere la limita superioara este, probabil, mai sigura.

Un mare numar de pareri despre cele mai bune ondulatoare conice profesionale aduc in discutie materialul din care sunt acestea fabricate.

Alegerile actuale sunt ceramica, turmalina si titanul, majoritatea specialistilor optand pentru titanul, invelit sau nu cu un strat de ceramica sau turmalina, dublat de optiunea de ajustare a temperaturii; combinatia iti permite sa lucrezi cu orice tip de par, fara sa il degradezi.

Nu e recomandat sa renunti, pe cat posibil, la beneficiile aduse de ceramica si turmalina, care genereaza ioni negativi si au un pronuntat rol antistatic, care previne electrizarea parului si despicarea varfurilor.

Functiile suplimentare si cele de siguranta nu trebuie ignorate. Utilizatorii profesionisti considera ca fiind esentiala optiunea de reglare a temperaturii de lucru: vei folosi una mai scazuta pentru parul cu fir moale si maleabil, pe care nu are nici un rost sa il expui inutil la factori agresivi, si una mai ridicata pentru podoaba capilara bogata, aspra si care se lasa mai greu coafata.

Daca poti beneficia si de un afisaj care sa te informeze precis in legatura cu temperatura la care a ajuns dispozitivul, cu atat mai bine. Durata de timp pana la atingerea temperaturii de lucru este de asemenea importanta pentru unele persoane, al caror stil de viata poate fi descris ca unul foarte dinamic.

Dintre functiile de siguranta, cea de oprire automata dupa o perioada de neutilizare este probabil cea mai importanta, fiind cea care te ajuta sa nu dai foc la casa, in cazul in care s-a intamplat sa uiti dispozitivul in priza.

Un alt element apreciat este mansonul termorezistent pe care unele modele il au amplasat nu numai la baza, in apropierea manerului, ci si la varf; multumita lui, riscul de arsura accidentala este mult diminuat.

Dupa toate aceste informatii concrete, suntem siguri ca te-ai bucura sa descoperi cateva dintre modelele care se bucura de aprecierea celorlalti cumparatori. Le-am studiat recenziile, dar si caracteristicile tehnice mentionate de catre producatori, ne-am asigurat ca le gasesti in magazinele online la preturi bune, si le-am inclus in continuarea ghidului nostru.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

BaBylissPro 2280 

 

Una dintre cele mai inspirate variante la care poti apela este BaBylissPro 2280, un dispozitiv destinat profesionistilor si saloanelor de coafura, de care te poti bucura si tu, la tine acasa, caci este disponibil la un pret pe care il consideram accesibil.

Elementul conic, cu un diametru de 25 mm la baza si 13 mm la varf, este ideal pentru a obtine bucle de cele mai felurite dimensiuni; el este confectionat dintr-o combinatie de titan – foarte durabil la temperaturi ridicate – si turmalina – generatoare de ioni negativi care previn degradarea parului, astfel incat sa permita coafarea atat a podoabelor capilare fine si sensibile, cat si pe a celor bogate, rezistente, cu fir gros.

Temperatura de lucru poate fi reglata in 25 de trepte succesive, cuprinse intre 110 si 200 de grade Celsius. Aplaudam, de asemenea, viteza buna de incalzire, temperatura de 125 de grade fiind atinsa in mai putin de 1 minut. Dispozitivul se opreste automat dupa 72 de minute, prevenind astfel incidentele neplacute, iar cablul lung de alimentare, de 2.7 metri, iti ofera o buna libertate de miscare.

 

 

 

 

 

Belher Con-10-19

 

Daca iti doresti un ondulator conic, profesional, ieftin si bun, acest produs credem ca ar corespunde cerintelor tale. Diametrul variabil, de la 19 la 10 mm, te va ajuta sa obtii exact buclele pe care ti le doresti.

Multumita invelisului ceramic, incalzirea elementului se face rapid, iar dispozitivul protejeaza firele de par, ajutandu-le sa se aseze ordonat dupa coafare. In plus, el contribuie la mentinerea integritatii structurale a parului, care nu se va despica la varfuri si nu se va rupe asa usor.

Produsul iti permite 25 de setari de temperatura, de la 120 la 220 de grade Celsius, incalzirea fiind rapida. Multumita cablului de alimentare de 2.5 metri, consideram produsul ca pe unul ergonomic, pentru ca iti permite o buna libertate de miscare. Manerul ergonomic, special conceput incat sa nu alunece din mana, este un alt atu demn de luat in considerare. Cu garantia de un an, dispozitivul este considerat fiabil.

 

 

 

 

 

Placa BaBylissPro 2225

 

Tot in gama profesionala BaBylissPro gasesti si acest produs de tip 2 in 1, placa si ondulator conic, care iti acopera practic nevoile legate de coafarea parului. Dispozitivul este destinat utilizarii intensive, frecvente, avand o fiabilitate excelenta.

Elementul ondulator are un diametru de 32 mm la baza si de 19 mm la varf, invelisul din titan si turmalina, care se incalzeste repede si uniform la temperaturi ridicate si protejeaza parul prin eliberarea de ioni negativi, este dublat ca eficienta de tehnologia Sol-Gel care garanteaza o alunecare cu 25% mai buna pe firele de par, care vor fi astfel protejate impotriva ruperii.

Cele 3 trepte de temperatura iti permit ajustarea parametrului in functie de textura parului. Sistemul de blocare al placutelor face ca utilizarea lor sa fie facila si practica. Indicatorul luminos te anunta atunci cand aparatul e pornit si cand a atins temperatura de lucru. Varful rece face manevrarea mai sigura si mai usoara, prevenind accidentele.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status