Cel mai bun lac de unghii semipermanent

Am modificat articolul ultima data pe: 24.10.20

 

Cum aleg cele mai bune lacuri de unghii semipermanente

 

Chiar daca timpul liber este din ce in ce mai redus, tendinta oricarei femei este sa isi doreasca sa fie cat mai ingrijita si eleganta din punct de vedere estetic. Manichiura este unul din punctele cheie din imaginea unei femei, mainile fiind considerate o carte de vizita, dar uneori poate fi un element ce consuma timp si necesita retusari frecvente.

Aceasta problema poate fi prevenita, insa, daca manichiura este realizata cu un lac de unghii cu rezistenta crescuta, incadrat in grupa ojelor permanente sau semipermanente, ce persista pe unghii pana la 6 saptamani.

Inainte de a face o achizitie insa, ar trebui sa stii ca multe pareri despre cele mai bune lacuri semipermanente indica faptul ca exista cateva criterii in functie de care trebuie sa te orientezi.

Timpul de uscare al lacului semipermanent este diferit fata de cel al ojei clasice, necesitand utilizarea unei lampe cu ultraviolete sau LED. Timpul necesar poate varia intre 2 si 5 minute, in functie de grosimea stratului aplicat si de consistenta lacului.

Multe comentarii prezente pe site-urile de profil, unde gasesc lac de unghii semipermanent la un pret bun persoanele care doresc sa faca o astfel de achizitie, indica faptul ca un timp mai indelungat, desemnat procesului de uscare si intarire, va asigura o mai buna rezistenta in timp a manichiurii.

Rezistenta este un element important, luat in calcul atunci cand alegem o oja semipermanenta in detrimentul uneia clasice, si poate ajunge pana la 6 saptamani. Aceasta durata va fi asigurata, insa, de respectarea regulilor de aplicare indicate, de multe ori, in descrierea produselor. Stratul protector aplicat la final va reduce posibilitatea aparitiei fisurilor si va contribui la evitarea ciobirii in timp.

Finisajul poate fi lucios, aspect clasic inca apreciat, dar poate fi si de tip mat – potrivit tinutelor office sau satinat. Culorile pot varia, de la modele monocolore – potrivite in majoritatea ocaziilor, pana la varietati cu sclipici sau fosforescente, utilizate mai ales pentru evenimente.

Aici se poate considera si textura, granulata sau fina, incercand sa o asortezi cu cea a articolelor vestimentare purtate. Cele mai complexe texturi vor fi alese atunci cand tesaturile purtate nu atrag in mod excesiv atentia, pentru a fi puse in mod adecvat in valoare.

Acum ca stii cateva detalii ce ar trebui luate in calcul cand cauti cel mai bun lac de unghii semipermanent pentru tine, poti arunca o privire pe ofertele existente in magazinele online, unde poti gasi o varietate mai mare de modele si, uneori, oferte de pret avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Cupio To Go! Sparkling Effect 

 

Cupio To Go! Sparkling Effect este un gel profesional cu o rezistenta garantata de producator de pana la 4 saptamani. Culorile  deosebite incluse in gama Sparkling Effect asigura obtinerea unei manichiuri deosebite, ce te vor ajuta sa iesi in evidenta.

Recomandat pentru utilizare in saloane sau acasa, lacul poate fi aplicat rapid datorita pensulei de calitate buna. Datorita formulei inovatoare, timpul de uscare este redus, uscandu-se sub lampa UV in 2 minute, iar in cazul unei lampi LED, acesta este redus la doar 30 de secunde. Aceste elemente contribuie decisiv la reducerea timpului necesar obtinerii unei manichiuri cu aspect deosebit.

Dupa aplicare, lacul se autoniveleaza, asigurand o acoperire uniforma a intregii suprafete a unghiei. Astfel, riscul aparitiei fisurilor si zonelor de aschiere este redus, prelungind rezistenta in timp a manichiurii. Finisajul lucios nu se estompeaza in timp, aspectul elegant fiind mentinut pana la final.

 

 

 

 

 

Magnetto Cameleon 

 

Magnetto Cameleon este un lac de unghii din gama Cupio ce asigura un efect de stralucire similar ochilor de pisica. Este compatibil cu baza si top coat-ul din seria Cupio To Go! sau poate fi utilizat ca element de culoare in cazul manichiurii cu gel.

Efectul metalic de tip ochi de pisica, obtinut prin utilizarea unui magnet dupa aplicare, si reflexiile cameleonice vor asigura obtinerea unei manichiuri deosebite ce va atrage in mod cert privirile celor din jur. Pensula speciala, cu peri de buna calitate, asigura o intindere uniforma a lacului, iar efectul de nivelare reduce sansele formarii de fisuri.

Rezistenta in timp este asigurata si de respectarea pasilor de aplicare, conform descrierilor de produs ce pot fi gasite in magazinele online. Aplicarea unui strat superficial, de protectie, creste duritatea unghiei, facand manichiura rezistenta la socurile mecanice ce pot sa apara in timpul activitatilor zilnice.

 

 

 

 

 

Cupio To Go! Gel Lac 

 

Cupio To Go! Gel Lac este o varianta demna de luat in calcul atunci cand cauti un lac de unghii semipermanent ieftin si bun. Culorile intense, asigurate de concentratia mare de pigment, asigura o acoperire buna atat pe unghiile naturale cat si pe cele artificiale.

Uscarea rapida, 30 de secunde la lampa LED si 2 minute la cea UV, asigura o scurtare semnificativa a timpului de realizare a manichiurii, aspect important mai ales in cazul persoanelor ce nu dispun de foarte mult timp liber.

Pensula de buna calitate asigura o aplicare rapida, iar efectul de autonivelare asigura o acoperire buna a intregii suprafete a unghiei. Rezistenta garantata de producator este de pana la 4 saptamani, dar o conditie speciala este respectarea pasilor de aplicare recomandati in descrierile de produs ce pot fi gasite in magazinele online. Finisajul este lucios, asigurand o imagine eleganta, clasica.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status